Lemoniada Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 To aż niemożliwe, żeby tak piękny psiak nie cieszył się zainteresowaniem, choćby oszołomów:shake: Quote
mysza 1 Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 ronja napisał(a):zauważyłaś wcięcie:multi: ;) Lemoniada napisał(a):To aż niemożliwe, żeby tak piękny psiak nie cieszył się zainteresowaniem, choćby oszołomów:shake: Niestety. Przyjdzie i na niego czas ale smutne, że musi tyle czekać. Quote
mysza 1 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Uwaga, uwaga.... będzie ogłoszenie na które wszyscy czekaliśmy od dawna ;) Mało osób tu zagląda ale dla pamiętającym o Kacperku napiszę :) Kacperek ma dom :) Mieszka na Bródnie, w spokojnej okolicy, w dużym mieszkaniu na ogrodzonym spokojnym osiedlu. Doskonale odnalazł się w mieszkaniu, jest cały czas zadowolony, grzeczny i kochany. Idealnie spaceruje, przychodzi na zawołanie. Nie ma żadnych problemów w mieszkaniu, jest spokojny, czyściutki, potrafi sam zostać bez kłopotu. Na razie ma towarzystwo (18-latka, córka przez ten tydzień nie poszła do szkoły, żeby Kacper się przyzwyczaił ;)) Nawet pierwszą noc spokojnie przespał na swoim posłanku. Wczoraj usłyszałam, że to "przewspaniały pies" i "po prostu czekał na nas" oby tak dalej :) Byłam, widziałam ;) i mam nadzieję, ze to ostatnia przystań Kacperka, na długie i szczęśliwe lata. Mam ze 2 zdjęcia, reszta rozmazana, bo się ciągle ruszał ;) Quote
Mazowszanka13 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Bardzo się cieszę, że Kacperek doczekał się wreszcie własnego domu :multi: :multi: Zaraz wpłacę za luty, bo widzę minus na koncie. Quote
mysza 1 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Ależ mi piękne te zdjęcia wyszły, naprawdę ;) Z telefonu, dodam na usprawiedliwienie ;) Uszko do gryzienia :) dostał Quote
Lemoniada Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 :crazyeye: A nie mówiłam?!:multi::placz::loveu: Tak się cieszę, tak szalenie się cieszę! I to jest dopiero początek!:multi: Quote
mysza 1 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Lemoniada napisał(a)::crazyeye: A nie mówiłam?!:multi::placz::loveu: Tak się cieszę, tak szalenie się cieszę! I to jest dopiero początek!:multi: Powiem szczerze, że w tym roku poszła mi już Efi, Perełka pierwsza, Kropek, Didi, Kacperek a dopiero luty :) Oby nie zapeszyć i oby tak dalej ;) Quote
Lemoniada Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 mysza 1 napisał(a):Powiem szczerze, że w tym roku poszła mi już Efi, Perełka pierwsza, Kropek, Didi, Kacperek a dopiero luty :) Oby nie zapeszyć i oby tak dalej ;) Cieszę się ogromnie, Kacperek tak długo czekał, a o adopcję Didi bałam się ze względu na jej żywiołowy charakter, ale jednak! :) Jeśli pójdą jeszcze Pako, Sisi i Fortuna to już w ogóle odfrunę ze szczęścia :) Quote
ronja Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Ja też się cieszę z adopcji Kacperka. To bardzo poczciwy i kochany pies. Panie przyjechały oglądać Wiórka. Jak zobaczyły Kacperka to od razu powiedziały, że tylko on:) Życzę mu jak najlepiej. Nawet bez wcięcia w talii, które pewnie szybko zatraci:) Quote
Ewa Marta Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Wspaniała wiadomość!!! Kolejny pies we własnej rodzinie:-) Quote
kakadu Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 dziewczyny wybaczcie, ale naprawdę muszę szukac pomocy... w markach 18 psów i 15 kotów zostało praktycznie bez opiekuna, bo teresa, która się nimi opiekowała wczoraj przeszła udar i leży w szpitalu; przoszę, zajrzyjcie, może cos wymyślicie...? [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240308-opiekunka-po-udarze-18-ps%C3%B3w-i-15-kot%C3%B3w-w-markach-czeka-na-pomoc?p=20492951#post20492951"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post20492951[/URL] Quote
Ziutka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Ale wieści :) moja radość nie ma końca !!! NARESZCIE się udało :) Powodzenia Kacperku :) Quote
jola_li Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Omójboże jaka wspaniała wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!! Takie długo wyczekane domy cieszą najbardziej!!! Niech mu się szczęści!!! Quote
gameta Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Bardzo się cieszę - bardzo, bardzo, bardzo :) Quote
Lemoniada Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Przelałam mojego stałego dziesiątaka na Kacperkowy dług :) Quote
mysza 1 Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='Lemoniada']Przelałam mojego stałego dziesiątaka na Kacperkowy dług :)[/QUOTE] Dziękuję bardzo :) Quote
mysza 1 Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='Malgoska']Czyli od marca deklaracje wygasają?[/QUOTE] Tak, bardzo dziękuję Wam za pomoc. Quote
3 x Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='mysza 1']Tak, bardzo dziękuję Wam za pomoc.[/QUOTE] chyba,ze ktos chce zostawić swoją deklarację z przenaczeniem na inne psy pod wasza opieką a mało ich nie macie chociazby chory Foksik Quote
mysza 1 Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='3 x']chyba,ze ktos chce zostawić swoją deklarację z przenaczeniem na inne psy pod wasza opieką a mało ich nie macie chociazby chory Foksik[/QUOTE] Bardzo jesteś miła, dzięki za pomysł :loveu: Teraz Pani Joanna, która kiedyś znalazła Kacperka, napisała mi o psiaku wywalonym z samochodu, mieszka pod gołym niebem i leci do wszystkich samochodów, żeby go ktoś zabrał :( Smutny biedny :( A ja nie mam za co mu pomóc, zrobiłam wydarzenie, może cudem znajdzie się DT... Quote
Lemoniada Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='3 x']chyba,ze ktos chce zostawić swoją deklarację z przenaczeniem na inne psy pod wasza opieką a mało ich nie macie chociazby chory Foksik[/QUOTE] Albo wpłacać dalej na ten sam cel, bo Kacperek co prawda w domu, ale dług pozostał :) Quote
mysza 1 Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Gdyby ktoś chciał zajrzeć do psa, który mieszka na ulicy :( został wyrzucony z samochodu przed ukonczeniem roku :( to tutaj jest wątek http://www.dogomania.pl/forum/threads/240690-Ma%C5%82y-%C5%82agodny-piesek-od-jesieni-mieszka-na-ulicy-okolice-Warszawy Szukamy deklaracji, DT. Tego psa też wypatrzyła p. Joanna, ma coś wspólnego z Kacprem. Quote
Recommended Posts