Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
ładny Kacperek :)

Majqa, bazarek dzisiaj obiecuję wystawić :) Już zaczęłam tylko zobaczę jak mi wyjdzie w ciągu dnia z czasem.

Oczywiście, rozumiem. :-)

Kacper... On mi się pioruńsko podoba, dla mnie jest prześliczny - kolorystyka, miny, jakie skubaniec robi, a i fota, gdy jest wpatrzony w człowieka... eh... cudeńko.

Posted

inka33 napisał(a):
Jakoś mi gościu tak zapadł w pamięć z tą swoją "hinduską" kreską, że go sobie zapiszę i podrzucę czasem (delikatnie!). :)

Tylko delikatnie z takim psiaczkiem ;)

Posted

rozwinę swoją wczorajszą mysl;)
U Kacperka dobrze, to znaczy, że pomału przyzwyczaja się do nas, do zasad panujących w naszym domu. Nadal przypięcie smyczy to strach, zdarza mu się piszczeć w momencie zapinania smyczy. Chodzi na smyczy już bez zapierania, zaczął za to ciągnąć jak go coś interesuje. Nie piszczy już w momencie karmienia, tylko spokojnie czeka na swoją kolej.

Posted

ronja napisał(a):
rozwinę swoją wczorajszą mysl;)
U Kacperka dobrze, to znaczy, że pomału przyzwyczaja się do nas, do zasad panujących w naszym domu. Nadal przypięcie smyczy to strach, zdarza mu się piszczeć w momencie zapinania smyczy. Chodzi na smyczy już bez zapierania, zaczął za to ciągnąć jak go coś interesuje. Nie piszczy już w momencie karmienia, tylko spokojnie czeka na swoją kolej.

Super, bardzo się cieszę :)

Posted

jola_li napisał(a):
Mam nadzieję, że szybko załapie również zasady spacerkowe i że nie zasiedzi się u Was zbyt długo ;-).

Chodzi na spacery ale rzeczywiście z zasadami to podobno średnio ;) Czasem Bartkowi rękę wyrywa ;)
przez to, że puszczany był luzem, hormony jeszcze w nim buzują i jak jest na powietrzu to cięzko o kontakt, nie skupia się.
Ale dajmy mu chwilę ;) Będzie dobrze :)

Posted

Podnosimy Kacperka w oczekiwaniu na innych Odwiedzających i wieści o nim samym. Dziś pogódka jak ta lala więc pewno wraz z innymi psiakami zażywa ruchu. :-)