Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
zauważyłaś wcięcie:multi:

;)
Lemoniada napisał(a):
To aż niemożliwe, żeby tak piękny psiak nie cieszył się zainteresowaniem, choćby oszołomów:shake:

Niestety. Przyjdzie i na niego czas ale smutne, że musi tyle czekać.

• 2 weeks later...
Posted

Uwaga, uwaga.... będzie ogłoszenie na które wszyscy czekaliśmy od dawna ;) Mało osób tu zagląda ale dla pamiętającym o Kacperku napiszę :)

Kacperek ma dom :) Mieszka na Bródnie, w spokojnej okolicy, w dużym mieszkaniu na ogrodzonym spokojnym osiedlu.
Doskonale odnalazł się w mieszkaniu, jest cały czas zadowolony, grzeczny i kochany. Idealnie spaceruje, przychodzi na zawołanie. Nie ma żadnych problemów w mieszkaniu, jest spokojny, czyściutki, potrafi sam zostać bez kłopotu. Na razie ma towarzystwo (18-latka, córka przez ten tydzień nie poszła do szkoły, żeby Kacper się przyzwyczaił ;))
Nawet pierwszą noc spokojnie przespał na swoim posłanku.

Wczoraj usłyszałam, że to "przewspaniały pies" i "po prostu czekał na nas" oby tak dalej :)

Byłam, widziałam ;) i mam nadzieję, ze to ostatnia przystań Kacperka, na długie i szczęśliwe lata.

Mam ze 2 zdjęcia, reszta rozmazana, bo się ciągle ruszał ;)

Posted

Lemoniada napisał(a):
:crazyeye:
A nie mówiłam?!:multi::placz::loveu: Tak się cieszę, tak szalenie się cieszę! I to jest dopiero początek!:multi:

Powiem szczerze, że w tym roku poszła mi już Efi, Perełka pierwsza, Kropek, Didi, Kacperek a dopiero luty :) Oby nie zapeszyć i oby tak dalej ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Powiem szczerze, że w tym roku poszła mi już Efi, Perełka pierwsza, Kropek, Didi, Kacperek a dopiero luty :) Oby nie zapeszyć i oby tak dalej ;)

Cieszę się ogromnie, Kacperek tak długo czekał, a o adopcję Didi bałam się ze względu na jej żywiołowy charakter, ale jednak! :) Jeśli pójdą jeszcze Pako, Sisi i Fortuna to już w ogóle odfrunę ze szczęścia :)

Posted

Ja też się cieszę z adopcji Kacperka. To bardzo poczciwy i kochany pies. Panie przyjechały oglądać Wiórka. Jak zobaczyły Kacperka to od razu powiedziały, że tylko on:)
Życzę mu jak najlepiej. Nawet bez wcięcia w talii, które pewnie szybko zatraci:)

Posted

dziewczyny wybaczcie, ale naprawdę muszę szukac pomocy...
w markach 18 psów i 15 kotów zostało praktycznie bez opiekuna, bo teresa, która się nimi opiekowała wczoraj przeszła udar i leży w szpitalu;
przoszę, zajrzyjcie, może cos wymyślicie...?
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240308-opiekunka-po-udarze-18-ps%C3%B3w-i-15-kot%C3%B3w-w-markach-czeka-na-pomoc?p=20492951#post20492951"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post20492951[/URL]

Posted

[quote name='mysza 1']Tak, bardzo dziękuję Wam za pomoc.[/QUOTE]

chyba,ze ktos chce zostawić swoją deklarację z przenaczeniem na inne psy pod wasza opieką
a mało ich nie macie
chociazby chory Foksik

Posted

[quote name='3 x']chyba,ze ktos chce zostawić swoją deklarację z przenaczeniem na inne psy pod wasza opieką
a mało ich nie macie
chociazby chory Foksik[/QUOTE]
Bardzo jesteś miła, dzięki za pomysł :loveu:

Teraz Pani Joanna, która kiedyś znalazła Kacperka, napisała mi o psiaku wywalonym z samochodu, mieszka pod gołym niebem i leci do wszystkich samochodów, żeby go ktoś zabrał :( Smutny biedny :(
A ja nie mam za co mu pomóc, zrobiłam wydarzenie, może cudem znajdzie się DT...

Posted

[quote name='3 x']chyba,ze ktos chce zostawić swoją deklarację z przenaczeniem na inne psy pod wasza opieką
a mało ich nie macie
chociazby chory Foksik[/QUOTE]
Albo wpłacać dalej na ten sam cel, bo Kacperek co prawda w domu, ale dług pozostał :)