tigrunia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jejka.. tez słyszałam o takich przypadkach :shake: Dobrze,ze w porę zauważyliście ptaszora Quote
Pegaza Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Hejka Sara wpadłam z pozdrowieniami :p nono to by było jak taki jastrząb by porwał Ariska...:mad: Quote
Martunia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ojej, jak dobrze, że wcześniej zauważyliście tego ptaka. :-o Co to by było... :-( Cieszę się, że Ariskowi nic się nie stało. :) Quote
Sara_i_Aris Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Bry wieczór :calus: Wiecie, jakie domowe wagi są zakłamane? Ważyłam Arisa i wyszło mi 2,2 kg. U veta okazało, że tylko 1,9 kg :-( [quote name='koregra']Już nie ma takich :evil_lol:[/quote] Kamilko, nie strasz mnie :x Co jej zrobiłaś z uszkami? [quote name='madziasto4']Tak, na ptaki drapieżne trzeba uważać bardzo, znam przypadek taki, jak jastrząb porwał yorasa z polanki przy lesie :sad:[/quote] [quote name='tigrunia']Jejka.. tez słyszałam o takich przypadkach :shake: Dobrze,ze w porę zauważyliście ptaszora[/quote] Też znam takie przypadki. [quote name='Pegaza']Hejka Sara wpadłam z pozdrowieniami :p nono to by było jak taki jastrząb by porwał Ariska...:mad:[/quote] [quote name='flowerteen']Ojej, jak dobrze, że wcześniej zauważyliście tego ptaka. :-o Co to by było... :-( Cieszę się, że Ariskowi nic się nie stało. :)[/quote] Nie wiem nawet co bym zrobiła. Trzeba bardzo uważać na takie małe pieski. Quote
koregra Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Bry wieczór :calus: Wiecie, jakie domowe wagi są zakłamane? Ważyłam Arisa i wyszło mi 2,2 kg. U veta okazało, że tylko 1,9 kg :-( Kamilko, nie strasz mnie :x Co jej zrobiłaś z uszkami? [/quote] To Arisek jak Corinka wielki :evil_lol: A uchole opitolone, jeszcze nie do końca bo wprawy nie mamy. To był nasz pierwszy raz:p Quote
tigrunia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='koregra']To Arisek jak Corinka wielki :evil_lol: A uchole opitolone, jeszcze nie do końca bo wprawy nie mamy. To był nasz pierwszy raz:p[/quote] No i jak Jessi :loveu: prawie .. 2 kg moje maleństwo ma :loveu: Quote
Kasia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Wpadamy, cześć mówimy i pozdrawiamy!!! Wielkiego małego Ariska :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Bry wieczór :calus: Dzisiaj na spacerze minęła nas pewna kobieta z dwójką synów. Tak oto przebiegała ich rozmowa: - Mamo, patrz jaki fajny piesek! - Faktycznie, śliczny. - To jest suczka. - Skąd wiesz? - Bo ma kokardkę. :evil_lol: Dodam, że w tym momencie Aris podniósł nogę. [quote name='koregra']To Arisek jak Corinka wielki :evil_lol: A uchole opitolone, jeszcze nie do końca bo wprawy nie mamy. To był nasz pierwszy raz:p[/quote] [quote name='tigrunia']No i jak Jessi :loveu: prawie .. 2 kg moje maleństwo ma :loveu:[/quote] Corinka jest dużo mniejsza, a Jessi... nawet nie wiem, ile ona ma wzrostu? :oops: [quote name='Kasia']Wpadamy, cześć mówimy i pozdrawiamy!!! Wielkiego małego Ariska :loveu:[/quote] Cześć Kasiu. Quote
Aga76 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Bry wieczór :calus: Dzisiaj na spacerze minęła nas pewna kobieta z dwójką synów. Tak oto przebiegała ich rozmowa: - Mamo, patrz jaki fajny piesek! - Faktycznie, śliczny. - To jest suczka. - Skąd wiesz? - Bo ma kokardkę. :evil_lol: Dodam, że w tym momencie Aris podniósł nogę. [/quote] :roflt: hihihi Cześć Saruś. Quote
tigrunia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Bry wieczór :calus: Dzisiaj na spacerze minęła nas pewna kobieta z dwójką synów. Tak oto przebiegała ich rozmowa: - Mamo, patrz jaki fajny piesek! - Faktycznie, śliczny. - To jest suczka. - Skąd wiesz? - Bo ma kokardkę. :evil_lol: Dodam, że w tym momencie Aris podniósł nogę. Corinka jest dużo mniejsza, a Jessi... nawet nie wiem, ile ona ma wzrostu? :oops: [/quote] :evil_lol: I co ? Skapneło sie dziecko, ze to nie dziewczynka?? :evil_lol: Jessi ma 20 cm :loveu: Quote
Kasia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Rób mu supełki zamiast kokardek to moze wtedy ludziska zajarzą :p Dobry wieczór :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Cześć Sara, pozdrowienia dla suni :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='madziasto4']Cześć Sara, pozdrowienia dla suni :evil_lol:[/QUOTE] Oj łihihihihi :roflt: Czesc Sarus :loveu: Quote
Pegaza Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Wpadłam niedzielnie powiedziec dzien dobry:p Quote
Kasia_zg Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Prześliczne foteczki Ariska:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Jak dobrze że w pore zauważyliście jastrzebia naprawde trzeba uważać. U mojego TZ pare lat wcześniej jastrzab porwał szczeniaka biegajacego po podwórku nie było już ratunku....[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Hihi historia z sunią jest nam dobrze znana Matrixa też mylą tym bardziej gdy mu sie założy czerwoną kokardke :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy ciepło:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
madziasto4 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Kasia mi odkopuje galeryjki:loveu::evil_lol: Cze Sarka :grins: Quote
Kasia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='madziasto4'] Kasia mi odkopuje galeryjki:loveu::evil_lol: [/quote] Ominęłas jedną :mad: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Bry wieczór :calus: Nowych zdjęć na razie nie ma, nawet się na nie zanosi :lol: Jest u nas remont, potrwa jeszcze 2 tygodnie. Jak się jeszcze bardziej ociepli, to będą zdjęcia tylko i wyłącznie w plenerze :loveu: [quote name='Aga76']:roflt: hihihi Cześć Saruś.[/quote] Cześć Agusiu. [quote name='tigrunia']:evil_lol: I co ? Skapneło sie dziecko, ze to nie dziewczynka?? :evil_lol: Jessi ma 20 cm :loveu:[/quote] Raczej nie :lol: Nawet jak bym powiedziała, że to piesek, to dla niektórych ludzi i tak to będzie suczka. Mniejsza jest... aż o 1 cm :lol: (no patrzcie, a kiedyś mi wychodziło, że ma 23 cm). [quote name='Kasia']Rób mu supełki zamiast kokardek to moze wtedy ludziska zajarzą :p Dobry wieczór :loveu:[/quote] Dla nich każdy york jest suczką, niezależnie czy ma kokardkę, czy nie. To tak jak z bokserem, każdy jest psem, a suczek nie ma :lol: [quote name='madziasto4']Cześć Sara, pozdrowienia dla suni :evil_lol:[/quote] [quote name='Anusia & Alutka']Oj łihihihihi :roflt: Czesc Sarus :loveu:[/quote] [quote name='Pegaza']Wpadłam niedzielnie powiedziec dzien dobry:p[/quote] Cześć Madziu, Anusiu, Dario. [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Prześliczne foteczki Ariska:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Jak dobrze że w pore zauważyliście jastrzebia naprawde trzeba uważać. U mojego TZ pare lat wcześniej jastrzab porwał szczeniaka biegajacego po podwórku nie było już ratunku....[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Hihi historia z sunią jest nam dobrze znana Matrixa też mylą tym bardziej gdy mu sie założy czerwoną kokardke :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy ciepło:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Okropne są te ptaszyska :shake: U nas nawet bez kokardki to suczka. [quote name='Kasia']Cześć Saro. :loveu: Co u Was?[/quote] Mam dylemat i nie mogę w nocy spać :evil_lol: [quote name='madziasto4']Kasia mi odkopuje galeryjki:loveu::evil_lol: Cze Sarka :grins:[/quote] Ale masz fajnie, nie musisz sama tego robić :lol: Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No to ja wpadam z wieczorka się przywitać:) u Ciebie to tu zawsze pełno ludu się kręci a ile paplaniny trzeba zawsze przeczytać żeby zaległości nadrobić olaboga:shake: Pozdrowionka i czochranko dla Ariska Quote
Anusia & Alutka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nie wierze! Sara nie dala nowych fotkow?? :crazyeye: Bry wieczor :loveu: Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Mam dylemat i nie mogę w nocy spać :evil_lol: [/quote] Cóż co to za dylemat, że sen z powiek Ci spędza? :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Bry wieczór :calus: [quote name='Patikujek']No to ja wpadam z wieczorka się przywitać:) u Ciebie to tu zawsze pełno ludu się kręci a ile paplaniny trzeba zawsze przeczytać żeby zaległości nadrobić olaboga:shake: Pozdrowionka i czochranko dla Ariska[/quote] U mnie? :hmmmm: [quote name='Anusia & Alutka']Nie wierze! Sara nie dala nowych fotkow?? :crazyeye: Bry wieczor :loveu:[/quote] Uczę się od najlepszych :evil_lol: [quote name='Kasia']Cóż co to za dylemat, że sen z powiek Ci spędza? :cool1:[/quote] Już nieaktualne, przeczesałam wszystkie fora i sama doszłam do rozwiązania :grins: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Już nieaktualne, przeczesałam wszystkie fora i sama doszłam do rozwiązania :grins:[/QUOTE] Coś z Ariskiem? Quote
Sara_i_Aris Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Nie, nie z Ariskiem. A czemu on ci przyszedł do glowy? Gdyby coś z nim było, to pierwsze byście o tym wiedziały. Quote
Recommended Posts