:: FiGa :: Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 A ja mam jeszcze takie :evil_lol: Cudny Dakaś :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 :p ze strony zdarła, bo podesłałam Admince fotencje :D a ja mam wiecej zdjęc :D Chce ktoś? => Quote
:: FiGa :: Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Dawaj :evil_lol: Stronę Kundelka mam na stronie startowej więc od razu Dakasia upolowalam :evilbat: Quote
g_o_n_i_a Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Dakarzątko :loveu: Tutaj jeszcze w ośrodku szkoleniowym Quote
Donvitow Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Super fotki.Dakar czyta gazety na kanapie ? Super. Pozdrowienia dla nowej Pani. Quote
Agniest Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 fotki ekstra ! :) Dakarek - jak prawdziwy bokser - ma swoją ulubioną piłeczke :) Quote
Donvitow Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 O rany jak fajnie. Ja chcę wszystkie fotki Dakara. Jest prześliczny. Jest typowym bokserem/ kanapa/. Czasami jak wchodzę na dogo to żałuję ze jest ta strona. Potrzebny czasem taki spektakularny sukces. Dakar jesteś gość. Pozdrowienia i wyrazy szacunku dla Pani Kierownik Kundelka, szefowej Osrodka. Odważnej Nowej Pani i Dziewczyn z kundelka./ Nie wspomnę o Paniach z BF. Pozdrawiam. Quote
g_o_n_i_a Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Fotki które miałam, to juz dodałam ;-) Napisałam ponownie do p. Ani z prosbą o pisanie do mnie od czasu do czasu i oczywiscie o foteczki, które pokazują, że Dakar wykorzystał tę szansę, którą daliśmy mu wszyscy, a przede wszystkim dziewczyny, które zaproponowały ten Ośrodek! Wspomniałam tez Pani nieśmiało o Dogo... :p Quote
Faro Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Dakar - metamorfoza serc 2008 ??? Poszę robić zdjęcia i podać mi namiary na autora tych z kundelka (ale tych pierwszych zaraz gdy trafił do schroniska) Quote
g_o_n_i_a Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Autorem tych pierwszych zdjec jest GuniaP, potem sa moje, Ewy, Mati i Kingi - czyli cala grupka wolontariuszy miala swoj udział Quote
Donvitow Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Wszystkie fotki fajne. Zaglądam nadal na wątek. Jak będziesz coś wiedziała o Dakarze-pisz./ Fotki kanapowe szczególnie mile widziane/. Pozdrawiam.:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Zadzwonię dzisiaj, chodź miałam nadzieję, ze Pani z Gliwic odpowie na moje maile. Tylko wieczorkiem się odezwę, dobrze? Quote
Donvitow Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 credita napisał(a):co u Dakarka? Może choć jakiś SMS. Quote
g_o_n_i_a Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Dzisiaj juz napewno zadzwonie ok. 19. Przepraszam Was. Quote
Donvitow Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 gonia,gonia, gonia obiecanki cacanki a ty w tym czasie po polu polataj.:angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Moze i obiecanki cacaki, ale jakby cos sie zlego dzialo to juz dawno schronisko o tym by wiedzialo. A to, ze czasu nie mam to inna sprawa, ale co tam nieważne. Quote
Donvitow Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ojejciu nie bądź taka obrażalska. Jak bym was nie lubił nie zaglądał bym na wątki Kundelka.:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Donvitow napisał(a):Ojejciu nie bądź taka obrażalska. Jak bym was nie lubił nie zaglądał bym na wątki Kundelka.:loveu: :loveu::evil_lol: To prosze tak poważnie nie pisać. Bo tym razem jak goniasta obiecuje to tak bedzie - w koncu prawie mam wakacje :cool3: Quote
Donvitow Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Oj ja cały jestem niepoważny i tak mnie traktuj. ! Pozdrawiam. Goniu/Zapracowaną ?/ Quote
g_o_n_i_a Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Donvitow napisał(a):Oj ja cały jestem niepoważny i tak mnie traktuj. ! Pozdrawiam. Goniu/Zapracowaną ?/ Będę pamiętać! ;) A tak przy okazji - dzwonilam przed chwilką. Komorka p. Ani jest wyłączona, domowego nikt nie odbiera. Będę się dobijać później. Quote
Recommended Posts