Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yorkie napisał(a):
O, to muszę popatrzeć :multi: Tylko, że na wystawy nie jeżdżę :-(

Przez pewien czas nie będzie mnie na komputerze, nie będę zaglądała do Waszych galerii, czasami tylko do tej, żeby dać nowe fotki. Powód: muszę się uczyć na sprawdzian z historii i z biologii :placz: Do czwartku :placz:

Do zobaczenie :bye:

Sara na emigracji :shake:

Posted

Weszłam tylko, żeby wgrać nowe foteczki i parę wkleje. W czasie wolnym od nauki przebywam z Arisem na dworzu, więc prawdopodobne, że wejdę na dogomanię wieczorem, albo jutro.

Anusia & Alutka napisał(a):
Dzien dobry :loveu:
No i znowu ktos nas opuszcza :shake:
Dobrze, ze nowe foteczku bedziesz dodawac :multi:
A zestawik kosztowal mnie cale 8 zł :evil_lol:
Jak sie zbiore to wkleje fotki :buzi:

Cześć Anusia :multi:
Mało kosztował :-o W sklepie wydałabyś o wiele więcej. Muszę sobie zobaczyć na Allegro co jest ;)

Aga76 napisał(a):
Sara na emigracji :shake:

Już w poniedziałek do was wracam, a może i wcześniej ;)

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Jakie boskie foteczki :loveu:

Aga, Aris nie czeka na obiadek.
On pokazuje kto tu rządzi :razz:

:hmmmm: a może przewodniczy obradom rodzinnego stołu?

Posted

Cześć dziewczyny :multi:

Skończyłam się uczyć na historię, została mi jeszcze biologia, mam nadzieję, że mnie nie spyta, chociażby dlatego, że jestem z klasy najlepsza (moja skromność nie zna granic :evil_lol: ). Najwyżej będę się uczyła na przerwach, bo mam ją przedostatnią :mdleje: Z historii moje notatki zajęły... 3,5 kartek podaniowych. Nie pisałam o baroku, bo ten styl znam na pamięć, najbardziej mnie interesował :razz: Mam nadzieję, że dostanę 5, bo od tego zależy ocena końcowa... a już mam 2 tylko dlatego, że byłam chora i nie wiedziałam o kartkówce :roll:

W przerwie między nauką przesiaduję z Arisem na dworzu, dzisiaj byliśmy na 4 spacerach i rano, aby się załatwił. I to nie były byle jakie spacery, najczęściej 1-godzinne, jeden był 2-godzinny. Sama Arisa wyciągałam na dwór, był taki zmęczony, że po każdym przyjściu drzemał, a teraz grzeje mi poduszkę na łóżku. No i kupiłam mu nową kokardkę, zieloną, taką trochę wieśniacką, ale ujdzie w tłumie... lepszych nie było, będę musiała kupić na Allegro albo zamówić.

[quote name='madziasto4']Zdjęcia Arisa cudne :mdleje:
Aris się zarumienił, zresztą ja też :oops:

[quote name='PositiveThought']oj Sara, skąd ja to znam... mam na sczęście rekolekcje, te dwa dni minęły jak z bicza trzasnął, teraz już w czwartek do szkoły i spr z geografii :roll:
biologia - kartkówka...
cała ta masakra zacznie się od początku.

buuu! nie widzę zdjęć Arisa! :( :( :(
Ja też miałam rekolekcje, ale olałam sobie weekend, poniedziałek, cały czas ciągnie mnie na dwór i uczę się po nocach :roll:

[quote name='PositiveThought']już widzę :cool3:

łał, dlaczego on ma takie wielkie miski? :o

puci puci :loveu:
Miski wielkie, bo mniejszych nie było :lol: Kupiłam Arisa w niedzielę, w poniedziałek kupiliśmy wyprawkę i tak już zostało, on się przyzwycził :lol:

[quote name='Patikujek_Zabrze']http://img261.imageshack.us/img261/9102/img0565lz9.jpg
Jejku jaki słodziak:loveu:
Dziękuję :oops:

[quote name='Aga76']Arisek czeka na obiadek 8-)

Stoliczku, nakryj się :lol:

[quote name='Anusia & Alutka']Jakie boskie foteczki :loveu:

Aga, Aris nie czeka na obiadek.
On pokazuje kto tu rządzi :razz:
Aris je na stole, my z podlogi :modla: Nie no, nie ma tak dobrze :evil_lol:

[quote name='Aga76']:hmmmm: a może przewodniczy obradom rodzinnego stołu?
Uchwala decyzję, najwyżej do niego należy liberum veto ;) (historia nie chce wyjść mi z glowy, i dobrze :multi: )

Posted

Witajcie :multi:

Sprawdzian z historii się nie odbył, bo nauczyciel zapomniał, że mamy pisać. Tak się zdenerowałam, że szok :angryy: Tyle czasu poświęciłam na naukę i nic :angryy: Teraz mam wolne, jedynie w poniedziałek sprawdzian z chemii, ale to łatwe ;) Z kartkówki z matmy dostałam 5, z opowiadania z angielskiego 5, z polskiego ze sprawdzianu 4 i z wypracowań trzy 5 i jedną 4 :loveu: I'm so happy :multi:

[quote name='Aga76']Cześć Saro :loveu: Pozdrawiam wiosennie.
Cześć Aga :multi:
[quote name='PositiveThought']Sara powoli powraca do świata żywych...

mnie też cały czas ciągnie na dwór, dużo innych rzeczy do zrobienia i nauka tylko w nocy... albo jej brak. :p
Beatko, już powróciłam, nauka jest okropna, gdyby mi to wisiało, to bym sobie ten rok do końca olała, tak jak półrocze... Ale teraz mam wyrzuty sumienia :placz: Jak w tym roku nie dostanę paska, to chyba się powieszę :grab:

Porobiłam Arisowi sesję w nowej kokardce i obróżce (smycz też, ale kupiona w sklepie) z licytacji z Promenady. Ci co tam byli, na pewno ją widzzieli, była jeszcze taka czerwona, ale jednak dla Arisa wybraliśmy czarną. Na czerwoną już nie namówiłam :evil_lol:

Cdn...

Posted

[quote name='PositiveThought']hej Sara :cool3:

matko, ja bym się chciała tam uczyć... a Ty chodzisz do rejonówki?

Arisek boski maczo 8)

Dzień dobry wieczór :loveu:

A co to jest rejonówka, bu :-?

Posted

[quote name='madziasto4']Cześć Sara :lol:

No proszę ile ładnych ocenek się nazbierało :lol:
Cześć Madziu :multi:

Jeszcze dostałam dwie 5 z W-fu :eviltong:
[quote name='PositiveThought']hej Sara :cool3:

matko, ja bym się chciała tam uczyć... a Ty chodzisz do rejonówki?

Arisek boski maczo 8)
Cześć Beatko :multi:

A co to jest rejonówka? :???:
[quote name='Aga76']Dzień dobry wieczór :loveu:

A co to jest rejonówka, bu :-?

Cześć Aguś :multi:

Ja też właśnie nie wiem, co to jest rejonówka :???:

Posted

Witaj Saruś :loveu: piątkowa dziewczyno :loveu:
Mam nadzieję, że nauka się opłaciła i została doceniona, a teraz czas na weekendowy relaks.

Elegant z Ariska :cool1:

Posted

Mam nadzieję, że dostanie doceniona, bo jak nie to :mad: :evil_lol:
Strasznie nie chce mi się uczyć, chcę jak najszybciej skończyć szkołę :placz: Na poniedziałek muszę się nauczyć z chemii, na wtorek z matematyki i angielskiego, na środę przygotować folder o sobie i namalować z plastyki :mdleje: Chyba wszystko przełożę na niedzielę :modla:

Dobra, ja tu gadu-gadu o sobie, a to przecież galeria Arisa! Tylko, że... u niego nic ciekawego się nie dzieje :evil_lol:

Posted

Dobry pomysł, w końcu York to pies obronny :lol:

W ogóle zapomniałam o zdjęciach :oops: To są jeszcze te z sesji:

To jest potwierdzenie wpłaty:

A tak się prezentują obroża i kokardka:

Posted

Witajcie :multi:
Dzisiaj prawie cały dzień siedziałam nad lekcjami, jeszcze zostało mi tylko wypracowanie do napisania :loveu: Ale prawie cały tydzień mam zawalony. W poniedziałek sprawdzian z chemii, we wtorek sprawdzian z angielskiego, kartkówka z polskiego i matematyki, na środę muszę namalować obraz. ybrałam temat "Zachód słońca", bo najlepiej mi wychodzi, zresztą inne też... Ale tylko wtedy, gdy mam wenę, teraz mi jej brak z powodu całej nauki :mdleje:

Z Arisem byłam na spacerku, założyłam mu nową kokardkę wystawową, męczyłam się nad jej założeniem z pół godziny, ciągle krzywo mi wychodziła (bo na gumce). Ale w końcu się udało :loveu:

[quote name='Aga76']Aris dżentelmen pełnym pycholkiem :cool1:
Dżentelmen z niego prawdziwy :loveu: Zwłaszcza gdy pcha się pierwszy do drzwi i zajmuje połowę łóżka :evil_lol:

[quote name='Anusia & Alutka']Dzień dobry po przerwie :loveu:
Aris piękny kawaler :razz:
Pani, u której kupowałam kokardki ma w ofercie dla chłopców muchy w zestawie z kokardkami :cool3:
Cześć Anusia :multi:
Na razie kawaler, kto wie, może znajdzie się jakaś suczka dla niego :lol:
Kokardki zamówiłam na jakiejś stronie, bordową i morelową, ale cena za jedną wynosi 8 zł :-o Na Allegro nie mogę się połapać co i gdzie... I mam pytanie: Na Allegro sprzedają używane już kokardki czy nowe? Bo sama już nie wiem... a do używanych rzeczy mam pewien wstręt :shake:

Posted

Czesc Sarus :multi:

Witam po dluzszej nieobecnosci :multi: Ale mialam zdjec do obejrzenia, ale Ariska z przyjemnoscia sie oglada :loveu: Slicznie mu w tej nowej obrozce (bardzo gustowna) no i w tej kokardce, czarny na tym rudym pysiu cudnie wyglada, my mamy czarno-złotą kokardke i bardzo Oskarcia w niej lubie podkresla te intensywne kolorki :loveu:

Qrcze ale z Ciebie wzorowa uczennica, same 5 widze, ze zbierasz :lol: W ktorej jestes klasie, ze tak zawziecie walczysz o pasek :cool3: na pewno Ci sie uda, wierze w Ciebie ;) A uczyc to i mnie sie nie chce, na dworze wiosennie to i chetniej spedza sie czas poza domem, z piesiem na spacerku niz z nosem w ksiazkach :evil_lol: Ale jak mus, to mus ;)

Pozdrawiamy bardzo serdecznie
Daga&Oskarek :loveu:

Posted

Cześć Daguś :multi:

Jestem w II klasie gim... i w tym roku wiem, że paska nie dostanę, ale wierzę w siebie, że może mi się uda. Żebym chociażby miała większą średnią niż na półrocze (które totalnie olałam :oops: ). Jakoś nie mogę siebie wyobrazić, że go nie dostanę :placz: Schowam się w mysiej dziurze, ucieknę z domu, zabić się nie zabiję, szkoda mi życia :evil_lol: Nie no, żartuję, moje motto brzmi: "Żyć, nie umierać" :loveu: Ten rok jest ciężki, to nawet nie chcę myśleć o kolejnym, teraz staszą nas egzaminami, a to tylko parę miesięcy... Nie wiem jak to wytrzymam :mdleje:

Posted

Ja do końca podstawówki miałam pasek a potem to już jedynie na dupie:evil_lol:
Teraz kończę liceum i nawet nie marze o pasku, co najwyżej modlę się by dociągnąć z roku na rok a teraz przed samymi maturami to jest więcej do nauki niż zwykle i już prawie nie wyrabiam:shake:
Mama dość jak ten rok się skończy to będę w niebie jeszcze tylko miesiąc