GreenEvil Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ha :) mialam nadzieje, ze domek sie odezwie w tym watku :loveu: dziekujemy slicznie :loveu: A Ast-y sa przekochanymi kombinatormi... mam nadzieje, ze Bona nie wpadnie na pomysl wygryzania Ligolka w ramach pomocy :lol: pzdr GreenEvil Quote
MagYa^^ Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 http://www.megaclip.pl/pokaz_film/smieszne_filmiki/policyjny_pies/7117/ Quote
oktawia6 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 W dniu 23.03 LIGOLEK O GODZINIE 12_TEJ POSZEDŁ DO SWEGO NOWEGO DOMU!!!:multi: :multi: :multi: Dzień wcześniej sprawdziłam dom i warunki jakie Ligol by miał-nic nie wzbudziło moich zastrzeżeń. Mieszka teraz w Pruszkowie mieszkanie 2 pokojowe z loggią-w przyszłym roku będzie dom z ogrodem. Amstaffka rodowodowa 1.5 roczna zaś mimo to namówiłam Małgosię na sterylizację jej-i już w ten czwartek będzie sterylizowana (ostatni termin w tym dniu i w tej klinice z okazji Ogólnopolskiej Akcji Sterylizacji Zwierząt!:lol:-u prof.Karczewskiego:cool3: :p 200 zł:cool3: -niepowtarzalna okazja), Małgosia ma 8-letnią córkę. Jeszcze przedwczoraj byłyśmy w salonie-LIGOLEK ma wypasione szelki Rogz'a:razz: , extra posłanie, super szampon, będzie nadal na tej samej karmie weterynaryjnej RC. Nie wspomnę już, że została podpisana umowa adopcyjna, Ligol poszedł z SGGW z pełną dokumentacją medyczną, wynikami badań ,książeczką zdrowia-zeszczepiony i odrobaczony (siedział od 15 lutego). Małgosia cieszę się, że udało Ci się zalogować~!!! WITAJ!!! A oto 2 fotki na wypisie jakie zrobiłam Ligolowi:loveu: : zbliżenie:cool3: :evil_lol: :p w objęciach swojej mamy:loveu: :p Małgosiu-odezwij się do mnie co i jak z karmą-14 kg-masz póki co ten mały worek-czy mam Ci zamówić 14 kg? przy okazji jeśli koło siebie nie znajdziesz tych miseczek na stojaku to też mogą dowieźć wraz z karmą-wybierz też odpowiedni rodzaj szczotki dla Ligola sierści-o tym zapomniałyśmy:oops: od razu mu się poprawi-poza tym przez cały miesiąc na SGGW nie był czesany:roll: dla kondycji jego włosa no i o przyjemności nie wspomnę:eviltong: . O adresówce z numerem tel. adresem i telefonem pamiętaj!!! No i powiedz sama-tak upierdliwej dziewczyny nie masz dość?:evil_lol: :p Proszę moda o przeniesienia wątku na Już w Nowym Domu!!! P.S. Katya-dzięki wielkie za umieszczenie go na allegro-możesz zdjąć aukcję!!! Dziękuję też dziewczynie z TOZ-u, która umieściła na stronie historię Ligola-też już można go zdjąć!!! Quote
dziuba Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Oktawia wydzwaniałam wczoraj do Ciebie... zmieniłaś numer? :cool3: DZIEKI !!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wiesz... za wszystko :) Z małym opóźnieniem - wczoraj nie zdazylam odebrac zdjec :( - Ligolek u Malgosi w wersji kanapowo-salonowej. Tylko nie plakac :loveu: Quote
oktawia6 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 [quote name='dziuba'] Oktawia wydzwaniałam wczoraj do Ciebie... zmieniłaś numer? :cool3: :n00b: A Ty cwaniarko:evil_lol: wstawiłaś fotki:lol: no tak ja netu nie mam w domu-tylko do matki jeżdżę-a tydzień będzie cieżki-na pewno Małgosia się spotkamy we czwartek-ja mam kastrację na 13-tą a Ty ze swoją Astką o której? DZIUBA TAK - zmieniłam nowy numer kom. jest nawet podany tutaj na wątku-pierdółko:0608-119-660 a domowy ten sam. Quote
diana79 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ja miło czytać takie szczęśliwe zakończenia :multi: Quote
malgosia_b Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='oktawia6'] W dniu 23.03 LIGOLEK O GODZINIE 12_TEJ POSZEDŁ DO SWEGO NOWEGO DOMU!!!:multi: :multi: :multi: No i powiedz sama-tak upierdliwej dziewczyny nie masz dość?:evil_lol: :p /quote] Oktawia - pewnie, że mam dość :eviltong: już po pierwszym dniu miałam :) A już na poważanie to co do karmy - nie ma problemu, pan ze sklepu obok na poniedziałek będzie dla mnie taką miał (za te same pieniądze), szczotkę mam i już dzisiaj była w użytku. Poza tym jest wszystko już super, problem z agresją Ligolka na Bonę już się nie powtarza, no chyba że zbyt aktywnie próbuje się z nim bawić, to wtedy potrafi jej się odwarknąć. O północy obudzili mnie, oczywiście Ligol bez kołnierza i do godziny 3 wściekali się po całym mieszkaniu a głównie po moim łóżku - świetna pora na zabawy :crazyeye:. A Ligolek jest cudowny, kochany, super spokojny tylko cały czas zaczepia łapką żeby go głaskać - nie można przestać nawet na chwilę, no chyba że śpi. Gdyby mu pozwolić zjadłby konia z kopytami - no i już Gabrysia zarządziła podział - Bona jest moja a Ligol tylko jej :) :painting: bez problemu wychodzi na dwór, trochę tylko boi się windy. Przesyłamy buziaki :kiss_2: wszystkim, którzy tak samo jak my bardzo przejęli się jego losem i oczywiście zapewniamy, że będzie miał u nas jak najlepiej. Jak się nauczymy wklejać zdjęcia to będą się pojawiać na bieżąco, a jeśli nie to chętnie skorzystamy znowu z pomocy DZIUBY :cool1: z góry dziękujemy Quote
dziuba Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Oktawia no wiesz... pomyslalam, ze odsypiasz opijanie szczescia Ligola, to czasu nie masz na jakiestam fotki :evil_lol: Malgosia dopieszczaj Ligolka starannie, to moze straci zainteresowanie odgryzaniem sobie kolejnych czesci ciala. I uwazaj na ta Oktawie - najmniejsze zadrapanie na cialku Ligola zaraz przyuwazy i bedziesz sie biedna tlumaczyc :) Quote
Monika_tbg Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ligolek ma dom :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
dona20 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Tyle wspaniałych wiadomości i jak tu ze szczęścia nie płakać.Jak Ligolek ślicznie wyleguje się na kanapie.Jestem szczęśliwa,że ma już swój kochający domek.Całuski dla Ligolka:multi: Quote
majafaja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 faktycznie, dziś jest dobry dzień!! :) ahhh.... małgosiu dziekujemy, ze go do siebie przyjęłaś :) Quote
fox_india Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ale super wiadomosc :loveu: !!!!!!! Ligolek zaslugiwal na wlasny cieply domek i taka super mala pania ktora widac na zdjeciu :multi: Quote
oktawia6 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Małgosiu-wiem, że Boa już po zabiegu sterylizacji:lol: napisz jak ona się czuje-w tym samym dniu w tej samej klinice byłyśmy-w niedzielę mamy zdjęcie szwów-zobaczę jak z transportem i czy mają dyzu lub 2 dni po czasie-we wtorek. Cieszę się, że załatwiłaś karmę i szczotkę:evil_lol: :eviltong: to przypomnę jeszcze o zabezpieczeniu przeciw kleszczom-Front-Line (działa na miesiąc p/kleszczom) Małgoś-nie zapomnij!!!i Bonie też lub obroża p/kleszczowa i pchłowa Preventix. Jakby co to koniecznie proszę o nowe fotki (nie mam nety na stałe-ale jestem u mamy co i róż-teraz na necie po 10 dniach)-to wstawię Ligolka na wątku. Jak z jego kąpielą? I jak z jego posłaniem? gdzie ostatecznie się usadowił?:eviltong: :loveu: Quote
oktawia6 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Zdrowych Wesołych Świąt dla LIGOLKA I JEGO RODZINY OD Oktawii i jej trzódki Quote
oktawia6 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Może jakieś atualne zdjęcia Ligola? Z chęcią wszyscy obejrzymy. Quote
malgosia_b Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Mam nadzieję, że fotki zaraz będą dzieki pomocy DZIUBY, z góry dziękuję. A u Ligola-Księcia wszystko w najlepszym porzadku. Okazało się, że jest uczulony na antybiotyk, który dostawał w klinice i chyba stąd wygryzanie. Już teraz bok ma pięknie zarośnięty, chociaż czasem jeszcze próbuje tam się podskubywać. Na dworze jest niemożliwy ;) bo atakuje wszystkie obce psy, które do nas się zbliżą. Śpi w łóżku, z Bonką się dogaduje bardzo dobrze. Posłaniami się zamienili i wodę piją z jednej miski. Z jedzeniem jest różnie, bo kto pierwszy zje swoje, ten leci wyjadać drugiemu z miski :cool1: Ciągle chce być głaskany i drapany i zaczepia łąpką jeśli przestajemy. Na jednym zdjęciu był w lesie, a na reszcie fotek jest w swojej ulubionej pozycji - przytulony do Gabrysi, lizany po pyszczku przez Bonę. Gorąco pozdrawiamy i będziemy teraz już odzywać się częściej. Małgosia z całą ekipą Quote
dziuba Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Przepraszam za opóźnienie - nowe zdjątka arystokraty Ligola :loveu: :loveu: :loveu: Quote
MagYa^^ Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ojjjj Ojjjj cudo !!!! Jestescie wspaniali :D Quote
oktawia6 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: po prostu cudne:p piękne, całuśne i przekochane!!! deser-sama słodycz! świetnie się prezentuje w tych liliowych szelkach-te pozy do tego przytulaśne. MAŁGOSIA_DZIEKUJE CI Quote
oktawia6 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Ligolku-Małgosi-co u Was słychać nowego? Napisz koniecznie i bezwzględnie nowe zdjęcia!!! To już lipiec:mad: :eviltong: !!! cała sesja i newsy!!! Quote
oktawia6 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Zgłosiłam Ligolka do metamorfoz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924 Małgosiu-dawaj nowe zdjęcia-bo doczekac się nie możemy!!!:mad: :lol: Quote
Recommended Posts