Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ptysiak napisał(a):
Jak to nie prawda? :crazyeye:
Codziennie wstawiam fotki :diabloti: i to nie ja tyle piszę... to Ptyś, Cezar, Tora, Neron, Oli, Morus, Mika i inne takie tam...:evil_lol:

Nie wierzysz mi.... :placz::placz::placz:
:evil_lol:

Madzia mi robi reklamę :evil_lol:

Bo Izy takie nie są wcale :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

chociaż jedna galeria ze zdjęciami :cool3:

super zdjęcia ! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ptysiak napisał(a):
Ostatnie zdjęcie bo potem Ptysiek wpadł na mnie i leżałam na trawię zbierając aparat i baterie... :roll::mad::evil_lol:

To soe nazywa poswiecenie w robieniu zdjęć :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Ostatnie zdjęcie bo potem Ptysiek wpadł na mnie i leżałam na trawię zbierając aparat i baterie... :roll::mad::evil_lol:

Buahahahahahaha :lol:

Ale Kola bawiła się z ptysiem :o no to wszystko idzie w dobra stronę :loveu:

a takim badaniem to Ty się nie przejmuj... lepiej puścić w niepamięć..a jedynie zmartwienia możesz mieć jak będzie zrobione prześwietlenie i będzie wydana opinia ;)
jedną mądra wetka to samo Gandzię badała.. już nie wspomnę jaka moja mama była wściekła jak tam powiedziała co myśli na temat stawów.. a wierzcie, że moją mamę to ciężko wkurzyć ;) Bo wetka na chama naciągała łapy Gandzi aż ten zapiszczał.. Taaa bo zwierzę jak zdrowe jest to pewnie bólu ma nie czuć :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']chociaż jedna galeria ze zdjęciami :cool3:

super zdjęcia ! :loveu::loveu::loveu::loveu:

To soe nazywa poswiecenie w robieniu zdjęć :evil_lol:
Oooo a mi tu mówią, że zdjęć nie wstawiam. No widzisz!!! :evil_lol:
I to jeszcze z jakim poświęceniem :evil_lol:

[quote name='Kaaasia']https://lh3.googleusercontent.com/-qbN7Efvyimo/UCOh6z50P9I/AAAAAAAAC5U/GZUUMtii8bQ/s628/IMG_0113.JPG Wymiana zdań ;-)
Patrząc na zdjęcie to nawet można sie bać :evil_lol:

[quote name='kalyna']Buahahahahahaha :lol:

Ale Kola bawiła się z ptysiem :-o no to wszystko idzie w dobra stronę :loveu:

a takim badaniem to Ty się nie przejmuj... lepiej puścić w niepamięć..a jedynie zmartwienia możesz mieć jak będzie zrobione prześwietlenie i będzie wydana opinia ;-)
jedną mądra wetka to samo Gandzię badała.. już nie wspomnę jaka moja mama była wściekła jak tam powiedziała co myśli na temat stawów.. a wierzcie, że moją mamę to ciężko wkurzyć ;-) Bo wetka na chama naciągała łapy Gandzi aż ten zapiszczał.. Taaa bo zwierzę jak zdrowe jest to pewnie bólu ma nie czuć :roll:
śmiej sie śmiej... zobaczymy jak Gandzia kiedyś na Ciebie wpadnie :evil_lol:

Postanowiłam ją na siłę nie wołać i nie zmuszać do przebywania u nas. No i Kolka chyba poczuła sie olana bo od wczoraj co chwilę do mnie zagląda i przychodzi :multi:

Już mi się nawet nie chce myśleć o tych super wetach itd...
Pojadę do Swojej, zrobię prześwietlenie i potem wszystko się wyjaśni. Tam przynajmniej mają wszystko na miejscu i kilku lekarzy, a każdy zna się na innych problemach. Bo ta tutaj to zna się na wszystkim....

[quote name='Izabela124.']https://lh3.googleusercontent.com/-LJfxFY2RXuY/UCOh4LxQNFI/AAAAAAAAC5E/t2SaYnlk7uE/s669/IMG_0104.JPG dzikie harce :-D
rozpędzili się na parkan bo chcieli z misia go rozwalić :evil_lol:

[quote name='justysiek']https://lh4.googleusercontent.com/-rqVTfXF8scI/UCOhhVdfsAI/AAAAAAAAC3U/HNUunLmR4QU/s628/IMG_0040.JPG
jaki pychol słodki:evil_lol:
a z Kolką to widzę, że już pełna komitywa:multi::loveu:
oj biedna Iza:diabloti:
:loveu:
Prawie jest dobrze między psiurkami :)
Miękka trawka to miłe lądowanie :evil_lol:

[quote name='phase']Będzie w Animal Planet. :crazyeye::cool3:

Prze, prze, przepiękne !! https://lh6.googleusercontent.com/-5kgYwogSbPo/UCOhjOLGu-I/AAAAAAAAC3c/7XvIUsRRBIs/s833/IMG_0041.JPG
Też podobają mi sie czarno-białe :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Oooo a mi tu mówią, że zdjęć nie wstawiam. No widzisz!!! :evil_lol:
I to jeszcze z jakim poświęceniem :evil_lol:

Patrząc na zdjęcie to nawet można sie bać :evil_lol:

śmiej sie śmiej... zobaczymy jak Gandzia kiedyś na Ciebie wpadnie :evil_lol:

Postanowiłam ją na siłę nie wołać i nie zmuszać do przebywania u nas. No i Kolka chyba poczuła sie olana bo od wczoraj co chwilę do mnie zagląda i przychodzi :multi:

Już mi się nawet nie chce myśleć o tych super wetach itd...
Pojadę do Swojej, zrobię prześwietlenie i potem wszystko się wyjaśni. Tam przynajmniej mają wszystko na miejscu i kilku lekarzy, a każdy zna się na innych problemach. Bo ta tutaj to zna się na wszystkim....

rozpędzili się na parkan bo chcieli z misia go rozwalić :evil_lol:

:loveu:
Prawie jest dobrze między psiurkami :)
Miękka trawka to miłe lądowanie :evil_lol:

Też podobają mi sie czarno-białe :)

bo model piękny:loveu::evil_lol: to zdjęcia ładne.

Posted

Po tylu zdjęciach co ja mu na trzaskałam to każdy chyba byłby fotogeniczny :evil_lol: On już chyba po prostu pozuje dla świętego spokoju... :evil_lol: a ja mam 8,74 GB zdjęć :diabloti:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Po tylu zdjęciach co ja mu na trzaskałam to każdy chyba byłby fotogeniczny :evil_lol: On już chyba po prostu pozuje dla świętego spokoju... :evil_lol: a ja mam 8,74 GB zdjęć :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to już można by podciągnąć pod znęcanie:eviltong: