Anusia & Alutka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzien dobry :loveu: No i znowu ktos nas opuszcza :shake: Dobrze, ze nowe foteczku bedziesz dodawac :multi: A zestawik kosztowal mnie cale 8 zł :evil_lol: Jak sie zbiore to wkleje fotki :buzi: Quote
Aga76 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Yorkie napisał(a):O, to muszę popatrzeć :multi: Tylko, że na wystawy nie jeżdżę :-( Przez pewien czas nie będzie mnie na komputerze, nie będę zaglądała do Waszych galerii, czasami tylko do tej, żeby dać nowe fotki. Powód: muszę się uczyć na sprawdzian z historii i z biologii :placz: Do czwartku :placz: Do zobaczenie :bye: Sara na emigracji :shake: Quote
Sara_i_Aris Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Weszłam tylko, żeby wgrać nowe foteczki i parę wkleje. W czasie wolnym od nauki przebywam z Arisem na dworzu, więc prawdopodobne, że wejdę na dogomanię wieczorem, albo jutro. Anusia & Alutka napisał(a):Dzien dobry :loveu: No i znowu ktos nas opuszcza :shake: Dobrze, ze nowe foteczku bedziesz dodawac :multi: A zestawik kosztowal mnie cale 8 zł :evil_lol: Jak sie zbiore to wkleje fotki :buzi: Cześć Anusia :multi: Mało kosztował :-o W sklepie wydałabyś o wiele więcej. Muszę sobie zobaczyć na Allegro co jest ;) Aga76 napisał(a):Sara na emigracji :shake: Już w poniedziałek do was wracam, a może i wcześniej ;) Quote
Patikujek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 http://img261.imageshack.us/img261/9102/img0565lz9.jpg Jejku jaki słodziak:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Jakie boskie foteczki :loveu: Aga, Aris nie czeka na obiadek. On pokazuje kto tu rządzi :razz: Quote
Aga76 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jakie boskie foteczki :loveu: Aga, Aris nie czeka na obiadek. On pokazuje kto tu rządzi :razz: :hmmmm: a może przewodniczy obradom rodzinnego stołu? Quote
Sara_i_Aris Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Cześć dziewczyny :multi: Skończyłam się uczyć na historię, została mi jeszcze biologia, mam nadzieję, że mnie nie spyta, chociażby dlatego, że jestem z klasy najlepsza (moja skromność nie zna granic :evil_lol: ). Najwyżej będę się uczyła na przerwach, bo mam ją przedostatnią :mdleje: Z historii moje notatki zajęły... 3,5 kartek podaniowych. Nie pisałam o baroku, bo ten styl znam na pamięć, najbardziej mnie interesował :razz: Mam nadzieję, że dostanę 5, bo od tego zależy ocena końcowa... a już mam 2 tylko dlatego, że byłam chora i nie wiedziałam o kartkówce :roll: W przerwie między nauką przesiaduję z Arisem na dworzu, dzisiaj byliśmy na 4 spacerach i rano, aby się załatwił. I to nie były byle jakie spacery, najczęściej 1-godzinne, jeden był 2-godzinny. Sama Arisa wyciągałam na dwór, był taki zmęczony, że po każdym przyjściu drzemał, a teraz grzeje mi poduszkę na łóżku. No i kupiłam mu nową kokardkę, zieloną, taką trochę wieśniacką, ale ujdzie w tłumie... lepszych nie było, będę musiała kupić na Allegro albo zamówić. [quote name='madziasto4']Zdjęcia Arisa cudne :mdleje: Aris się zarumienił, zresztą ja też :oops: [quote name='PositiveThought']oj Sara, skąd ja to znam... mam na sczęście rekolekcje, te dwa dni minęły jak z bicza trzasnął, teraz już w czwartek do szkoły i spr z geografii :roll: biologia - kartkówka... cała ta masakra zacznie się od początku. buuu! nie widzę zdjęć Arisa! :( :( :( Ja też miałam rekolekcje, ale olałam sobie weekend, poniedziałek, cały czas ciągnie mnie na dwór i uczę się po nocach :roll: [quote name='PositiveThought']już widzę :cool3: łał, dlaczego on ma takie wielkie miski? :o puci puci :loveu: Miski wielkie, bo mniejszych nie było :lol: Kupiłam Arisa w niedzielę, w poniedziałek kupiliśmy wyprawkę i tak już zostało, on się przyzwycził :lol: [quote name='Patikujek_Zabrze']http://img261.imageshack.us/img261/9102/img0565lz9.jpg Jejku jaki słodziak:loveu: Dziękuję :oops: [quote name='Aga76']Arisek czeka na obiadek 8-) Stoliczku, nakryj się :lol: [quote name='Anusia & Alutka']Jakie boskie foteczki :loveu: Aga, Aris nie czeka na obiadek. On pokazuje kto tu rządzi :razz: Aris je na stole, my z podlogi :modla: Nie no, nie ma tak dobrze :evil_lol: [quote name='Aga76']:hmmmm: a może przewodniczy obradom rodzinnego stołu? Uchwala decyzję, najwyżej do niego należy liberum veto ;) (historia nie chce wyjść mi z glowy, i dobrze :multi: ) Quote
Sara_i_Aris Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Witajcie :multi: Sprawdzian z historii się nie odbył, bo nauczyciel zapomniał, że mamy pisać. Tak się zdenerowałam, że szok :angryy: Tyle czasu poświęciłam na naukę i nic :angryy: Teraz mam wolne, jedynie w poniedziałek sprawdzian z chemii, ale to łatwe ;) Z kartkówki z matmy dostałam 5, z opowiadania z angielskiego 5, z polskiego ze sprawdzianu 4 i z wypracowań trzy 5 i jedną 4 :loveu: I'm so happy :multi: [quote name='Aga76']Cześć Saro :loveu: Pozdrawiam wiosennie. Cześć Aga :multi: [quote name='PositiveThought']Sara powoli powraca do świata żywych... mnie też cały czas ciągnie na dwór, dużo innych rzeczy do zrobienia i nauka tylko w nocy... albo jej brak. :p Beatko, już powróciłam, nauka jest okropna, gdyby mi to wisiało, to bym sobie ten rok do końca olała, tak jak półrocze... Ale teraz mam wyrzuty sumienia :placz: Jak w tym roku nie dostanę paska, to chyba się powieszę :grab: Porobiłam Arisowi sesję w nowej kokardce i obróżce (smycz też, ale kupiona w sklepie) z licytacji z Promenady. Ci co tam byli, na pewno ją widzzieli, była jeszcze taka czerwona, ale jednak dla Arisa wybraliśmy czarną. Na czerwoną już nie namówiłam :evil_lol: Cdn... Quote
madziasto4 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Cześć Sara :lol: No proszę ile ładnych ocenek się nazbierało :lol: Quote
Aga76 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='PositiveThought']hej Sara :cool3: matko, ja bym się chciała tam uczyć... a Ty chodzisz do rejonówki? Arisek boski maczo 8) Dzień dobry wieczór :loveu: A co to jest rejonówka, bu :-? Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='madziasto4']Cześć Sara :lol: No proszę ile ładnych ocenek się nazbierało :lol: Cześć Madziu :multi: Jeszcze dostałam dwie 5 z W-fu :eviltong: [quote name='PositiveThought']hej Sara :cool3: matko, ja bym się chciała tam uczyć... a Ty chodzisz do rejonówki? Arisek boski maczo 8) Cześć Beatko :multi: A co to jest rejonówka? :???: [quote name='Aga76']Dzień dobry wieczór :loveu: A co to jest rejonówka, bu :-? Cześć Aguś :multi: Ja też właśnie nie wiem, co to jest rejonówka :???: Quote
Aga76 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witaj Saruś :loveu: piątkowa dziewczyno :loveu: Mam nadzieję, że nauka się opłaciła i została doceniona, a teraz czas na weekendowy relaks. Elegant z Ariska :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Mam nadzieję, że dostanie doceniona, bo jak nie to :mad: :evil_lol: Strasznie nie chce mi się uczyć, chcę jak najszybciej skończyć szkołę :placz: Na poniedziałek muszę się nauczyć z chemii, na wtorek z matematyki i angielskiego, na środę przygotować folder o sobie i namalować z plastyki :mdleje: Chyba wszystko przełożę na niedzielę :modla: Dobra, ja tu gadu-gadu o sobie, a to przecież galeria Arisa! Tylko, że... u niego nic ciekawego się nie dzieje :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Muszą docenić, inaczej postrasz ich Arisem, a co niech wiedzą i się boją :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Dobry pomysł, w końcu York to pies obronny :lol: W ogóle zapomniałam o zdjęciach :oops: To są jeszcze te z sesji: To jest potwierdzenie wpłaty: A tak się prezentują obroża i kokardka: Quote
Anusia & Alutka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzień dobry po przerwie :loveu: Aris piękny kawaler :razz: Pani, u której kupowałam kokardki ma w ofercie dla chłopców muchy w zestawie z kokardkami :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Witajcie :multi: Dzisiaj prawie cały dzień siedziałam nad lekcjami, jeszcze zostało mi tylko wypracowanie do napisania :loveu: Ale prawie cały tydzień mam zawalony. W poniedziałek sprawdzian z chemii, we wtorek sprawdzian z angielskiego, kartkówka z polskiego i matematyki, na środę muszę namalować obraz. ybrałam temat "Zachód słońca", bo najlepiej mi wychodzi, zresztą inne też... Ale tylko wtedy, gdy mam wenę, teraz mi jej brak z powodu całej nauki :mdleje: Z Arisem byłam na spacerku, założyłam mu nową kokardkę wystawową, męczyłam się nad jej założeniem z pół godziny, ciągle krzywo mi wychodziła (bo na gumce). Ale w końcu się udało :loveu: [quote name='Aga76']Aris dżentelmen pełnym pycholkiem :cool1: Dżentelmen z niego prawdziwy :loveu: Zwłaszcza gdy pcha się pierwszy do drzwi i zajmuje połowę łóżka :evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']Dzień dobry po przerwie :loveu: Aris piękny kawaler :razz: Pani, u której kupowałam kokardki ma w ofercie dla chłopców muchy w zestawie z kokardkami :cool3: Cześć Anusia :multi: Na razie kawaler, kto wie, może znajdzie się jakaś suczka dla niego :lol: Kokardki zamówiłam na jakiejś stronie, bordową i morelową, ale cena za jedną wynosi 8 zł :-o Na Allegro nie mogę się połapać co i gdzie... I mam pytanie: Na Allegro sprzedają używane już kokardki czy nowe? Bo sama już nie wiem... a do używanych rzeczy mam pewien wstręt :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Czesc Sarus :multi: Witam po dluzszej nieobecnosci :multi: Ale mialam zdjec do obejrzenia, ale Ariska z przyjemnoscia sie oglada :loveu: Slicznie mu w tej nowej obrozce (bardzo gustowna) no i w tej kokardce, czarny na tym rudym pysiu cudnie wyglada, my mamy czarno-złotą kokardke i bardzo Oskarcia w niej lubie podkresla te intensywne kolorki :loveu: Qrcze ale z Ciebie wzorowa uczennica, same 5 widze, ze zbierasz :lol: W ktorej jestes klasie, ze tak zawziecie walczysz o pasek :cool3: na pewno Ci sie uda, wierze w Ciebie ;) A uczyc to i mnie sie nie chce, na dworze wiosennie to i chetniej spedza sie czas poza domem, z piesiem na spacerku niz z nosem w ksiazkach :evil_lol: Ale jak mus, to mus ;) Pozdrawiamy bardzo serdecznie Daga&Oskarek :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Cześć Daguś :multi: Jestem w II klasie gim... i w tym roku wiem, że paska nie dostanę, ale wierzę w siebie, że może mi się uda. Żebym chociażby miała większą średnią niż na półrocze (które totalnie olałam :oops: ). Jakoś nie mogę siebie wyobrazić, że go nie dostanę :placz: Schowam się w mysiej dziurze, ucieknę z domu, zabić się nie zabiję, szkoda mi życia :evil_lol: Nie no, żartuję, moje motto brzmi: "Żyć, nie umierać" :loveu: Ten rok jest ciężki, to nawet nie chcę myśleć o kolejnym, teraz staszą nas egzaminami, a to tylko parę miesięcy... Nie wiem jak to wytrzymam :mdleje: Quote
Patikujek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ja do końca podstawówki miałam pasek a potem to już jedynie na dupie:evil_lol: Teraz kończę liceum i nawet nie marze o pasku, co najwyżej modlę się by dociągnąć z roku na rok a teraz przed samymi maturami to jest więcej do nauki niż zwykle i już prawie nie wyrabiam:shake: Mama dość jak ten rok się skończy to będę w niebie jeszcze tylko miesiąc Quote
Magda Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Czesc zapracowana Saro! I jak z obrazem? Przyszla wena?:razz: Fajna ta kokardka i obróżka:p Milego dnia! Quote
Recommended Posts