madziasto4 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Zesz kurde hyhy :evil_lol: Se pomyslalam ze paluszkami Sara karmi czyli, ze rączkami daje kulki karmy, ale druga czesc zdania wprawila mnie w niemala zadume... Chwile potrwalo zanim sens ogolny zdania pojęłam :evil_lol: Przemęczona jesteś :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 madziasto4 napisał(a):Przemęczona jesteś :calus: Nio :-( :stupid: Cze Sarus :loveu: Quote
Pegaza Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Hej baziowy złoty Aris:loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_4657.jpg on ma te kolory aaa cudne:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Cześć :calus: Anusia & Alutka napisał(a):Zesz kurde hyhy :evil_lol: Se pomyslalam ze paluszkami Sara karmi czyli, ze rączkami daje kulki karmy, ale druga czesc zdania wprawila mnie w niemala zadume... Chwile potrwalo zanim sens ogolny zdania pojęłam :evil_lol: :roflt: Kasia napisał(a):Cze Sara i Aris :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Cze Sarus :loveu: koregra napisał(a):Cześć Saruś Pozdowionka dla Was :calus: Cześć Kasiu, Anusiu, Kamilko. Pegaza napisał(a):Hej baziowy złoty Aris:loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_4657.jpg on ma te kolory aaa cudne:loveu: Na żywo lepiej widać, jakie ma kolory :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ooo jak mu ładnie w tej przekrzywionej kokardzie :evil_lol: Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Jakie śliczne foto z kokardeczką:D:D piękne:):) Quote
Anusia & Alutka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_4685.jpg aaaaaaaaa jezorek :loveu: A z krzywoscia kokardziny to pasuja z Alicja :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Cześć :calus: Od dwóch dni pada u nas non stop śnieg :-? Dzisiaj nawet temperatura doszła do 10*C, ale padać nie przestało. Nie powiem, żeby Arisowi to w czymś przeszkadzało, bo i tak zaliczamy długie spacerki. Dziękujemy wszystkim za odwiedziny i miłe słowa :loveu: Aris dostał nowego misia, Pana Łosia, który z chęcią pozował do zdjęć :lol: Quote
madziasto4 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Łoś na trochę podchmielonego wygląda :evil_lol: A Aris śliczny :thumbs: Quote
Sara_i_Aris Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Pan Łoś to straszny pijak, ale już Aris się z nim rozprawił :diabloti: Rozpruł mu brzuszek i pozbawił włosów :evil_lol: W zapasie mamy jeszcze takie trzy, więc mój łagodny jak baranek york będzie mógł się powyżywać. Quote
Martunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Oj jak śliczne wyszedł Arisek z panem Łosiem. :loveu: Jak dostojnie. :cool3: Quote
Kasia_zg Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cześć Saro:multi: Biedy pan łoś nie dosc że popił sobie za dużo to go rozpruli i na dodatek oskalpowali...olaboga co to sie wyrabia :evil_lol: A ten nasz przesłodki Arisek nie wygląda wcale a wcale a takiego rozbujnika :) Fajniusio pozuje taka maskotka:loveu: Pozdrawiamy :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Hy hy dwa łosie :evil_lol: Arisek :loveu: jak on pieknie pozuje :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']sliczne;) Z reniferkiem:):) Nie z reniferem, tylko z łosiem. Renifera mamy i wygląda zupełnie inaczej. [quote name='Martunia']Oj jak śliczne wyszedł Arisek z panem Łosiem. :loveu: Jak dostojnie. :cool3: Dziękuję. [quote name='Kasia_zg']Cześć Saro:multi: Biedy pan łoś nie dosc że popił sobie za dużo to go rozpruli i na dodatek oskalpowali...olaboga co to sie wyrabia :evil_lol: A ten nasz przesłodki Arisek nie wygląda wcale a wcale a takiego rozbujnika :) Fajniusio pozuje taka maskotka:loveu: Pozdrawiamy :lol: Cała rodzinka Łosiów to pijacy, mają przymulony wzrok, a Aris pijaków niet :lol: Wiem, że nie wygląda. Pozory mylą, tak naprawdę to aniołek z różkami :diabloti: Czasami potrafi pokazać ząbki. [quote name='Anusia & Alutka']Hy hy dwa łosie :evil_lol: Arisek :loveu: jak on pieknie pozuje :loveu: Gdzie? :hmmmm: Pięknie pozował, ale nie mógł się doczekać, kiedy skończę i pozwolę mu się pobawić nowym pluszakiem :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Gdzie? :hmmmm: Pięknie pozował, ale nie mógł się doczekać, kiedy skończę i pozwolę mu się pobawić nowym pluszakiem :loveu: Na zdjeciu ;) Pobawic?? Toz to istne barbarzynstwo a nie zadna zabawa!! Quote
Kasia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Łoś pijak krótki miał żywot, ciekawe jak długi będą miały następne...:p Dobry Saruś. Arisek śliczniutki, zreszta tak uważałam i tak mówiłam :loveu: Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Saruś życzymy radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. Quote
Sara_i_Aris Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Cześć :calus: Wpadłam, żeby wam złożyć życzenia z okazji zbliżających się świąt Wielkanocnych. Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkiej Nocy, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i przyjaciół oraz wesołego Alleluja i mokrego Śmigusa Dyngusa, życzą Sara i Aris :krolik: [quote name='Anusia & Alutka']Na zdjeciu ;) Pobawic?? Toz to istne barbarzynstwo a nie zadna zabawa!! Jasne, że zabawa :lol: Po prostu to za słaby pluszak dla niego. [quote name='Kasia']Łoś pijak krótki miał żywot, ciekawe jak długi będą miały następne...:p Dobry Saruś. Arisek śliczniutki, zreszta tak uważałam i tak mówiłam :loveu: Kolejnych tak szybko nie dostanie. [quote name='Kasia']Saruś życzymy radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. [quote name='McDzik'] http://img229.imageshack.us/img229/7659/kartkadv2.jpg Dziękuję :loveu: Prawie świąteczny Arisek. Ze zdjęć jestem naprawdę zadowolona, bo nie miałam żadnych smakołyków, na dworzu szczekał pies, a Aris tak dzielnie w tym wszystkim wytrwał :loveu: Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Mówcie co chcecie ale Arisek jest podobny tak troszku albo i bardziej niż troszku do Oskaritka :loveu: Quote
Recommended Posts