Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany jak fajnie. Ja chcę wszystkie fotki Dakara. Jest prześliczny. Jest typowym bokserem/ kanapa/. Czasami jak wchodzę na dogo to żałuję ze jest ta strona. Potrzebny czasem taki spektakularny sukces. Dakar jesteś gość. Pozdrowienia i wyrazy szacunku dla Pani Kierownik Kundelka, szefowej Osrodka. Odważnej Nowej Pani i Dziewczyn z kundelka./ Nie wspomnę o Paniach z BF.
Pozdrawiam.

Posted

Fotki które miałam, to juz dodałam ;-)
Napisałam ponownie do p. Ani z prosbą o pisanie do mnie od czasu do czasu i oczywiscie o foteczki, które pokazują, że Dakar wykorzystał tę szansę, którą daliśmy mu wszyscy, a przede wszystkim dziewczyny, które zaproponowały ten Ośrodek! Wspomniałam tez Pani nieśmiało o Dogo... :p

Posted

Dakar - metamorfoza serc 2008 ??? Poszę robić zdjęcia i podać mi namiary na autora tych z kundelka (ale tych pierwszych zaraz gdy trafił do schroniska)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Donvitow napisał(a):
Ojejciu nie bądź taka obrażalska. Jak bym was nie lubił nie zaglądał bym na wątki Kundelka.:loveu:

:loveu::evil_lol:
To prosze tak poważnie nie pisać. Bo tym razem jak goniasta obiecuje to tak bedzie - w koncu prawie mam wakacje :cool3:

Posted

Donvitow napisał(a):
Oj ja cały jestem niepoważny i tak mnie traktuj. !
Pozdrawiam. Goniu/Zapracowaną ?/

Będę pamiętać! ;)

A tak przy okazji - dzwonilam przed chwilką. Komorka p. Ani jest wyłączona, domowego nikt nie odbiera. Będę się dobijać później.