beam6 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 I sam zagląda na pierwszą - jest domek? nie ma? jest domek? nie ma? Quote
OlimpiaK Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Maly Cypis ciagle czeka, Na swoj dom i na czlowieka! ;) Quote
Fela Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jest domek zainteresowany Cypiskiem. Państwo w średnim wieku (może ciut więcej niż w średnim), mieszkają sami, bez innych zwierzaków w domu z ogrodem. Dom wielopokoleniowy, na pietrze mieszka syn pani z żoną i dziećmi. Państwo mieli podobnego pieska, nie wyobrażają sobie, żeby psie miejsce było gdzie indziej niż na kanapie. Pani nie przerażają ewentualne ataki nerwowe po nosówce, mieli doświadczenie z psem z padaczką. Jest tylko jedno ale: ten dom jest w Bielsku Białej. Może ktoś będzie jechał na święta? A może jest ktoś na dogo z Bielska, kto mógłby porozmawiać z państwem osobiście i sprawdzić domek? Quote
Beata J. Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 właśnie miałam komunikować że kolejny obserwator na allegro... Coś kojarzę że mamy na dogo kogoś z Bielska. Zaraz zerknę w mapę dogo Kurcze, jak ja kocham te trikolorki Quote
Beata J. Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 BIELSKO-BIAŁA Dorothy gg kom DTA AUTO (zmotoryzowana) FOTO PIERWSZA POMOC WET zastrzyki itp OPIEKA KONTAKT Z NIEMCAMI- jez. niemiecki do dyspozycji BIELSKO-BIAŁA pinczerka_i_Gizmo kom: 508957072 GG: 2277199 email: jusiaa[malpa]go2.pl NET DTA/suki lub szczeniaki/ WIZDom/do 30km/ AUTO AUKCJE FOTO OGL/PLAKAT BANERKI PETSITTER/do 30km OPIEKA/PIELĘGNACJA /do 30km/ BEHAVIOR INNE/częsty kurs brata po całej Polsce i zagranicą (Francja, Anglia, Belgia)/ Wolontariusz w bielskim schronisku BIELSKO-BIALA /okolice dworca/ lotos.flower GG 7340581 tel 602-321-672 NET staly dostep DTA max 1-2 doby* WET/FINANSOWA-w miare mozliwosci OPIEKUN WATKOWY DOGO AUKCJE FOTO OGL/PLAKAT USLUGI MANUALNE 5.WIZYTACJA DOMÓW ●Bielsko-Biała: pinczerka_i_Gizmo Quote
OlimpiaK Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ja bym bardzo chetnie (wlasciwie to obowiazkowo) porozmawiala osobiscie z tymi ludzmi. Cypis mimo iz malych gabarytow jest cholernie charakterny i po prostu we wszystkim ma wlasne, niekoniecznie zgodne z moim, zdanie. :mad: Napady to male piwo przy reszcie "zalet" jakie on ma. :roll: To musi byc domek majacy doswiadczenie z psami trudnymi. Felu przekaz prosze Panstwu moj nr telefonu i popros zeby zadzwonili jesli rzeczywiscie sa chetni na slodkiego urwisa, ktory jest wysmienitym aktorem... ;) Quote
Beata J. Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 oj coś cisza w sprawie domku...:roll: Na allegro 2 obserwatorów Quote
OlimpiaK Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Wczoraj dzwonila pani zainteresowana - chyba z Warszawy i chciala dzisiaj widziec Cypiska,ale sie nie odzywa... :shake: Zato Cypis zostal dzisiaj w koncu wykapany! :razz: Chyb anikt nigdy w zyciu go nie kapal,bo tak sie wyrywal i byl przerazony! :shake: Jednak teraz jest puszysty i pachnacy i czysciutki. :lol: Quote
OlimpiaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 :shake: ani ta z bielsko-bialej, ani ta co dzwonila w piatek... Quote
Beata J. Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dostałam zapytanie o Cypiska. Olimpia zaraz będziesz mieć PW Quote
Beata J. Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Obecnie Cypisek ma na allegro 5 obserwatorów Quote
OlimpiaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Juz odpowiedzialam. :) To bardzo dobrze! :multi: Chociaz ja bede przeprowadzac w razie czego ostra selekcje,bo Cypis nie jest tylko malutkim slodkim psiaczkiem... :roll: To dosc wymagajacy pies, tzn wymagajacy doswiadczonego wlasciciela. W razie czego mozesz (mozecie) podawac moj mail [email protected] Quote
OlimpiaK Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Cypilisku juz najwyzszy czas zebys znalazl domek... Hopaj na gore i czekaj grzecznie! Quote
OlimpiaK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Nie ma... :shake: Zaden domek nie chce malutkiego, kochanego i potrzebujacego duzo uwagi i milosci ze strony wlasciciela pieska?! :mad: Quote
ronja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 jeszcze nie trafił pan na Cypiska - ale w końcu się znajdą Quote
KingaW Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Cypisek jest taki cuuudny chłopak i co?Kurcze, nawet ładnym się być nie opłaca...Przestaję zbierać na botoks! ;-) Quote
OlimpiaK Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 To tak swiatecznie coby bylo do czego sie poslinic: sie masz! zazdrosc - coz za piekne uczucie... co jest? masz juz jakis dom dla mnie? wstydze sie... kawaler do wziecia! dwa gagatki gdzie jestes MOJ domku...? czy kots mnie pokocha? wciaz na to czekam... Quote
Berenicia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Kurcze, chciałam go wziąć. Tylko, że sytuacja się skomplikowała, nie wiem gdzie wyląduje na studiach, w domu mam psa zazdrośnika, a skoro Cypisek jest troche zaborczy to byłby ogromny problem, i nie wyszło;( A chłopak piekny Quote
Magdarynka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Przepiękne fotki, przepięknego chłopaka :loveu: Olimpio, on ma chyba strasznie suchy nosek... Polecam maść tranową dostępną w każdej aptece bez recepty. Kosztuje niewiele a dobrze natłuści i nawilży nosek. Ostrowska Fifi (moja pierwsza tymczasówka) miała taki sam nosek, a odkąd jej pani smaruje tą maścią, to nosek jest śliczny. Posmaruj mu choć raz dziennie ten suchy nochalek... Quote
OlimpiaK Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 No niestety, Cypisek sie nie nadaje do domu gdzie jest pies. Z suczka bardzo ladnie sie dogada,bo to babiaz :razz: ale na psy warczy i sam sie przez to naraza. Co do noska to i tak jest lepiej niz bylo. Powoli mu sie goi,ale na to czasu trzeba bo ta nosowka dala mu porzadnie popalic. :mad: Quote
Recommended Posts