Kasia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Miniaturowe cudo wskakuje na pierwszą!!! Quote
enia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Fidelku , może w ogloszeniu warto wspomnieć, że nowy właściciel bedzie zobowiązany do sterylizacji małej? żeby komuś nie przyszło do głowy rozmnażanie jej z jakimś rasowcem..... Quote
mycha101 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Mówię wszystkim dzień dobry i od rana proszę o wspaniały domek dla Śnieżynki.:loveu: Ona już w najbliższą sobotę chciałaby opuścić schronisko:lol: Quote
Kasia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='enia'] Fidelku , może w ogloszeniu warto wspomnieć, że nowy właściciel bedzie zobowiązany do sterylizacji małej? żeby komuś nie przyszło do głowy rozmnażanie jej z jakimś rasowcem..... dopisane...;) http://www.allegro.pl/item166849282_okropnie_wystraszone_biale_miniaturowe_cudo.html Quote
mycha101 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Fidelek jeszcze tylko jedno jak byś mogła poprawić, chodzi mi o nazwę miejscowości Pawłowo i dopisz jeszcze k. Ciechanowa, bo samo Pawłowo nic nie mówi. Dziękuję raz jeszcze. PRZYPOMINAM, ŻE ŚNIEŻYNKA SZUKA DOMKUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!! Quote
enia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dziekujemy!!!! i czekamy aż ktoś sie zakocha....... Quote
enia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 To jest nas dwie a mysle , że i nawet trzy!;) Quote
mycha101 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Miłości nikt nikomu nie zabrania. Kochajcie cioteczki to maleństwo i to mocno:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kara. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 enia napisał(a):To jest nas dwie a mysle , że i nawet trzy!;) A JA???? I fidelek i mycha:lol: Quote
Kasia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Kara. napisał(a): A JA???? I fidelek i mycha:lol: dokładnie - jej nie idzie nie kochać :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mycha101 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Taka kruszynka i nikt jej nie chce? Na allegro tyle osób odwiedziło maleństwo, ale nikt nie dzwonił, nikt nie napisał:shake: Quote
malagos Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 nie martw sie, Mycha, w sobotę i niedzielę ludzie maja wiecej czasu, to zaglądaja na allegro.... Na pewno ktoś ją wypatrzy..... Quote
mulinka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ja też maleńką pokochałam :loveu: szukamy dla Śnieżynki domu tymczasowego, trzeba ją szybko zabrać ze schroniska ale marzymy o tym, że od razu znajdzie się taki domek na zawsze Quote
mycha101 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 JUŻ JĄ PANI WYPATRZYŁA!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: No to teraz wypadałoby domek sprawdzić. Kto pojedzie do Rembertowa w dniu dzisiejszym po 17? Bo jak domek będzie sprawdzony to jutro małą przywiozę, a jeśli dziś nie da rady, to Pani w sobotę sama po nią pojedzie. Fidelek to twoja zasługa i wszystkich, którzy tak zawzięcie podbijali maluszka.:laola::laola::laola: Quote
Kara. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :hmmmm: A ja teraz mam dylemata: cieszyć się czy smucić;) Quote
Kasia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Olu trzymam kciuki aby to był ten DOMEK!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: Jejku, nie spodziewałam się że tak szybko ktoś sie odezwie..............żeby tak było z każdym ogłoszeniem :lol: Quote
enia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Mycha ma szczęśliwa ręke!:multi: najpierw Drobinka migiem teraz Snieżka i jeszcze wiele innych czeka...... Kara czy Puffi od Wandy jedzie do Ciebie lub obok???;) Fidelek też ma farta, czy moge tutaj prosić o allego dla dwóch Siedleckich szczeniaków Fidelku? one są juz na tymczasie u Luny w Warszawie. Quote
Kasia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 enia napisał(a): Fidelek też ma farta, czy moge tutaj prosić o allego dla dwóch Siedleckich szczeniaków Fidelku? one są juz na tymczasie u Luny w Warszawie. jasne, podaj mi tylko link do wątku i jakieś namiary....;) Quote
mulinka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 to by było cudownie :bigcool: Fidelku - buziaki :kiss_2: Quote
enia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35749&page=56 Fidelku to ten watek tylko czekamy na aktualne foteczki od Luny.Dzieki!!!! Quote
mulinka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 mycha101 napisał(a):JUŻ JĄ PANI WYPATRZYŁA!!!!!!!!! No to teraz wypadałoby domek sprawdzić. Kto pojedzie do Rembertowa w dniu dzisiejszym po 17? Bo jak domek będzie sprawdzony to jutro małą przywiozę, a jeśli dziś nie da rady, to Pani w sobotę sama po nią pojedzie. kto może sprawdzić dom w Warszawie - na Rembertowie ??? Quote
Recommended Posts