Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozpisałam się, a tu Madzia napisała to samo co ja :-?

To, że jest tchórzem, nie może być tak samo z siebie :shake: Yorki to odważne pieski. Przynajmniej ja tak słyszę od właścicieli i mogę to potwierdzić na własnym doświadczeniu.

Posted

Nie wiem on ogólnie taki tchórzliwy troche:P hehe:)
ale nie zeby bał sie byle czego ale jak cos blisko niego hałasuje to sie boi...
ogólnie to jest dość odważny...

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']
[COLOR=lightblue]Anusiu, nie krzyczałam :-( Gdzie ty takie wrażenie odniosłaś?[/COLOR]

Cześć Madzia (kliker wcale cichy nie jest).[/QUOTE]

[COLOR="PaleTurquoise"]Jak mowilam ze Oscaritowi konkurencja rosnie i sie podobny robic zaczyna Arisek to czyczalaaaas na Anusie[/COLOR] :placz:

To to przygluche troche wiec sie Sarus nie przejmuj :evil_lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Nie wiem on ogólnie taki tchórzliwy troche:P hehe:)
ale nie zeby bał sie byle czego ale jak cos blisko niego hałasuje to sie boi...
ogólnie to jest dość odważny...[/quote]
Aha, rozumiem ;) Aris boi się zgniatania butelek.

[quote name='Anusia & Alutka'][COLOR=paleturquoise]Jak mowilam ze Oscaritowi konkurencja rosnie i sie podobny robic zaczyna Arisek to czyczalaaaas na Anusie[/COLOR] :placz:

To to przygluche troche wiec sie Sarus nie przejmuj :evil_lol:[/quote]
[COLOR=lightblue]Wcale, że nie krzyczałam, tylko powiedziałam, że są zupełnie inni. Yorki są z reguły do siebie podobne, ale żaden nie jest identyczny. Aris tylko na niektórych zdjęciach jest podobny do Oskarka, tak jak do Ali, Melki (głównie z minek), Masterka... Niekiedy podobieństwo widać. A jeśli już chcesz wiedzieć, do kogo najbardziej, to wejdź na yorki i poszukaj Megi. Ona jest bardzo podobna :loveu:[/COLOR]

:roflt:

Posted

[COLOR=lightblue]Yorki są z reguły do siebie podobne, ale żaden nie jest identyczny. [/COLOR][/quote]
Nawet takie oczywiste rzeczy Ci trzeba Anusia tłumaczyć...

:roflt:[/QUOTE]
Mówiłaś coś Saruś? :cool1:

Posted

Bry wieczór :calus:

[quote name='madziasto4']Mówiłaś coś Saruś? :cool1:[/quote]
Skądże taki pomysł? :diabloti:

[quote name='Kasia']Jak dla mnie Arisek jest troszku podobny do Oskarka i tyle! :loveu:
Przynajmniej a na fotkach bo w realu to nie wiem...[/quote]
W realu to i ja nie wiem :lol: Śląsk jest dla mnie za daleko, żeby się spotkać i porównać.

Posted

Bry wieczór.

Ostatnio na spacerze spotkaliśmy pewną panią, która się bardzo zachwycała Ariskiem :loveu: Mówiła, że tak wyjątkowego yorka jeszcze nie widziała. Natomiast ja chyba wpadnę w kompleksy, widząc tyle yorków większych i grubszych, buu :-( Nadal wszyscy się dziwią, że on już jest dorosły, a wygląda jak szczeniak :lol: Chyba poważniej wyglądał w dłuższych włoskach... znów mamy zapuszczać?

[quote name='Kasia']Czwartkowe czołem :loveu:

Jak nasz przystojniacha?[/quote]
Ćwiczy, bawi się, je, wychodzi na dwór i śpi :lol: Wszystko w jak najlepszym porządku, oprócz tego, że do comiesięcznych wizyt u veta dołożyłam ważenie. Trochę się tego wszystkiego nazbierało :lol:

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witamy piąteczkowo i słonecznie:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote][quote name='Anusia & Alutka']Weekendowe cze :hand:[/quote]
Cześć.

[quote name='koregra']Cześć. Arisek jest podobny do ... Ariska. Jest wyjątkowy :loveu:[/quote]
Dziękuję :loveu:

[quote name='Anusia & Alutka']Sarus dzie Ty wyjezdzalas ze mi Ariska zostawilas?

Mialam sen, dziwny sen :evil_lol:[/quote]
Opowiadaj co i jak. Zainteresowałaś mnie...

[SIZE=1][COLOR=lightblue]W maju jadę do Czech, ale nic mi nie wiadomo, żebym miała podrzucić komuś Ariska.[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=black]Film z serii: "Jak powinno się jeść psią karmę" :diabloti:[/COLOR]

[URL]http://s201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/?action=view&current=MVI_4954.flv[/URL]

Posted

[COLOR=black]Film z serii: "Jak powinno się jeść psią karmę" :diabloti:[/COLOR]

[URL]http://s201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/?action=view&current=MVI_4954.flv[/URL][/QUOTE]
Goopek :roflt: :roflt: :roflt:
Ale z niego słodziak jest na filmikach :iloveyou: Jeszcze większy niż na fotkach. To ja sobie nie wyobrażam jaki on musi być słodziak na żywo!! :loveu:

Hihi ale pamiętam, że Masterek tak samo "jadł" karmę :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Goopek :roflt: :roflt: :roflt:
Ale z niego słodziak jest na filmikach :iloveyou: Jeszcze większy niż na fotkach. To ja sobie nie wyobrażam jaki on musi być słodziak na żywo!! :loveu:

Hihi ale pamiętam, że Masterek tak samo "jadł" karmę :evil_lol:[/quote]
Słodziak, który wczoraj na ulicy dostał spazmów, bo chłopcy za mną go przedrzeźniali :lol: Ogólnie to on często robi śmieszne rzeczy, tylko ich nie nagrywam :oops:

Master też był niejadkiem, prawda?

[quote name='Martunia']Ale wspaniały filmik. :loveu: Cudownie wyszedł Arisek. :) No i po dłuższej chwili niuchania karmy, zjadł. :D[/quote]
Chrupkiem bawił się długo, tylko po pewnym czasie postanowiłam to nagrać.

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) Boskie filmik:D:D
A on z każdym ziarenkiem sie tak bawi??:P heh:)
Słodki maluch:)[/quote]
Nie, tylko z jednym, dwoma pierwszymi. Później już stoi i przy misce i chrupie normalnie. Chyba, że te dwa chrupki mu wystarczą. To nie jest jego "prawdziwe" jedzenie, bo 2x dziennie dostaje karmę z puszki - taką maleńką dzielę na dwie połowy :roll: - i suche, pomieszane. Jak zgłodnieje, to czasami ustanie przy misce i pochrupie same suche.

Posted

[quote name='madziasto4']
Goopek :roflt: :roflt: :roflt:
[/quote]

Goopkował goopkował ale na końcu samym ze smakiem i chrupaniem skonsumował :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Prawda :p Teraz już nie pamiętam kiedy grymasił, zajada bez proszenia :p

Bo wie ze lepij ma niz mial!

Arisek slodziak hihi.
On tak zawsze "je"?

Nooo se byl Arisek u mnie taki slodki kudlaty :loveu: i niewiele wiecej pamietam, oprocz tyz krolika jakiegos :cool1:
a czechy to po drodze! znaczy ja po drodze do czech.