Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest domek zainteresowany Cypiskiem. Państwo w średnim wieku (może ciut więcej niż w średnim), mieszkają sami, bez innych zwierzaków w domu z ogrodem. Dom wielopokoleniowy, na pietrze mieszka syn pani z żoną i dziećmi. Państwo mieli podobnego pieska, nie wyobrażają sobie, żeby psie miejsce było gdzie indziej niż na kanapie.
Pani nie przerażają ewentualne ataki nerwowe po nosówce, mieli doświadczenie z psem z padaczką.
Jest tylko jedno ale: ten dom jest w Bielsku Białej. Może ktoś będzie jechał na święta?
A może jest ktoś na dogo z Bielska, kto mógłby porozmawiać z państwem osobiście i sprawdzić domek?

Posted

właśnie miałam komunikować że kolejny obserwator na allegro...
Coś kojarzę że mamy na dogo kogoś z Bielska. Zaraz zerknę w mapę dogo
Kurcze, jak ja kocham te trikolorki

Posted

BIELSKO-BIAŁA
Dorothy
gg
kom
DTA
AUTO (zmotoryzowana)
FOTO
PIERWSZA POMOC WET zastrzyki itp
OPIEKA
KONTAKT Z NIEMCAMI- jez. niemiecki do dyspozycji
BIELSKO-BIAŁA
pinczerka_i_Gizmo
kom: 508957072
GG: 2277199
email: jusiaa[malpa]go2.pl
NET
DTA/suki lub szczeniaki/
WIZDom/do 30km/
AUTO
AUKCJE
FOTO
OGL/PLAKAT
BANERKI
PETSITTER/do 30km
OPIEKA/PIELĘGNACJA /do 30km/
BEHAVIOR
INNE/częsty kurs brata po całej Polsce i zagranicą (Francja, Anglia, Belgia)/
Wolontariusz w bielskim schronisku
BIELSKO-BIALA
/okolice dworca/
lotos.flower
GG 7340581 tel 602-321-672

NET staly dostep
DTA max 1-2 doby*
WET/FINANSOWA-w miare mozliwosci
OPIEKUN WATKOWY DOGO
AUKCJE
FOTO
OGL/PLAKAT
USLUGI MANUALNE

5.WIZYTACJA DOMÓW
●Bielsko-Biała: pinczerka_i_Gizmo

Posted

Ja bym bardzo chetnie (wlasciwie to obowiazkowo) porozmawiala osobiscie z tymi ludzmi. Cypis mimo iz malych gabarytow jest cholernie charakterny i po prostu we wszystkim ma wlasne, niekoniecznie zgodne z moim, zdanie. :mad: Napady to male piwo przy reszcie "zalet" jakie on ma. :roll: To musi byc domek majacy doswiadczenie z psami trudnymi.

Felu przekaz prosze Panstwu moj nr telefonu i popros zeby zadzwonili jesli rzeczywiscie sa chetni na slodkiego urwisa, ktory jest wysmienitym aktorem... ;)

Posted

Wczoraj dzwonila pani zainteresowana - chyba z Warszawy i chciala dzisiaj widziec Cypiska,ale sie nie odzywa... :shake:

Zato Cypis zostal dzisiaj w koncu wykapany! :razz: Chyb anikt nigdy w zyciu go nie kapal,bo tak sie wyrywal i byl przerazony! :shake: Jednak teraz jest puszysty i pachnacy i czysciutki. :lol:

Posted

Juz odpowiedzialam. :)

To bardzo dobrze! :multi: Chociaz ja bede przeprowadzac w razie czego ostra selekcje,bo Cypis nie jest tylko malutkim slodkim psiaczkiem... :roll: To dosc wymagajacy pies, tzn wymagajacy doswiadczonego wlasciciela. W razie czego mozesz (mozecie) podawac moj mail [email protected]

Posted

To tak swiatecznie coby bylo do czego sie poslinic:

sie masz!

zazdrosc - coz za piekne uczucie...

co jest? masz juz jakis dom dla mnie?

wstydze sie...

kawaler do wziecia!

dwa gagatki

gdzie jestes MOJ domku...?

czy kots mnie pokocha?

wciaz na to czekam...

Posted

Kurcze, chciałam go wziąć. Tylko, że sytuacja się skomplikowała, nie wiem gdzie wyląduje na studiach, w domu mam psa zazdrośnika, a skoro Cypisek jest troche zaborczy to byłby ogromny problem, i nie wyszło;( A chłopak piekny

Posted

Przepiękne fotki, przepięknego chłopaka :loveu:
Olimpio, on ma chyba strasznie suchy nosek...
Polecam maść tranową dostępną w każdej aptece bez recepty. Kosztuje niewiele a dobrze natłuści i nawilży nosek. Ostrowska Fifi (moja pierwsza tymczasówka) miała taki sam nosek, a odkąd jej pani smaruje tą maścią, to nosek jest śliczny.
Posmaruj mu choć raz dziennie ten suchy nochalek...

Posted

No niestety, Cypisek sie nie nadaje do domu gdzie jest pies. Z suczka bardzo ladnie sie dogada,bo to babiaz :razz: ale na psy warczy i sam sie przez to naraza.

Co do noska to i tak jest lepiej niz bylo. Powoli mu sie goi,ale na to czasu trzeba bo ta nosowka dala mu porzadnie popalic. :mad: