Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dog193']A to ci się kiedyś obiło o uszy?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym... Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

:diabloti:

Poza tym, tam jest 'zajebisty pies', a nie foks, a to różnica :evil_lol:
teraz sobie formułkę ubzdurała i myśli, że jest fajna pff :evil_lol: a co, Jupi to nie pies? może suka? albo jakaś hybryda między psem a czlowiekiem czy innym zwierzakiem? :evil_lol:

[quote name='Bewarka']Ale sie czepiacie, no na prawdę :diabloti: do zlotu może i skołuje drugiego psa, ale znów będzie to suka, bo taki jest wymóg u mnie w domu, także...:eviltong:
a tam czepiamy, dopytujemy i już. :diabloti:

[quote name='klaudusia0219']ja ja ja ! :D zapisz mnie :) ej Pola ile max osób może być :) dobra pacze i wpisałaś ;)
wpisuje Ciebie Culineo już już :loveu: :multi:

[quote name='zootechniczka']No to teraz mam dylemat który zlot wybrać. A tu cena konkurencyjna ale ośrodek mniej atrakcyjny. Ale przynajmniej jakieś konkrety już są. A czy ten ośrodek jest ogrodzony? Wstępnie mnie wpiszcie + pies średni kundel (kastrat).
już wpisuje :)
Tak jak pisała już Tepes, ośrodek jest ogrodzony, ale raczej psy nie będą mogły biegać samopas bo już mi dzisiaj przez telefon kobitka mówiła, że będą też inni ludzie, w tym rodziny z dziećmi i nie chcieliby żeby dzieci się na przykład bały, że na przykład zza jakiegoś domku wybiegnie pies itp. ;)

[quote name='Tepes']jest ogrodzony cały, i nie całego nie wynajmujemy bo jest tam koło 40 domków więc inni będą

Polesławie napisz mi 2 psy i pytajnik bo Bonczu na pewno jedzie;)

Dobrze, Anteosławie. :evil_lol:

[quote name='klaudusia0219']czemu ośrodek mniej atrakcyjny ? :) mi dlatego , że nie nad morzem :evil_lol:
a cholera, tobie to się nigdy nie dogodzi. :evil_lol:

[quote name='ClaudiaAnna']Ja oczywiście się piszę ! :D
Razem z osobą towarzyszącą Mariuszem no i oczywiście Dejla :D
ale suprise! w życiu bym nie pomyśłała, że pojedziesz. :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
czemu ośrodek mniej atrakcyjny ? :) mi dlatego , że nie nad morzem :evil_lol:

No właśnie przede wszystkim nie nad morzem. ale widzę że jakaś woda tam jest więc może będzie można popływać. A po drugie skoro wynajmujemy tylko część to trzeba się będzie do innych ludzi trochę dostosować. Krótsze imprezy i mniej głośne ;) Przynajmniej tak mi się wydaje. No i czy psiaki innym nie będą przeszkadzać np. szczekanie. A mój ma ten szczek ma taki że mógłby pół okolicy ogłuszyć he. Ale i tak chyba ten zlot wybiorę. Bo jednak cena jest kusząca :)

Posted

dogomanka_ napisał(a):
teraz sobie formułkę ubzdurała i myśli, że jest fajna pff :evil_lol: a co, Jupi to nie pies? może suka? albo jakaś hybryda między psem a czlowiekiem czy innym zwierzakiem? :evil_lol:

Regułka znana i bynajmniej nie wymyślona przeze mnie :diabloti:
Jupi to foks, przede wszystkim, a pies na drugim miejscu :diabloti: Kto ma foksa ten wie, co mam na myśli :evil_lol:

Posted

zootechniczka napisał(a):
No właśnie przede wszystkim nie nad morzem. ale widzę że jakaś woda tam jest więc może będzie można popływać. A po drugie skoro wynajmujemy tylko część to trzeba się będzie do innych ludzi trochę dostosować. Krótsze imprezy i mniej głośne ;) Przynajmniej tak mi się wydaje. No i czy psiaki innym nie będą przeszkadzać np. szczekanie. A mój ma ten szczek ma taki że mógłby pół okolicy ogłuszyć he. Ale i tak chyba ten zlot wybiorę. Bo jednak cena jest kusząca :)

Dwa lata temu pewien pan uciszał nas, a raczej Arka i Łukasza, jak odprawiali taniec o ogień :evil_lol: Ale nie było źle, mieliśmy trzy domki obok siebie i psy raczej nie przeszkadzały. Jezioro jest niedaleko.

Posted

zootechniczka napisał(a):

Jeziorko jest, a co do głośnych imprez itp to myślę, że nie będzie takiego problemu, w końcu my też za coś płacimy i mamy prawo troche się powydzierać czy słuchać głośno muzyki. :evil_lol:

dog193 napisał(a):
Regułka znana i bynajmniej nie wymyślona przeze mnie :diabloti:
Jupi to foks, przede wszystkim, a pies na drugim miejscu :diabloti: Kto ma foksa ten wie, co mam na myśli :evil_lol:

o widział ją kto jaka szczwana. :evil_lol:

Anka nie obchodzi mnie co piszesz, zapisuje Cię z Weną i już. :diabloti:

Swoją drogą na liście chętnych postanowiłam pozapisywać też kto z jakiego miasta jest, można będzie wtedy łatwiej się dogadać np o transport itp ;)

Posted

kuba123 napisał(a):
jeśli dam radę to wpadnę do Was na imprezkę
na cały pobyt się nie piszę - niestety

serdecznie zapraszamy :)

Avaloth napisał(a):
Nienawidzę Was, wszyscy fajni tu pojadą a mi termin w ogóle nie siada:-( Jeszcze jak nad morzem nie wypali/nie uda mi się jechać to już w ogóle.

mówiłam od początku, że tutaj sama elyta będzie? :evil_lol: poza tym tak jak Ci pisałam weź Krowa i tyle :D

Posted

Co do imprez, w ośrodku miejsce na ognisko jest za recepcją, kawałek od domków, więc innym ludziom raczej nie przeszkadza, ale u nas kilka razy się ktoś z recepcji pojawił, tak jak pisała Ewka- jak Arek z Łukaszem za głośno odprawiali taniec rozpalający ognisko czy inne takie:evil_lol::evil_lol:

Z Krówem na cały zlot na 100% nie przejdzie niestety. A od 1 czy 2 sierpnia przez tydzień się bez niego ruszyć nie mogę dłużej niż na dzień. Więc niestety..

Posted

Avaloth napisał(a):
Co do imprez, w ośrodku miejsce na ognisko jest za recepcją, kawałek od domków, więc innym ludziom raczej nie przeszkadza, ale u nas kilka razy się ktoś z recepcji pojawił, tak jak pisała Ewka- jak Arek z Łukaszem za głośno odprawiali taniec rozpalający ognisko czy inne takie:evil_lol::evil_lol:

Z Krówem na cały zlot na 100% nie przejdzie niestety. A od 1 czy 2 sierpnia przez tydzień się bez niego ruszyć nie mogę dłużej niż na dzień. Więc niestety..

Na pewno możesz, musisz tylko chcieć :evil_lol:

Posted

[quote name='zootechniczka']No właśnie przede wszystkim nie nad morzem. ale widzę że jakaś woda tam jest więc może będzie można popływać. A po drugie skoro wynajmujemy tylko część to trzeba się będzie do innych ludzi trochę dostosować. Krótsze imprezy i mniej głośne ;) Przynajmniej tak mi się wydaje. No i czy psiaki innym nie będą przeszkadzać np. szczekanie. A mój ma ten szczek ma taki że mógłby pół okolicy ogłuszyć he. Ale i tak chyba ten zlot wybiorę. Bo jednak cena jest kusząca :)

hm wiesz co nie było znów tak cichusio a ogniska byłu długie tylko raz nas uciszali znaszy chłopaków jak dog193 napisała:diabloti:

no w sumie puścić psa można ale tak, żeby nie latał jak dziki wszędzie i do wszystkich i przede wszystkim na terenie ośrodka trzeba kupy sprzatać!

[quote name='anka11']to jaaaa tez poprosze... moze zastanowie sie nad Wena.. ale poki co bez psa : >

Wena ma być!!!

Posted

dog193 napisał(a):
Haha, dzięki Iśka :evil_lol:

Nie ma sprawy :diabloti: założyłam po prostu, że masz zajebistego foksa, więc automatycznie też jesteś zajebista, a nie fajna :cool3:

Posted

Avaloth napisał(a):
Nie ma sprawy :diabloti: założyłam po prostu, że masz zajebistego foksa, więc automatycznie też jesteś zajebista, a nie fajna :cool3:

Tak się tłumacz :diabloti:

Posted

Naklejka napisał(a):
[FONT=Arial]zaznaczam, bardziej mi ten zlot pasuje, jak ten nad morze, nie będę miała problemu z dojazdem :diabloti:[/FONT]

zapraszamy :loveu: :D

dog193 napisał(a):
Haha, dzięki Iśka :evil_lol:

hahaha :evil_lol:

C&B napisał(a):
O, termin mi zdecydowanie bardziej pasuje :cool3:
jeszcze pomyślę jakby było z dojazdem ;)

to się zastanawiaj i jak coś dawaj znać żeby Cię na listę wrzucić :)

Posted

Merenwen napisał(a):
Kuuurczę no, termin mi nie pasuje. A na pięć dni po obozie nie opłaca mi się wpadać... :shake:

szkoda. :< ale jakby jednak Ci się jakieś plany pozmieniały to zapraszamy serdecznie :loveu: