Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to mama bedzie miała wielką radość , wczoraj wymiziałam Pufcia i całe towarzystwo i odkleić sie nie mogłam.......cukierki jedne małe.:lol:

Posted

Żyby nie było, miałam jeszcze jeden telefon w sprawie Śnieżynki. Czyli są już dwa potencjalne domki. Oczywiście prosiłam o kontakt jutro, gdyż dziś jest wizyta przedadopcyjna i wszystko się wyjaśni. Może to głupie, ale ja jestem przekonana, że ta Pani z Rembertowa jest wspaniałym człowiekiem. Rozmawiałyśmy dość długo przez telefon, ale powiedziała rzeczy, które mnie do niej przekonały.
No ale to wszystko moje przemyślenia. Dobermania:loveu::loveu::loveu::loveu::Rose::Rose: pomimo problemów z nogą, a co za tym idzie i z chodzeniem, odwiedzi Panią wieczorkiem i wszystko będziemy wiedzieć. Ja jutro przywiozę szkraba do Wawy i to już z Panią się dogadam kto przyjedzie po dziewczynkę, czy może ja ją zawiozę. Choć ja tchórz jeśli chodzi o jeżdżenie po Wawie, więc pewnie domek sam przyjedzie.
Już się trochę cieszę:lol:

Posted

Dobermania zaniemogła i nie da rady dotrzeeć do Pani (noga boli, bardzo boli:shake: ), ale ja ją osobiście zawiozę, porozmawaim z Panią. Pani wzięła specjalnie dla Śnieżynki urlop. Oj dobry domek się szykuje. Rano zabieram małą ze schronu i do Rembertowa.

Posted

Dziewczyny koniecznie podpowiedzcie tej pani, jeśli zdecydujecie, że do niej ma trafić Śnieżynka żeby zaraz kupiła dla małej szelki + obrożę z adresówką.
Takie przestraszone maleństwo może się wyrwać (wyjść) z obroży np. cofając się ze strachu. Szelki są w takim przypadku lepsze.

Posted

Śnieżynko dziś jest ten wielki dzien - cioteczka Mycha zabierze Cię z tego strasznego miejsca :multi: :multi: i będziesz miała nowy, super domek!!!!!!!

Olu czekamy na wieści ;)

Posted

No to się cieszmy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::laola::laola::laola::laola::laola::laola:
Małe, przerażone maleństwo, zostało wyciągane z boksu za pomocą takiego kija, jakiego używają hycle. Pan aż rękawiczki:crazyeye: musiał założyć, bo ona był tak agresywna:stupid:. Podeszłam, założyłam obróżkę i smyczkę, zawinęłam w ręcznik i w drogę. Nie muszę chyba pisać, że w tym psie zero agresji. W samochodzie aniołeczek, tylko wymiotowała, ale to pewnie ze strachu. Bardzo brzydko maleństwo pachniało, staraliśmy się smrodek pod ręcznikiem trzymać, no a jak Śnieżynka się ruszała to baaaaaaardzo było nam niefajnie. :evil_lol: Dojechaliśmy do Rembertowa, pod wskazany adres, ogromny dom z ogrodem, wypas. Pani nas zaprosiła i jeszcze raz udowodniła mi jak wspaniały dom da naszej kruszynce. Wszystko zakupione, jedzonko, smycz, czerwona obroża, smakołyki, zabaweczka, posłanie, miseczka, szampon. Mała weszła do domku, dorwała się do wody i dostała trochę jedzonka, zachłanna iskierka, bo ona chuda trochę. Oczywiście ogon w górze, zwiedzanie domku, wąchanie i radość.
WSPANIAŁY DOMEK. FIDELEK GDYBY NIE ALLEGRO TO NIE WIEM CZY MAŁA JUŻ BY BYŁA W DOMKU. DZIĘKUJĘ:loveu::loveu:
Żeby nie było do dziś 4 telefony w sparwie małej. Inne psiaki trzeba będzie pokazać.
Załatwiłam wszelkie formalności, dostałam też od Pani dla schroniska 10 kg worek suchej karmy
A teraz nacieszcie oczy i życzcie małej (jeszcze bezimienna, bo Pani chce sprawdzić na jakie sylaby będzie reagowała) szczęścia i miłości do końca życia.
Poczytajcie a ja w tym czasie zrzucę na kompa fotki.
UDAŁO SIĘ:klacz::klacz::bigcool::bigcool::bigcool:. DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM KOCHANYM DOGOMANIAKOM:laola::laola::laola:
Fidelek, czy możesz już aukcję usunąć?

Posted

mycha101 napisał(a):

Fidelek, czy możesz już aukcję usunąć?

Mycha a ja mam inny pomysł - szkoda usuwać aukcję bo dałam ja na 14 dni, więc proponuję na miejsce Śnieżynki dać inną bidę? co Ty na to?
masz kogoś na oku, jakieś inne maleństwo?

Posted

Oto i królewna, na zdjęciu wygląda na większą, a uwieżcie mi to taka kruszynka:p
Fidelek, już z tych aukcji szukam trzem osobom psiakó, oczywiście nie na siłę, wyślę zdjęcia i jak się odezwą to super.
Nie usuwaj, szukamy psiaków podobnych do Śnieżynki:eviltong:

Więcej fotek w poniedziałek.

Posted

:loveu: chyba się rozpłaczę, ze szcześcia. tak się ciesze! :loveu:
śnieżynka wygrała los na loterii. i jak ona pasuje do tego wnętrza. a po kąpieli to będzie dech zapierać. jej uroda, oczywiście.
Dobre z Was dzieciaki! Jak czyta się takie wiadomości to chce się żyć.

Posted

Snieżynce sie udało ale tam jeszcze inne biedy, mam nadzieje, że też im pomożemy, teraz pilna jest zabiedzona i zagłodzona boksia i chory Ben.Mam nadzieje ,że doczekaja sie też naszej pomocy.