Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj nie wiem czy to dobrze:shake: ,Mama moze czuc sie zagrozona i moze warczec na sunie bojac sie o maleństwo a nasza białasia bedzie sie bała i nie bedzie dochodziła nawet do miski:shake:
Pilnie tymczasik dla maleńkiej by sie przydał

Posted

Ło matko!!! Ależ cudo:loveu:
Szkoda, że mojego TZ-a nie ma:-( Zaczął się łamać co do drugiego psiaka w domu.I może...może...Ale on będzie najwcześniej w poniedziałek:placz:
Może ona do tego czasu znajdzie dom:lol: Jak nie to będę go namawiać:lol:

Posted

mulinka napisał(a):

kochana Kasieńka :) tekst piękny i wzruszający, ja bym sugerowała zmianę tytułu na np.taki:
miniaturowe cudo - wystraszona Śnieżynka
czy coś w tym stylu, co Ty na to? tak, żeby nie zaczynało się od "okropnie"

może i masz rację Renatko, tylko że już jest 2 obserwatorów i prawie 60 odkryć ...a aukcja założyłam może z godzinkę temu....
no i nie wiem czy zmieniać teraz...dałam taki tytuł żeby więcej osób zaglądało i żeby było wiadome, że sunia potrzebuje natychmiastowej pomocy :roll:

Posted

Ale się narobiło jak mnie nie było. Fidelek dziękuję za allegro:loveu: Wszystko jest super. Kochany Fidelek. Kara pracuj nad TŻ, może coś z tego wyjdzie.
Przepraszam, ale dziś już mnie tu nie będzie. Podnoście dziewczynkę kochane cioteczki.

Posted

Popracować to ja już nad nim popracowałam:evil_lol: Teraz mamy wybrać.Ale znając mnie, ma obawy, że znowu przywlekę do domu jakiegoś zupełnie nieodpowiedniego według niego psa i bezwarunkowo MUSI zobaczyć psiaka przed adopcją.No może nasz Misio nie spełniał warunków(miało być do 5 kilo-było ponad 10 i ok 2-3 lat a było 16:evil_lol:) ale czy to jest powód żeby mi aż tak nie ufać:crazyeye::eviltong:

Posted

dobrze mycha (myszko), że ją wypatrzyłaś
teraz już szybo powinna znaleźć dom
oby tylko TŻ Kary się zgodził na Śnieżynkę
ale zanim to się stanie ciągle szukamy domu dla tej przestraszonej suni

Posted

[quote name='mycha101'] TYMCZAS BĄDŹ DOMEK NA STAŁE PILNIE POTRZEBNY
kontakt tel. 602 676 760 Ola
Zdjęcie tylko jedno, taka była przestraszona.

szukamy domku dla maleńkiej Śnieżynki