Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fidelku , może w ogloszeniu warto wspomnieć, że nowy właściciel bedzie zobowiązany do sterylizacji małej? żeby komuś nie przyszło do głowy rozmnażanie jej z jakimś rasowcem.....

Posted

Fidelek jeszcze tylko jedno jak byś mogła poprawić, chodzi mi o nazwę miejscowości Pawłowo i dopisz jeszcze k. Ciechanowa, bo samo Pawłowo nic nie mówi. Dziękuję raz jeszcze.

PRZYPOMINAM, ŻE ŚNIEŻYNKA SZUKA DOMKUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ja też maleńką pokochałam :loveu:
szukamy dla Śnieżynki domu tymczasowego,
trzeba ją szybko zabrać ze schroniska
ale marzymy o tym, że od razu znajdzie się
taki domek na zawsze

Posted

JUŻ JĄ PANI WYPATRZYŁA!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
No to teraz wypadałoby domek sprawdzić. Kto pojedzie do Rembertowa w dniu dzisiejszym po 17?
Bo jak domek będzie sprawdzony to jutro małą przywiozę, a jeśli dziś nie da rady, to Pani w sobotę sama po nią pojedzie.
Fidelek to twoja zasługa i wszystkich, którzy tak zawzięcie podbijali maluszka.:laola::laola::laola:

Posted

Olu trzymam kciuki aby to był ten DOMEK!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi:
Jejku, nie spodziewałam się że tak szybko ktoś sie odezwie..............żeby tak było z każdym ogłoszeniem :lol:

Posted

Mycha ma szczęśliwa ręke!:multi: najpierw Drobinka migiem teraz Snieżka i jeszcze wiele innych czeka......
Kara czy Puffi od Wandy jedzie do Ciebie lub obok???;)
Fidelek też ma farta, czy moge tutaj prosić o allego dla dwóch Siedleckich szczeniaków Fidelku? one są juz na tymczasie u Luny w Warszawie.

Posted

enia napisał(a):

Fidelek też ma farta, czy moge tutaj prosić o allego dla dwóch Siedleckich szczeniaków Fidelku? one są juz na tymczasie u Luny w Warszawie.

jasne, podaj mi tylko link do wątku i jakieś namiary....;)

Posted

mycha101 napisał(a):
JUŻ JĄ PANI WYPATRZYŁA!!!!!!!!!
No to teraz wypadałoby domek sprawdzić. Kto pojedzie do Rembertowa w dniu dzisiejszym po 17?
Bo jak domek będzie sprawdzony to jutro małą przywiozę, a jeśli dziś nie da rady, to Pani w sobotę sama po nią pojedzie.

kto może sprawdzić dom w Warszawie - na Rembertowie ???