Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky'];) ;)
Co tam u Ariska :cool3:
Moze jakies fotki wasze :lol: :evil_lol:

[quote name='Pegaza']Mówisz masz a tu fotka od Sary :p

[quote name='Pinczerek-Jacky']:cool3: :cool3: :cool3:
Ja chce ich razem :cool3: :cool3: :loveu:
Fotkę już dałam, taką, bo z Arisem nie mam :shake: Na razie musi Wam taka wystarczyć, jeszcze później jak znajdę troszkę czasu to wkleję Arisa :loveu:
[quote name='Pegaza']Cze SARA i Arisek:lol: pozdrowienia słoneczne śle....
Nie kto inny jak Pegaza :multi: :loveu:
My z Ariskiem też pozdrawiamy Waszą gromadkę :calus:

Posted

Witajcie!
Od razu na wstępie informuję, że w weekend mnie nie będzie, więc na dgm wejdę dopiero w poniedziałek.
[quote name='maartucha']Dzien Dobry, a raczej dobry dzien :D (mam nadzieje) Sliiczna foteczka :D
Dobry dzień był wczoraj, dzisiaj okropny :angryy: Mam lekkiego doła, ale nie chcę o tym rozmawiać :shake:
[quote name='Dagusia1992']śliczna focia xD pstryknij kiedyś jakąs sobie razem z Ariskiem :)
W najbliższym czasie możecie na to liczyć :loveu:
[quote name='AlKil']Dzień dobry!

Oj Arisek tak samo szarpie swoje zabaweczki jak Killuś!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzień dobry!

Ale Killuś na pewno śmieszniej wygląda, bo nie dość, że szarpie zabawki, to jeszcze włoski mu latają, a u Arisa na taki efekt trzeba jeszcze trochę poczekać :evil_lol:

Te zdjęcia muszą Wam wystarczyć do poniedziałku:

Aris nawet umie spać na stojąco :evil_lol:

Posted

Hello!
Dopóki jeszcze nie wyjechałam, to może zdążę poodwiedzać Wasze galerie...
[quote name='maartucha']hej :*

Ejjj i bez dołeczka prosze :* Hmmm :*
Ajjj Cudooooooooooowwny Arisek :D Fiu Fiu a jaka kokardeczka :D
Cześć Marta!
Dołeczka już nie mam i całe szczęście :loveu:
[quote name='madziasto4']Cześć :lol:

I co, zapuszczacie włoski? :lol:
Cześć Madziu!
Włoski zapuszczamy, bo nie podoba Nam się w krótkiej fryzurce :shake:
[quote name='Dagusia1992']śliczne fotencje xD może wpadniesz do galerii mojego psiaka ? ;) stronka w podpisie
[quote name='Pinczerek-Jacky']Super fotki Ariska :loveu:
[quote name='MAREA SHAPIRO']slodki baczek!:loveu:
[quote name='maartucha']Ba :D Arisek w ogole przystojny ze fiu fiu :D
:loveu:
[quote name='maartucha']a co tu taka cisza :lol:
Ta... cisza... Cisza to dopiero będzie przez weekend :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']Witaj Saro :loveu:
Precz z dołami... i pozdrawiam słonecznie. Trzeba brać przykład z Ariska i wspinać się radośnie :p

OO kogo to moje oczęta widzą :eviltong: a w swojej galeryjce to już siedzieć jej się nie chce:eviltong: a tak przy okazji pozdro Alutke bo też mi znikła z oczu:eviltong:
Ach te doły precz z nimi:mad:
w takim razie do poniedziałku papa:p

Posted

Witajcie!
W Warszawie byliśmy tylko jeden dzień i jedną noc :-( Szkoda...
W Kakadu (Arkadia) kupiłam Arisowi 2 kokardki, ciasteczka, jedzonko. Widzieliśmy chyba z 3 yorki, szkoda, że nie wzięliśmy do centrum ze sobą Arisa :placz: Chciałam mu kupić ubranko, ale oczywiście było dla suczki, szelki były nawet fajne, żałuję, że nie kupiłam :angryy:
[quote name='Aga76']Witaj Saro :loveu:
Precz z dołami... i pozdrawiam słonecznie. Trzeba brać przykład z Ariska i wspinać się radośnie :p
[quote name='Pegaza']Ach te doły precz z nimi:mad:
w takim razie do poniedziałku papa:p
Dołka już nie mam, Aris pomógł mi go zakopać :loveu:

Trochę mojego chomika, bo znalazłam na dysku:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Yorkie ślicznusi chomik a wiesz że mój się juz oswoił i na całe szczęscie bo moja córa to nawet by go na ręce nie mogłaby wziąść:p
Cześć Pegaza!
To dobrze, że chomiczek się już oswoił :loveu: Pamiętam, jak mój pierwszy chomik ugryzł mnie bardzo mocno w palec, ajć, bolało :shake: Potem brałam go na ręce w grubych, wełnianych rękawiczkach :evil_lol: Później się przekonałam i nawet całowałam go w łapeczki, był taki mały, słodziutki i kochaniutki :loveu:
[quote name='Dagusia1992']śliczny chomiczek xD
:loveu:
[quote name='Magda_Miki']Hej Sara!
Co nam powiesz ciekawego?:cool3:
Cześć Magda!
:hmmmm: Nie wiem co powiedzieć. Nic ciekawego się nie wydarzyło, same nudy... Aris cały dzień przesypia, ja chodzę to tu, to tam, nie mamy nic do roboty...
[quote name='Patikujek_Zabrze']Miałam kiedyś identyczne chomiki(2) i były kochane:loveu:
Ale mi się przypomniały teraz
Te kremowe chomiki są śliczne :loveu: Mój pierwszy był cały kremowy, a ten i inne chomiki (oddane) to były jego dzieci i samiczki mojej siostry, czekoladowej w białe łatki. Chomiki wszystkie się urodziły kremowe, tylko po mamie odziedziczyły łatki :evil_lol: