Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cze SARA i Arisek:lol: pozdrowienia słoneczne śle.... Quote
Sara_i_Aris Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'];) ;) Co tam u Ariska :cool3: Moze jakies fotki wasze :lol: :evil_lol: [quote name='Pegaza']Mówisz masz a tu fotka od Sary :p [quote name='Pinczerek-Jacky']:cool3: :cool3: :cool3: Ja chce ich razem :cool3: :cool3: :loveu: Fotkę już dałam, taką, bo z Arisem nie mam :shake: Na razie musi Wam taka wystarczyć, jeszcze później jak znajdę troszkę czasu to wkleję Arisa :loveu: [quote name='Pegaza']Cze SARA i Arisek:lol: pozdrowienia słoneczne śle.... Nie kto inny jak Pegaza :multi: :loveu: My z Ariskiem też pozdrawiamy Waszą gromadkę :calus: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dzien Dobry, a raczej dobry dzien :D (mam nadzieje) Sliiczna foteczka :D Quote
Dagusia1992 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 śliczna focia xD pstryknij kiedyś jakąs sobie razem z Ariskiem :) Quote
AlKil Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dzień dobry! Oj Arisek tak samo szarpie swoje zabaweczki jak Killuś!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Witajcie! Od razu na wstępie informuję, że w weekend mnie nie będzie, więc na dgm wejdę dopiero w poniedziałek. [quote name='maartucha']Dzien Dobry, a raczej dobry dzien :D (mam nadzieje) Sliiczna foteczka :D Dobry dzień był wczoraj, dzisiaj okropny :angryy: Mam lekkiego doła, ale nie chcę o tym rozmawiać :shake: [quote name='Dagusia1992']śliczna focia xD pstryknij kiedyś jakąs sobie razem z Ariskiem :) W najbliższym czasie możecie na to liczyć :loveu: [quote name='AlKil']Dzień dobry! Oj Arisek tak samo szarpie swoje zabaweczki jak Killuś!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry! Ale Killuś na pewno śmieszniej wygląda, bo nie dość, że szarpie zabawki, to jeszcze włoski mu latają, a u Arisa na taki efekt trzeba jeszcze trochę poczekać :evil_lol: Te zdjęcia muszą Wam wystarczyć do poniedziałku: Aris nawet umie spać na stojąco :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 hej :* Ejjj i bez dołeczka prosze :* Hmmm :* Ajjj Cudooooooooooowwny Arisek :D Fiu Fiu a jaka kokardeczka :D Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć :lol: I co, zapuszczacie włoski? :lol: Quote
Dagusia1992 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 śliczne fotencje xD może wpadniesz do galerii mojego psiaka ? ;) stronka w podpisie Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Yorkie'] slodki baczek!:loveu: Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 MAREA SHAPIRO napisał(a):slodki baczek!:loveu: Ba :D Arisek w ogole przystojny ze fiu fiu :D Quote
Sara_i_Aris Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Hello! Dopóki jeszcze nie wyjechałam, to może zdążę poodwiedzać Wasze galerie... [quote name='maartucha']hej :* Ejjj i bez dołeczka prosze :* Hmmm :* Ajjj Cudooooooooooowwny Arisek :D Fiu Fiu a jaka kokardeczka :D Cześć Marta! Dołeczka już nie mam i całe szczęście :loveu: [quote name='madziasto4']Cześć :lol: I co, zapuszczacie włoski? :lol: Cześć Madziu! Włoski zapuszczamy, bo nie podoba Nam się w krótkiej fryzurce :shake: [quote name='Dagusia1992']śliczne fotencje xD może wpadniesz do galerii mojego psiaka ? ;) stronka w podpisie [quote name='Pinczerek-Jacky']Super fotki Ariska :loveu: [quote name='MAREA SHAPIRO']slodki baczek!:loveu: [quote name='maartucha']Ba :D Arisek w ogole przystojny ze fiu fiu :D :loveu: [quote name='maartucha']a co tu taka cisza :lol: Ta... cisza... Cisza to dopiero będzie przez weekend :evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witaj Saro :loveu: Precz z dołami... i pozdrawiam słonecznie. Trzeba brać przykład z Ariska i wspinać się radośnie :p Quote
maartucha Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Yorkie'] Ta... cisza... Cisza to dopiero będzie przez weekend :evil_lol: :siara::siara::siara::siara::siara::siara::siara::siara::comp26: Quote
Pegaza Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Aga76']Witaj Saro :loveu: Precz z dołami... i pozdrawiam słonecznie. Trzeba brać przykład z Ariska i wspinać się radośnie :p OO kogo to moje oczęta widzą :eviltong: a w swojej galeryjce to już siedzieć jej się nie chce:eviltong: a tak przy okazji pozdro Alutke bo też mi znikła z oczu:eviltong: Ach te doły precz z nimi:mad: w takim razie do poniedziałku papa:p Quote
Sara_i_Aris Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Witajcie! W Warszawie byliśmy tylko jeden dzień i jedną noc :-( Szkoda... W Kakadu (Arkadia) kupiłam Arisowi 2 kokardki, ciasteczka, jedzonko. Widzieliśmy chyba z 3 yorki, szkoda, że nie wzięliśmy do centrum ze sobą Arisa :placz: Chciałam mu kupić ubranko, ale oczywiście było dla suczki, szelki były nawet fajne, żałuję, że nie kupiłam :angryy: [quote name='Aga76']Witaj Saro :loveu: Precz z dołami... i pozdrawiam słonecznie. Trzeba brać przykład z Ariska i wspinać się radośnie :p [quote name='Pegaza']Ach te doły precz z nimi:mad: w takim razie do poniedziałku papa:p Dołka już nie mam, Aris pomógł mi go zakopać :loveu: Trochę mojego chomika, bo znalazłam na dysku: Quote
Pegaza Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cze Yorkie ślicznusi chomik a wiesz że mój się juz oswoił i na całe szczęscie bo moja córa to nawet by go na ręce nie mogłaby wziąść:p Quote
Patikujek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Miałam kiedyś identyczne chomiki(2) i były kochane:loveu: Ale mi się przypomniały teraz Quote
Sara_i_Aris Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Yorkie ślicznusi chomik a wiesz że mój się juz oswoił i na całe szczęscie bo moja córa to nawet by go na ręce nie mogłaby wziąść:p Cześć Pegaza! To dobrze, że chomiczek się już oswoił :loveu: Pamiętam, jak mój pierwszy chomik ugryzł mnie bardzo mocno w palec, ajć, bolało :shake: Potem brałam go na ręce w grubych, wełnianych rękawiczkach :evil_lol: Później się przekonałam i nawet całowałam go w łapeczki, był taki mały, słodziutki i kochaniutki :loveu: [quote name='Dagusia1992']śliczny chomiczek xD :loveu: [quote name='Magda_Miki']Hej Sara! Co nam powiesz ciekawego?:cool3: Cześć Magda! :hmmmm: Nie wiem co powiedzieć. Nic ciekawego się nie wydarzyło, same nudy... Aris cały dzień przesypia, ja chodzę to tu, to tam, nie mamy nic do roboty... [quote name='Patikujek_Zabrze']Miałam kiedyś identyczne chomiki(2) i były kochane:loveu: Ale mi się przypomniały teraz Te kremowe chomiki są śliczne :loveu: Mój pierwszy był cały kremowy, a ten i inne chomiki (oddane) to były jego dzieci i samiczki mojej siostry, czekoladowej w białe łatki. Chomiki wszystkie się urodziły kremowe, tylko po mamie odziedziczyły łatki :evil_lol: Quote
Dagusia1992 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 też miałam kiedyś chomiczka ale nie pamiętam go dokładnie... Quote
Recommended Posts