OlimpiaK Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Bylo tak: jedna strona ogrodzenia - ja i Cypis, druga strona - suka Mastyf waga na oko 70/80 kg... Cypis warkna,a ta masa prawie by ogrodzenie przewalila... :crazyeye: Wczoraj natomiast kolege Kory mojej, wilczura kochanego chcial niemal zjesc! Az zaczal charczec na smyczy,bo na dwoch lapach stal i sie szarpal... :mad: Z milych wiesci, Cypis juz nie kaszle! :multi: Czasem mu sie zdarzy jak sie bardzo bardzo czyms zdenerwuje lub ucieszy.:razz: Quote
OlimpiaK Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Mam zle wiesci... :shake: Cypisek mial dzis napad nerwowy po nosowce... Calkowicie go sparalizowalo... :-( Bylismy na pogotowiu i teraz juz jest dobrze ("normalnie"),ale bedzie musial dostawac wit B, scanomune i zastrzyki ze sterydu - wszystko bede mu podawac. :roll: Zalecenie na najblizszy rok - nie moze sie za bardzo ekscytowac (cieszyc, denerwowac). :shake: Musimy mu znalezc naprawde dobry domek. Quote
esperanza Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Myślałam, że do tego nie dojdzie, biedactwo :-( Quote
OlimpiaK Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tez tak myslalam... :-( Juz byl zdrowy, nie kaszlal, czasem sobie tylko kichnal,ale nosek tez do normy powracal. Dzis sie za bardzo ucieszyl jak mu dalam smakolyk i zaczelam mowic ze na spacerek zaraz pojdziemy i to pewnie przez to mial "spiecie" w mozgu...:placz: Quote
Wilejkaros Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cypisku Kochany, nie możesz się tak ekscytować... Quote
ara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 W tej sytuacji najlepiej szukać mu domu bez dzieci:roll: i raczej osób, które dzieci nie planują:shake: przerabiałam na własnej skórze tego typu "konflikt interesów":placz: i nikomu nie życzę:-( Quote
Fela Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 O matko, Olimpia, dzięki za błyskawiczną interwencję. Biedactwo. :-( Musimy znaleźć bardzo dobry i bardzo spokojny dom, ale uda się na pewno. Mam wyrzuty sumienia. Lelarze nie zalecili, ale sama powinnam pomyśleć, żeby Cypiska faszerować witaminą B. Cholera. Quote
OlimpiaK Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Szybka interwencje zawdzieczam mojemu tacie,ktory po moim telefoniew pizamie wskoczyl do samochodu i pojechal. :roll: Chociaz pewnie jakbym nie miala transportu to bym tam z Cypisem chodzby na rekach pobiegla... :p Jak narazie jest dobrze. :loveu: Cypis rzeczywiscie potrzebuje dobrego domku i spokojnego. Tak bardzo chcialam zeby byl z dziecmi bo taki wesoly... Jednak powiem szczerze ze nawet w domu bez dzieci bedzi sie ekscytowal bo on juz taki jest. :roll: Quote
Wilejkaros Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cypisek jest po prostu uczuciowy chłopak. Domek tylko oddany i taki znajdziemy. Zobaczycie! Quote
OlimpiaK Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 I to bardzo uczuciowy, np. metoda z ignorowaniem po przyjsciu do domu zeby sie tak nie cieszyl daje totalnie odwrotny efekt - Cypis szczeka i jeszcze bardziej sie chce "pkazac". Natomiast poswiecenie mu chwili n apoglaskanie i slowne uspokojenie daje o wiele wiecej. ;) Kochany jest,choc bardzo charakterny i w kasze nie da sobie dmuchac. Trzeba do niego kogos zdecydowanego,bo pozory myla... :evil_lol: Quote
OlimpiaK Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dzisiaj bylismy na baaaaardzo dlugim spacerze :painting: gdzie moje psiaki sie wybiegaly do woli! Cypisek tez biegal tam i z powrotem. :Dog_run: Nie szalal za bardzo ale scigal sie z moja sunia (a raczej staral sie ja dogonic :lol: ). Balam sie troche ze dostanie atak,ale nie mialam serca go zapinac na smycz bo to byl pierwszy raz odkad jest u mnie kiedy mogl pobiegac bez smyczy. :roll: Jak do tej pory jest dobrze i tak ma zostac! :mad: Cypisek sie nie slucha za bardzo jak biega bez smyczy,ale popracujemy nad tym. ;) Quote
OlimpiaK Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Nikt nie zaglada do Cypiska... :-( A on tak lubi jak sie nim ktos interesuje.:roll: Quote
beam6 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cypisku - buziaczki dla Ciebie i Rodzinki :calus::calus: Quote
ara Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 OlimpiaK napisał(a):Nikt nie zaglada do Cypiska... :-( A on tak lubi jak sie nim ktos interesuje.:roll: I ja zajrzałam. A co nowego u Was słychać?:cool3: Quote
OlimpiaK Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Dziekujemy za zagladanie! :loveu: Dzisiaj bylismy na spacerku w psio-dzieckim towarzystwie (w sensie ze psie dzieci byly) i Cypisek byl niegrzeczny bo bardzo zazdrosny o dziewczynke i warczal brzydko na Kacperka,ale on sie ni eprzejmowal bo to fajny chlopak jest i luzak wielki. :lol: Poza tym Cypis jest kochany i bardzo tej milosci sie domaga - jest okrutnie zazdrosny... :roll: Quote
beam6 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jasne - jak zazdrosny to znaczy, że kocha :loveu: Quote
esperanza Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Podnoszę Cypiska. Mam nadzieję, że kolejnych ataków nie było :roll: Quote
OlimpiaK Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Nie bylo. :loveu: Zato jest mnooooostwo energi i potrzeby milosci...;) Cypisek uwielbia si eprzytulac, bardzo bardzo mocno okazuje ucuzci ai zachowuje sie jakby co 5 minut chcial mi przypomniec jak bardzo mnie kocha. Niestety trzeba mu znalezc domek,bo zaczyna si eprzyzwyczajac a zostac u mnie nie moze z dwoch powodow - moja sunie nie domaga sie tak milosci jak Cypis,ale jej bardzo potrzebuje i widze ze posmutniala ostatnio (ona sie zawsze usuwa na bok jak jest jakis psiak o ktorego jest zazdrosna), a drugi to taki ze jakby zostal to bym juz zadnych tymczasow nie mogla brac. Tak wiec CYPISEK KOCHANY SZUKA NOWEJ PANI!!! EWENTUALNIE MOZE BYC PAN BYLE CYPIS NIE BYL SAM!!! :cool3: Quote
Igusia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 OlimpiaK napisał(a): Tak wiec CYPISEK KOCHANY SZUKA NOWEJ PANI!!! EWENTUALNIE MOZE BYC PAN BYLE CYPIS NIE BYL SAM!!! :cool3: po takim rymie to domek musi sie znalezc:p Quote
Beata J. Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 nie znalazłam Cypiska na allegro, to go wystawiłam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=178034731 Mam nadzieję, że mnie Magdarynka nie zabije :evil_lol: Cypisek na: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/522362_malutki_cypisek_a_la_shetlie_szuka.html http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=11274 http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/5760 Quote
OlimpiaK Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dziekujemy slicznie za wystawienie! :loveu: Quote
beam6 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Cypis - rusz się na pierwszą, wszyscy Ci domku szukają a Ty co? Na końcu kolejki siedzisz ? :loveu: Quote
Beata J. Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 śliczny Cypisek ma na allegro 1 obserwatora Quote
Recommended Posts