Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hmm... w sumie tutaj bliżej, bo z dwoma psami nad morze się łuc to nie uśmiecha mi się zbytnio :diabloti: A poza tym nad morzem będą chłopcy na wakacjach to im wystarczy i termin sprzyjający alkusom dwóm,
Gdyby to jezioro było bardziej zachęcające ale już marudzić nie będę, lepszego sie znaleźć nie udało :razz:

Więc: Bartiśkowa + 2 psy (Toller i Nowofundland) ten pierwszy w namordniku raczej :loveu:
na 80 % :diabloti: os. towarzysząca Arek i Łukasz + zawartość plecaka :mad:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
hmm... w sumie tutaj bliżej, bo z dwoma psami nad morze się łuc to nie uśmiecha mi się zbytnio :diabloti: A poza tym nad morzem będą chłopcy na wakacjach to im wystarczy i termin sprzyjający alkusom dwóm,
Gdyby to jezioro było bardziej zachęcające ale już marudzić nie będę, lepszego sie znaleźć nie udało :razz:

Więc: Bartiśkowa + 2 psy (Toller i Nowofundland) ten pierwszy w namordniku raczej :loveu:
na 80 % :diabloti: os. towarzysząca Arek i Łukasz + zawartość plecaka :mad:

nareszcie mówisz jak człowiek! :multi: już Was zapisuję :loveu:

tak w ogóle to powoli nie mogę się doczekać zlotu! :multi: :razz:

Posted

Bardzo proszę o potwierdzenie swojego udziału w zlocie najpóźniej do 15 kwietnia, ponieważ do końca kwietnia musimy wpłacić zaliczkę w wysokości 100zł od osoby. ;)

Posted (edited)

[quote name='dogomanka_']Bardzo proszę o potwierdzenie swojego udziału w zlocie najpóźniej do 15 kwietnia, ponieważ do końca kwietnia musimy wpłacić zaliczkę w wysokości 100zł od osoby. ;)

No to ja sie pisze. I tak w sumie tu sie wszyscy przepisuja;-). Tylko ja zamawiam domek z jak najwieksza iloscia suk i kastratow, ew olbrzymich psow jak sie da. Na jakie konto wplacac? i mam nadzieje ze z psem da sie tam dojechac bez samochodu.

Edited by zootechniczka
Posted

zootechniczka napisał(a):
No to ja sie pisze. I tak w sumie tu sie wszyscy przepisuja;-). Tylko ja zamawiam domek z jak najwieksza iloscia suk i kastratow, ew olbrzymich psow jak sie da. Na jakie konto wplacac? i mam nadzieje ze z psem da sie tam dojechac bez samochodu.

Numer konta zaraz Ci wyślę na PW :) a póki co lece do pierwszego posta pogrubić Twoją osobę. :)

Karilka napisał(a):
jest jezioro? Jak jest jezioro to poproszę o wstępne wpisanie nas na liste.
Karina + Dolar + ?

W tym momencie muszę utworzyć listę rezerwowych, bo mamy już skompletowane 18 osób, a tak jak pisała Anula nie wiadomo jak wyjdzie z tymi 7 osobami w domkach, wszystko okaże się na dniach, ale pewnie i tak większość osób się wypisze jeszcze ;)

anka11 napisał(a):
Anula, ale jak nie bedzie po 7 osob to bedzie drozej :P

tak, będzie drożej, wtedy od głowy wyjdzie po 225zł.

Posted

dog193 napisał(a):
Jest jezioro, tylko mało zachęcające ;) Przynajmniej takie było 2 lata temu. Aczkolwiek psy, Ulv i Jolka nie narzekały :D

Phi. Jadziemy (jeśli morze nie jst zarezerwowane - wieczorem zadzwonie i opierziele ulvhendinn)

Posted

Karilka napisał(a):
Phi. Jadziemy (jeśli morze nie jst zarezerwowane - wieczorem zadzwonie i opierziele ulvhendinn)

Bardzo dobry pomysł, ode mnie też ją opierdziel ;)