kalyna Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 a mi się odwidziały kastracja, bo się znowu naczytam :( no to niech Ptyś korzysta z tych jajek, dopóki je ma :lol: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Właśnie usuwałam niepotrzebne pierdołki na komórce i znalazłam zdjęcia z cyklu : [B]Nocne wycieczki i walki psów[/B] :evil_lol: Bardzo słaba jakość i dla ludzi o silnych nerwach :evil_lol: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-oosm1SZef0A/UCUHa4F1PXI/AAAAAAAAC8Y/SYFDvjTrWm0/s707/IMAG0709.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-2UJmFvcxcgw/UCUHcOwoEqI/AAAAAAAAC8g/LC26-qryewM/s707/IMAG0711.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-OgxQwsKNPTo/UCUHckTI5DI/AAAAAAAAC8o/xMw9rfhWjYw/s707/IMAG0713.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-UOapsMyjsPA/UCUHdlT-LpI/AAAAAAAAC8s/mmEcrpqm30k/s707/IMAG0714.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-LhCu9YN0d0g/UCUHexX65RI/AAAAAAAAC80/ddhpo-xfai4/s707/IMAG0715.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ło matko, Ptyś zagryza psa :crazyeye::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='kalyna']a mi się odwidziały kastracja, bo się znowu naczytam :( no to niech Ptyś korzysta z tych jajek, dopóki je ma :lol:[/QUOTE] I może będzie je miał do końca ;) [quote name='magdabroy']Ło matko, Ptyś zagryza psa :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Ptyś to mistrz Mysłowic w psich zapasach :diabloti::evil_lol: Quote
rashelek Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Hoduje psa na walki, dzwońcie do TOZu!!!! Quote
phase Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 O Boże jakie zdjęcia drastyczne !! :crazyeye: :evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 ja wolę słodką wersję Ptysia od zabójczej. :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='kalyna']a mi się odwidziały kastracja, bo się znowu naczytam :( [/QUOTE] Ja już przestałam, bo im więcej czytałam tym mniej wiedziałam :shake: Quote
kalyna Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Ptysiak'] Ptyś to mistrz Mysłowic w psich zapasach :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] ale zazdroszczę Ci mieszkania w Mysłowicach... kiedy idziesz na szkolenie z Ptysiem? bo właśnie się o czymś dowiedziałam :loveu: Quote
justysiek Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ptysiowa:mad: ladnie to tak Ptyśka wychowywać...żeby psy inne mordował:diabloti: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='rashelek']Hoduje psa na walki, dzwońcie do TOZu!!!![/QUOTE] Już dzwoniłaś ? :diabloti: [quote name='phase']O Boże jakie zdjęcia drastyczne !! :crazyeye: :evil_lol:[/QUOTE] Ostrzegałam... :evil_lol: [quote name='bianka19']ja wolę słodką wersję Ptysia od zabójczej. :evil_lol:[/QUOTE] Ja Też ;) [quote name='Kaaasia']Ja już przestałam, bo im więcej czytałam tym mniej wiedziałam :shake:[/QUOTE] Ja raczej będę robiła wszystko by obyło się bez usuwania jajeczek... [quote name='understandme']Miłego piatku! :smile: Mizianki dla Ptysiaka :smile:[/QUOTE] Mizianki przekazane :) [quote name='kalyna']ale zazdroszczę Ci mieszkania w Mysłowicach... kiedy idziesz na szkolenie z Ptysiem? bo właśnie się o czymś dowiedziałam :loveu:[/QUOTE] Dlaczego zazdrościsz? To wiocha gdzie nic się nie dzieje... Ja szkolenie właściwie to już skończyłam - oficjalne :evil_lol: Czego się dowiedziałaś ?? :> [quote name='justysiek']Ptysiowa:mad: ladnie to tak Ptyśka wychowywać...żeby psy inne mordował:diabloti:[/QUOTE] No co no co ?? Fikasz? :mad::evil_lol: On nie morduje, on kocha Zoye :loveu: - to ta co często jest zagryzana :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Mam jeszcze jeden taki posklejany na szybko głupkowaty filmik z moją durną muzyką :evil_lol: Może się kiedyś wgra na YT.... już jest 10 % :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Ptysiak']Już dzwoniłaś ? :diabloti: Ostrzegałam... :evil_lol: Ja Też ;) Ja raczej będę robiła wszystko by obyło się bez usuwania jajeczek... Mizianki przekazane :) Dlaczego zazdrościsz? To wiocha gdzie nic się nie dzieje... Ja szkolenie właściwie to już skończyłam - oficjalne :evil_lol: Czego się dowiedziałaś ?? :> No co no co ?? Fikasz? :mad::evil_lol: On nie morduje, on kocha Zoye :loveu: - to ta co często jest zagryzana :evil_lol:[/QUOTE] fikam i co?:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='justysiek']fikam i co?:evil_lol:[/QUOTE] To sie dofikasz i... i.... i przyjadę z moim Ciasteczkowym Mistrzem Mysłowic i zobaczysz.... :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Ptysiak']Dlaczego zazdrościsz? To wiocha gdzie nic się nie dzieje... Ja szkolenie właściwie to już skończyłam - oficjalne :evil_lol: Czego się dowiedziałaś ?? :> [/QUOTE] bo tam tylko ziomków z Owczarkami :loveu: Jeśli imion nie pomyliłam itp to czarny użyteczek będzie się chyba szkolił :) i myślałam, że go poznacie przy okazji :) wejdź na to nasze forum i tam jest, jak nie znajdziesz to wyślij mi PW to linka Ci wyślę ;) Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='kalyna']bo tam tylko ziomków z Owczarkami :loveu: Jeśli imion nie pomyliłam itp to czarny użyteczek będzie się chyba szkolił :) i myślałam, że go poznacie przy okazji :) wejdź na to nasze forum i tam jest, jak nie znajdziesz to wyślij mi PW to linka Ci wyślę ;)[/QUOTE] Powiedz mi jak ma na imię ten psiak :) Quote
łamAga Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 No tak , tu dogomania , ładnie miłośc do piesów a tu zdjęcia z mordowania biednego psiaczka :shake: nie tego sie po was spodziewałam :shake::eviltong: a ja tam jestem zadowolona z kastracji Nerona ;) Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='dOgLoV']No tak , tu dogomania , ładnie miłośc do piesów a tu zdjęcia z mordowania biednego psiaczka :shake: nie tego sie po was spodziewałam :shake::eviltong: a ja tam jestem zadowolona z kastracji Nerona ;)[/QUOTE] Już więcej nie pozwolę Ptysiowi się bawić bo mnie o rzeź posądzacie :(:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 miłego weekendu,buziaczki zasyłamy:) Quote
kalyna Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Ptysiak']Powiedz mi jak ma na imię ten psiak :)[/QUOTE] Adelinka :loveu: cuuuudo :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='unikatowydiament']miłego weekendu,buziaczki zasyłamy:smile:[/QUOTE] Miłego i dla Was :) Buziaki przekażę jak uda mi się uspokoić Ptysia i dorwać gdzieś na ogródku :evil_lol: [quote name='kalyna']Adelinka :loveu: cuuuudo :loveu:[/QUOTE] aaaaaaaaaa :loveu: ja ją ostatnio spotkałam jak byłam z Zoykami i Vegami na spacerku :) Quote
kalyna Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Ptysiak'] aaaaaaaaaa :loveu: ja ją ostatnio spotkałam jak byłam z Zoykami i Vegami na spacerku :)[/QUOTE] :loveu: nie, ja wcale nie oglądam żadnych zdjęć użytków... nieeee, nie oglądam :roll: i to jeszcze szczeniaków.. nieeeee :( Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='kalyna']:loveu: nie, ja wcale nie oglądam żadnych zdjęć użytków... nieeee, nie oglądam :roll: i to jeszcze szczeniaków.. nieeeee :([/QUOTE] :evil_lol: Słodka jest strasznie :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Nie wierze :crazyeye: filmik się w końcu wgrał :evil_lol: [video=youtube;iJ4BwBHYxto]http://www.youtube.com/watch?v=iJ4BwBHYxto&feature=youtu.be[/video] Można się śmiać... tylko na mnie nie patrzcie :evil_lol: Quote
Recommended Posts