Ty$ka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 shera9 napisał(a):Mój ma rok-można kastrowac koło 7-8 miesiąca albo tak jak ja,rok jak bd miał pies Jednak, gdy nie ma takiej potrzebie, lepiej jest, gdy pies osiągnie dojrzałość, czyli tak mniej więcej w wieku 18msc ;) Filmik genialny :roflt: Quote
Izabela124. Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Męczysz biednego Ptysia :shake::diabloti: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):No to już zacznij pstrykanie :evil_lol: Będzie duuuużo fotek Cezaro :loveu: Nie decydowałam jeszcze o jajeczkach Ptyśka ;) Jest jeszcze młody i ma czas.;) no muszę:evil_lol: mało Ci innych jajeczek... musisz się za Ptysiowe brać?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
shera9 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 phase-u nas nie była potrzeba,ale wykastrowałam na wszelki wypadek:) Quote
rashelek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 shera9 napisał(a):phase-u nas nie była potrzeba,ale wykastrowałam na wszelki wypadek:) Na jaki wypadek? Jakby sobie jajka kombinerkami przyciął? :icon_roc::grins: Quote
Kaaasia Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 rashelek napisał(a):Na jaki wypadek? Jakby sobie jajka kombinerkami przyciął? :icon_roc::grins: :roflt::roflt::roflt: Wszystko jest możliwe Quote
Patik Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 No i co ty Ptysiakowi robisz??:mad: W sumie to jestem za :P Doris prawie to też niedługo czeka :D Quote
kalyna Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 biedny Ptyś :lol: coś Ty chciała mu zrobić :mad: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 shera9 napisał(a):Mój ma rok-można kastrowac koło 7-8 miesiąca albo tak jak ja,rok jak bd miał pies Wiem o tym, że można ale to tylko w skrajnych przypadkach. Ja wolę poczekać aż Ptysiek dojrzeje a potem zapadnie werdykt co do jego jajeczek ;) dOgLoV napisał(a):Ja Nerona kastrowałam jak miał chyba troszkę ponad rok a mimo to łapy mu i tak poszły za bardzo w górę , lepiej poczekac aż pies zakończy fazę wzrostu ;-) filmik wymiata :loveu::loveu::loveu::loveu: piosemka też :evil_lol: Dokładnie :) Głupi ten filmik :evil_lol: Ja tą piosenkę uwielbiam :diabloti::evil_lol: rashelek napisał(a):Na początku filmiku to co Ty robisz? Czary jakieś? :evil_lol: Ale Ptyś szaleje, mały wariat :loveu: To nie ja ;) to moja córka :D Tu już mu się biegać nie chciało a ja oczywiście o filmiku pomyślałam na sam koniec głupawki psiaków :evil_lol: Ty$ka napisał(a):Jednak, gdy nie ma takiej potrzebie, lepiej jest, gdy pies osiągnie dojrzałość, czyli tak mniej więcej w wieku 18msc ;-) Filmik genialny :roflt: To samo myślę i to samo usłyszałam od vetki :) Przy okazji jeszcze dodała, że jeśli pies jest zupełnie zdrowy, nie ma odchyłów, nie jest agresywny itd... to Ona osobiście zastanawiałaby się nad tym czy jednak nie zostawić jego jajeczek w spokoju :) A filmik tak jak pisałam, głupkowaty :D Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Izabela124. napisał(a):Męczysz biednego Ptysia :shake::diabloti: To nie ja męczę to moja córka ja tylko nagrywałam żeby potem Ją pozwać o molestowanie psiaków :evil_lol: justysiek napisał(a):no muszę:evil_lol: mało Ci innych jajeczek... musisz się za Ptysiowe brać?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Właśnie na razie to ja Ptysiowe zostawiam w spokoju aż do odwołania :diabloti: phase napisał(a):Filmik - :roflt: wiem wiem, durny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rashelek napisał(a):Na jaki wypadek? Jakby sobie jajka kombinerkami przyciął? :icon_roc::grins: buhahaha :evil_lol::roflt::evil_lol: Kaaasia napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Wszystko jest możliwe :evil_lol: w sumie... fakt... wszystko się da... jedyne czego się nie da z tego co wiem to... w Biedronce zapłacić kartą :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Patik napisał(a):No i co ty Ptysiakowi robisz??:mad: W sumie to jestem za :P Doris prawie to też niedługo czeka :D Ja? Ja nic... :roll: to moja córka taka.... :evil_lol: kalyna napisał(a):biedny Ptyś :lol: coś Ty chciała mu zrobić :mad: Co ja chciałam? hmmmm.... chyba chciałam mu nagrać filmik :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a): jedyne czego się nie da z tego co wiem to... w Biedronce zapłacić kartą :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 :evil_lol: Właśnie na razie to ja Ptysiowe zostawiam w spokoju aż do odwołania :diabloti: Ty świntucho!:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 justysiek napisał(a):Ty świntucho!:evil_lol: Ciesz się, że nie zapytałam o Cezara... :roll::evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ale się uśmiałam z tego filmiku świetny jest, a piosenka jak najbardziej do niego pasuje:roflt::roflt: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Ale się uśmiałam z tego filmiku świetny jest, a piosenka jak najbardziej do niego pasuje:roflt::roflt: Ptysiek taka ciapka, że nawet o Kolkę się potknął :evil_lol: Jak dla mnie piosenka jest boska :loveu::evil_lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Iza for U:loveu::evil_lol: nie rzucaj lepiej Ptyśkowi patyków:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/397436_10151159167045604_363379758_n.jpg :roflt::roflt::roflt: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='justysiek']Iza for U:loveu::evil_lol: nie rzucaj lepiej Ptyśkowi patyków:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ufff... Na szczęście Ptysiek nie bawi się patykami za często :evil_lol: Dzień dobry w chłodny pochmurny piętek :) Quote
justysiek Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 :loveu::loveu::loveu: dzień dobry:multi: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Kasia się śmieje z obrazka a Oli lubi patyki :roll: i to spore.... :evil_lol: Quote
phase Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ptysiak napisał(a): Dzień dobry w chłodny pochmurny piętek :) Prawda.. Witam się. :) Quote
Kaaasia Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Cześć w chłodny, słoneczny piątek :smile: Kurde, z tymi patykami to ja powinnam uważać :siara: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 phase napisał(a):Prawda.. Witam się. :) Hej :))) Kaaasia napisał(a):Cześć w chłodny, słoneczny piątek :smile: Kurde, z tymi patykami to ja powinnam uważać :siara: No raczej :evil_lol: Quote
Recommended Posts