madziasto4 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dzień dobry :p A gdzie się podziewa właścicielka galerii? :p Quote
Sara_i_Aris Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Witajcie :multi: Dzisiaj miałam nawet luźny dzień. Poduczyłam się z chemii na sprawdzian, poszłam z Arisem na spacer, przed chwilą wróciłam z urodzin małej Kornelki ;) Z Arisem na początku poszłam do parku porobić zdjęcia, ale źle wybrałam. Poszłam do tego 'bliższego' przy najuboższym osiedlu mojego miasta. No może nie najuboższym, ale tam się roi od dresów, chuliganów, pijaków i narkomanów. Bałam się spuścić Arisa ze smyczy i wyjąć aparat, bo wyjątkowo w parku było dużo osób. Poszłam ta gdzie zawsze, porobiłam foteczki, później wstawię :loveu: [quote name='Patikujek_Zabrze']Ja do końca podstawówki miałam pasek a potem to już jedynie na dupie:evil_lol: Teraz kończę liceum i nawet nie marze o pasku, co najwyżej modlę się by dociągnąć z roku na rok a teraz przed samymi maturami to jest więcej do nauki niż zwykle i już prawie nie wyrabiam:shake: Mama dość jak ten rok się skończy to będę w niebie jeszcze tylko miesiąc Ja zawsze dostawałam pasek, dyplom w klasie 1-3 dla najlepszej uczennicy, więc teraz to tak głupio zajrzeć do mojej teczki i zobaczyć, że w klasie II gim nie miałam paska. Eh... [quote name='Magda_Miki']Czesc zapracowana Saro! I jak z obrazem? Przyszla wena?:razz: Fajna ta kokardka i obróżka:p Milego dnia! Cześć Magda :multi: Nie mam weny do malowania, chyba zrezyguję z zachodu słońca, namaluję zwykłego kwiatka i wisi mi to. Powiem, że moją wcześniejszą pracę pogryzł pies i nie miałam czasu namalować tego drugi raz :evil_lol: [quote name='madziasto4']Dzień dobry :p A gdzie się podziewa właścicielka galerii? :p Cześć Madziu :multi: Już jestem, ale potem chyba znowu będę musiała na 3 dni od Was odejść :-( Wrócę przed świętami, bo teraz mam za dużo zachodu ze szkołą.... Quote
Anusia & Alutka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jestem i ja :razz: Saro kokardki oczywiście nowe. Ja kupowałam u tej Pani. Rewelacyjna cena i rewelacyjne kokardki. Quote
Justa95 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Cześć! Jestem na bieżąco w waszej galerii. Aris jest taki słodziutki :loveu: . Ja też mam mnóstwo lekcji (jestem w V klasie podstawówki), klasówek kartkówek... :shake: Jutro mam klasówkę z przyrody. Uczy mnie pani dyrektor ale ona mnie baaardzo lubi. Ostatnio postawiła mi 6 z ! tzn. że jakby była jeszcze wyższa ocena np. 7 to bym ja dostała. Ale przyroda nie jest moim ulubionym przedmiotem ja KOCHAM matematykę! I samą matmę, pani jest suuuper (nawet ma tak samo na imię jak ja) zawsze mówi do mnie Justysia albo Justyś. Ja jestem najlepszą dziewczyną w klasie i nauka na szczęście przychodzi mi łatwo. We wtorek mam urodziny i na szczęście nie mam żadnych klasówek i kartkówek. Quote
Zuza96 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Jestem, ale Beatki brak, a jak Betki ni ma to i Aidusiaka też :mad: [quote name='Justa95'] Ale przyroda nie jest moim ulubionym przedmiotem ja KOCHAM matematykę! I samą matmę, pani jest suuuper (nawet ma tak samo na imię jak ja) zawsze mówi do mnie Justysia albo Justyś. Moją wychowawczynią jest pani od matematyki, ALE MATMY TO JA NIENAWIDZĘ !!! :shake: Quote
Sara_i_Aris Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jestem i ja :razz: Saro kokardki oczywiście nowe. Ja kupowałam u tej Pani. Rewelacyjna cena i rewelacyjne kokardki. Cześć Anusia :multi: Ta Pani ma super kokardki, ale mam jeszcze jedno pytanko :oops: Od razu muszę płacić przelewem, czy jest taka możliwość, że oni mi przysyłają, a ja dopiero wtedy płacę? [quote name='PositiveThought']mi się podobają [to chyba tutaj] te zestawy bandanka+kokardka ^^ hej Saro... matko, ja się chyba Ciebie zaczynam bać == Cześć Beatko :multi: Czemu zaczynasz mnie się bać? Aż taka straszna to chyba nie jestem :razz: [quote name='Justa95']Cześć! Jestem na bieżąco w waszej galerii. Aris jest taki słodziutki :loveu: . Ja też mam mnóstwo lekcji (jestem w V klasie podstawówki), klasówek kartkówek... :shake: Jutro mam klasówkę z przyrody. Uczy mnie pani dyrektor ale ona mnie baaardzo lubi. Ostatnio postawiła mi 6 z ! tzn. że jakby była jeszcze wyższa ocena np. 7 to bym ja dostała. Ale przyroda nie jest moim ulubionym przedmiotem ja KOCHAM matematykę! I samą matmę, pani jest suuuper (nawet ma tak samo na imię jak ja) zawsze mówi do mnie Justysia albo Justyś. Ja jestem najlepszą dziewczyną w klasie i nauka na szczęście przychodzi mi łatwo. We wtorek mam urodziny i na szczęście nie mam żadnych klasówek i kartkówek. Justa95, witaj w galerii Ariska :multi: Ja zawsze z przyrody miałam 6, bardzo ją lubiłam, rozumiałam, moja wychowawczyni uczyła tego przedmiotu i było super :loveu: A matematyki nienawidzę. Niby miałam te 5 (i nadal mam), ale to tylko dzięki wyrażeniom algebraicznym, procentom i ułamkom. A geometria... to dla czarna magia :shake: [quote name='Zuza96']Jestem, ale Beatki brak, a jak Betki ni ma to i Aidusiaka też :mad: Moją wychowawczynią jest pani od matematyki, ALE MATMY TO JA NIENAWIDZĘ !!! :shake: Cześć Zuza :multi: Eee... chyba pomyliły Ci się galerie, to jest galeria Ariska, a ja mam na imię Sara :eviltong: Witaj w klubie, ja też matmy nienawidzę :angryy: Ostatnio galerię zaniedbałam, mam tyle fot, a brak czasu na ich wstawienie. Na razie dam tylko 2, bo nie chce mi się pomniejszać, mam jeszcze namalować z plastyki i napisać wypracowanie :shake: A potem leniuchowanie, bo wolne od szkoły :multi: Przed czesaniem: Po uczesaniu: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witamy! Aris nie ucieka przed czesaniem? :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Cześć Madziu :multi: Zwykle kiedy nadchodzi pora czesania, to sam do mnie nie podejdzie, usiądzie na podłodze z podkulonym ogonkiem i wtedy go biorę. Później już nie ucieka, ładnie siedzi, robi to co mu każę i raz dwa go czeszę ;) Najwięcej problemów mam z brzuszkiem, bo nie chce się położyć na plecy, wtedy muszę go brać za przednie łapki, podnieść i dopiero wtedy czesać, a to jest męczące, bo mam do dyspozycji tylko jedną rękę :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Anusia :multi: Ta Pani ma super kokardki, ale mam jeszcze jedno pytanko :oops: Od razu muszę płacić przelewem, czy jest taka możliwość, że oni mi przysyłają, a ja dopiero wtedy płacę? Saro chyba tylko z przedpłatą na konto jest opcja. Ja jak kupowałam, to wpłaciłam pieniądze i w ten sam dzień kokardki były wysłane. A odwiedziłaś stronkę tej Pani? Mnóstwo wzorów... Quote
Sara_i_Aris Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Aha... to w taki sposób. Będę musiała rodziców namówić, bo zwykle jak mi przesyłają paczki, to od razu płacę i nikt się nie czepia, co mi przysłali :shake: Stronkę odwiedziłam, kokardki są super :loveu: I bardzo tanie :loveu: Quote
Zuza96 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Yorkie'] Cześć Zuza :multi: Eee... chyba pomyliły Ci się galerie, to jest galeria Ariska, a ja mam na imię Sara :eviltong: Witaj w klubie, ja też matmy nienawidzę :angryy: aale ja jestem głupia, pseplasam :p Cię Saro, myślałam o Was a napisałam o Beatce :oops::oops: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Zuzka, szogunie zakręcony :loveu: A ja matmę lubię, bo jest bardzo wdzięcznym przedmiotem. Nawet mature z niej zdawałam. Ale to przez moje lenistwo :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A czemu tak jest? Hmmm... nie wiem, jak się płaci przelewem :oops: [quote name='Zuza96']aale ja jestem głupia, pseplasam :p Cię Saro, myślałam o Was a napisałam o Beatce :oops::oops: Nie ma sprawy Zuza, nie gniewam się na Ciebie :p [quote name='Anusia & Alutka']Zuzka, szogunie zakręcony :loveu: A ja matmę lubię, bo jest bardzo wdzięcznym przedmiotem. Nawet mature z niej zdawałam. Ale to przez moje lenistwo :evil_lol: A ja matmy nie lubię, bo z niej się nie wyuczysz, musisz rozumieć, a ja tak nie umiem. Tak samo fizyka... chociaż zdarzył się jakiś cud, bo dostałam ze sprawdzianu 5 :multi: Chyba pierwszy raz w tym roku :evil_lol: A teraz chcę Wam pokazać mój rysunek na plastykę. Nie jest taki wspaniały, bo nie miałam weny i musiałam malować stylem punktowym (?): Quote
AlKil Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dzień dobry! rysunek jest ok, od razu widać, że to koń i w dodatku piekny...:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Yorkie'] Och Mon Dieu! Drugi Monet :razz: On sobie kropkami /pozdrowienia dla Zuzy/ zachód słońca namalował i nie dość, że nowy nurt stworzył, to jeszcze sławny został. A to słońce się do kunia nie umywa :shake: Quote
Zuza96 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Och Mon Dieu! Drugi Monet :razz: On sobie kropkami /pozdrowienia dla Zuzy/ zachód słońca namalował i nie dość, że nowy nurt stworzył, to jeszcze sławny został. A to słońce się do kunia nie umywa :shake: Ach i och dziex za pozdrowionka, ja Ciebie też pozdrawiam :loveu: hihi :) [quote name='Yorkie'] Nie ma sprawy Zuza, nie gniewam się na Ciebie :p A ja matmy nie lubię, bo z niej się nie wyuczysz, musisz rozumieć, a ja tak nie umiem. Tak samo fizyka... chociaż zdarzył się jakiś cud, bo dostałam ze sprawdzianu 5 :multi: Chyba pierwszy raz w tym roku :evil_lol: A teraz chcę Wam pokazać mój rysunek na plastykę. Nie jest taki wspaniały, bo nie miałam weny i musiałam malować stylem punktowym (?): Wiedziałam :eviltong: Co do matmy to ja mam tak samo :) Ten kuńń jest superoski :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Zuzka, szogunie zakręcony :loveu: A ja matmę lubię, bo jest bardzo wdzięcznym przedmiotem. Nawet mature z niej zdawałam. Ale to przez moje lenistwo :evil_lol: Tak, teraz szczególnie zakręconA jestem A to tylko przez lenistwo pewnie :eviltong: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cześć Saro :calus: [SIZE=3]Fajny zestaw fotek przed i po :happy1: Aris ma niezły zbiór kokardek. Quote
Sara_i_Aris Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='AlKil']Dzień dobry! rysunek jest ok, od razu widać, że to koń i w dodatku piekny...:lol: O, nie, to nie miał być koń tylko krowa :evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']Och Mon Dieu! Drugi Monet :razz: On sobie kropkami /pozdrowienia dla Zuzy/ zachód słońca namalował i nie dość, że nowy nurt stworzył, to jeszcze sławny został. A to słońce się do kunia nie umywa :shake: Ja też chciałam zachód słońca, ja też :multi: Ale ja tam arystką nie jestem, więc jak koń wyszedł jakiś siaki, to aż strach pomyśleć o słoneczku :-? [quote name='Zuza96']Wiedziałam :eviltong: Co do matmy to ja mam tak samo :) Ten kuńń jest superoski :loveu: Nie no, Zuza, żartowałam, tak naprawdę to jestem na Ciebie wściekła :evil_lol: [quote name='Aga76']Cześć Saro :calus: [SIZE=3]Fajny zestaw fotek przed i po :happy1: Aris ma niezły zbiór kokardek. Cześć Aga :multi: Aris już nie ma zbioru kokardek, bo dwie się zepsuły (chyba ze starości, ale kto wie :lol: ). Teraz zostały mu tylko 3 na codzień (niebieska, fioletowa, zielona) i 3 na specjalne okazje (czerwona i 2 czarne). Zamówiłam mu jeszcze 2 i chyba jeszcze zamówię na Allegro :hmmmm: Quote
Aga76 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A masz piękny pojemnik na kokardkowe cuda Arisa? Quote
Sara_i_Aris Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Eee... nie mam :lol: Leżą na parapecie :lol: Tylko te wyjściowe są schowane w torbie, żebym nie miała do nich dostępu i nie robiła Arisowi z nimi kitki :roll: Ale jak widać mam to gdzieś, bo tamta czerwona kokardka to wyjściowa :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 No właśnie :klacz: Reszta zaległych fotek z 31 marca: Gołąbek: Quote
Justa95 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Fotki super - Arisek jak zwykle słodziutki. A co do matmy to jak na razie (tzn. w 5 klasie) jest baaardzo łatwa. Zuza a ty do której klasy chodzisz? Do czwartej? Wczoraj miałam urodziny :tort: , niestety nie dostałam i pewnie nie dostane mojego wymarzonego prezentu czyli yorka... :-( P.S. Wykluły się kotki :p ! Quote
Aga76 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Super kociak wykluł się w podpisie Justynki :happy1: Bardzo symaptyczny wyraz pyszczka :loveu: Arisek słodziak! Quote
Recommended Posts