Sara_i_Aris Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Witaj, Maartucha! Aris ze święconką: I takie zwyczajne: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Yorkie'] Cześć Anusia i Magda! Nikogo nie było, bo wyjechałam na święta i chyba zapomniałam Was o tym poinformować :oops: Oj chyba zapomniałaś:mad::eviltong: Następnym razem proszę tak nie robić Quote
Sara_i_Aris Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Dobra, następnym razem poinformuję :happy1: EDIT: Ja się chyba zabiję! Chcę odebrać moją pocztę i...? Niepoprawne hasło! To już któryś raz w tym roku! Ciągle mi się ktoś włamuje na pocztę! Mam już tego dosyć! Nie wiem, kto mi cały czas robi takie rzeczy. Ile już do mnie paczek przychodziło, nazwisko inne, ale imię i adres ten sam! Na szczęście mam jeszcze drugą i zadałam tam takie pytanie, że sama go nie znam :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Yorkie'] Cześć Anusia i Magda! Nikogo nie było, bo wyjechałam na święta i chyba zapomniałam Was o tym poinformować :oops: Eeeee co tam! Nie bedziemy sie czepiac takich szczegolików :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 To dobrze, ale następnym razem i tak Was poinformuję, żeby znowu nie było :eviltong: Co taka cisza u mnie w galerii? :-( Dzisiaj tylko jedna jedyna Anusia coś napisała i nikt więcej... To po co wstawiłam zdjęcia :-( Quote
Pati i Daisy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Yorkie']Co taka cisza u mnie w galerii? :-( Dzisiaj tylko jedna jedyna Anusia coś napisała i nikt więcej... To po co wstawiłam zdjęcia :-( Wstawiaj wstawiaj;) Arisek jest śliczny:loveu: Przybywam żeby pokonać ciszę:diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Wstawiaj wstawiaj;) Arisek jest śliczny:loveu: Przybywam żeby pokonać ciszę:diabloti: Witamy w Naszej galerii! Zaraz zgram jeszcze jedno (a może 2) zdjęcia ze świąt, a potem dam zaległe ze spaceru... Ale się uzbierało :mdleje: Kiedyś narzekałam na brak zdjęć, teraz jest ich nadmiar :lol: [quote name='Anusia & Alutka']To jest to :cool2: Wiedziałam co jest dobre :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Yorkie']Witamy w Naszej galerii! Zaraz zgram jeszcze jedno (a może 2) zdjęcia ze świąt, a potem dam zaległe ze spaceru... Ale się uzbierało :mdleje: Kiedyś narzekałam na brak zdjęć, teraz jest ich nadmiar :lol: Im więcej tym lepiej:multi: :multi: :multi: Czekamy;) Quote
Aga76 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witaj Saro :loveu: Świetne zdjęcia Ariska i jak zawsze super kokardka. Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzień dobry :) Ile Aris ma tych kokardek...? :hmmmm: Doliczyć się nie mogę...:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Aga76']Witaj Saro :loveu: Świetne zdjęcia Ariska i jak zawsze super kokardka. Cześć Aga! Ach, dziękuję :loveu: Aris nie umie sobie zrobić takiego ślicznego nieładu artsystycznego jak Capri, więc bez kokardki się nie obędzie :lol: [quote name='madziasto4']Dzień dobry :) Ile Aris ma tych kokardek...? :hmmmm: Doliczyć się nie mogę...:lol: Cześć Madziu! Spis kokardek: 1. Na codzień: morelowa, bordowa, zielona, niebieska i fioletowa 2. Wyjściowe: 2 czarne i czerwona I jeszcze znalazłam taką śmieszną różową frotkę z motylkiem, więc dodaję ją do punktu 1 :lol: Quote
Dagusia1992 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hey ;* widze ze duzo mylogowiczow tutaj :lol: śliczne focie Ariska ;) Quote
Sara_i_Aris Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Dagusia1992']Hey ;* widze ze duzo mylogowiczow tutaj :lol: śliczne focie Ariska ;) O, cześć! Mi się już bloga nie chce prowadzić, tylko czasami dorzucę jakieś fotki, a tak to chyba zrezygnuję. Nie bawi mnie to już, a odpowiadanie na komentarze to sama męka... Eh... Quote
Pegaza Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 A mi się to podoba zdjęcie:lol: Yorkie co tak szybko rezygnujesz taki fajny blog i co chcesz go zakończyć? Quote
Sara_i_Aris Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Pegaza']A mi się to podoba zdjęcie:lol: Yorkie co tak szybko rezygnujesz taki fajny blog i co chcesz go zakończyć? Mi się też podoba to zdjęcie, Aris tak fajnie przekrzywił główkę :loveu: A o bloga to nie chodzi o tego, tylko takiego na www.mylog.pl. Miałam tam bloga o Arisku, ale nie chce mi się go prowadzić, wolę siedzieć na forum :p Quote
Sara_i_Aris Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Nie szkodzi ;) Każdemu może się pomylić, zresztą to też jest blog, a ja tak to napisałam, że nie każdy zrozumie o co chodzi :lol: Zaległe spacerowe fotki. Te akurat były robione u cioci w domu: A teraz "O sole Mia!" :siara: :lol: Quote
nane Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Yorkie'] o boshe on ma czarne podniebienie :look3: Quote
Sara_i_Aris Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Aga76']Aris wygląda jak zawodowy śpiewak :siara: Hihi, do opery by się nadawał :siara: [quote name='nane']o boshe on ma czarne podniebienie :look3: Tak, ma czarne podniebienie, ale chyba sobie farbuje, żeby nadać więcej powagi, bo milutki jest jak kotek :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Yorkie'] Jakie słodkie ocka:loveu: :multi: :loveu: Quote
Dagusia1992 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 śliczne focie xD zawodowe śpiewak :D i jak zawsze kokardka xD Quote
Recommended Posts