Kincia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Chcialam cie zaprosic do nowo otwartej galeri mojego psiaka :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4808452#post4808452 Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 witamy Aris jest bardzo delikatny! taki filigranowy...kieszonkowy...no moze przesada ale fajny chlopak z niego! tez nam sie podoba...mela przesyla mokrzaste lizusy... Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Wiecej zdjec :cool3: :cool3: Zapraszamy do siebie:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Czesc Sarus :multi: Widzę sporo nowych zdjec Ariska w niebiesiutkiej kokardeczce, dopasowanej do koloru szeleczek, tak? hihi Ślicznie mu w kazdym kolorku, Yoreczki maja takie Kochane pysie, ze w kazdym im twarzowo :loveu: :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Pegaza']Niebieska kokardka, niebieskie szelki jak widze chłopak ubrany pod kolor:lol: Do koloru :loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']Juhu:multi: Jakie sliczne focie :crazyeye: Ja chce Jackiemu dopiero zalozyc galerie :cool3: Jak cos mam nadzieje ze wpadniesz ;) Wiecej fot :cool3: :cool3: Fotki zaraz dam. [quote name='maartucha']Chlopaczek taki odpicowany i tylko czeka az inne panciulki beda sie ogladac :loveu: Ta... jak na razie to się za nim pieski zamiast suczek oglądają :evil_lol: [quote name='MAREA SHAPIRO']witamy Aris jest bardzo delikatny! taki filigranowy...kieszonkowy...no moze przesada ale fajny chlopak z niego! tez nam sie podoba...mela przesyla mokrzaste lizusy... Szczerze mówiąc, to on jest delikatny. Niby ma wzrost nawet dobry, ale ma delikatne kosteczki i dlatego tak mało waży. Cud, że jak na razie nic poważnego się mu nie stało :modla: [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Sarus :multi: Widzę sporo nowych zdjec Ariska w niebiesiutkiej kokardeczce, dopasowanej do koloru szeleczek, tak? hihi Ślicznie mu w kazdym kolorku, Yoreczki maja takie Kochane pysie, ze w kazdym im twarzowo :loveu: :multi: Cześć Daga! Zgodzę się z Tobą, mają słodziutkie pysiaczki, aż chce się bez przerwy tulić i całować :calus: :loveu: (już gdzieś to chyba pisałam :hmmmm:). Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Yorkie'] Cześć Daga! Zgodzę się z Tobą, mają słodziutkie pysiaczki, aż chce się bez przerwy tulić i całować :calus: :loveu: (już gdzieś to chyba pisałam :hmmmm:). możliwe, że już gdzieś to pisałaś, bo takie komplemenciki na temat Yorków to można pisać cały czas, ja to jak wejde na temat "psy" bądż oddzielnie "yorki" to druga osoba ma przechlapane, ile ona musi się komplementów nasluchac na temat tych ślicznych maluszków hihi Quote
Sara_i_Aris Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Złego słowa nie można o nich powiedzieć, nie licząc tych osób, co nigdy yorka nie miały i się nie znają. Zapomniałam wstawić do poprzedniego postu fotki :oops: To już ostatnie zaległe, teraz będą nowe. Quote
Dagusia1992 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 śliczne focie xD niebieski mój ulubiony kolorek:P Quote
Sara_i_Aris Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Mój też :loveu: I jeszcze fiolet oraz czarny :loveu: Tak wczoraj wyglądał Aris po uczesaniu: Quote
Dagusia1992 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 fajna gumeczka z motylkiem xD ja czarnego nie zabardzo ... wole zielony xD Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Yorkie']Mój też :loveu: I jeszcze fiolet oraz czarny :loveu: Tak wczoraj wyglądał Aris po uczesaniu: Ohh siczny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Dagusia1992']fajna gumeczka z motylkiem xD ja czarnego nie zabardzo ... wole zielony xD Miałam tak, że przez pewien czas lubiłam zielony, ale to było chwilowe "zauroczenie". Kupiłam sobie w tym kolorze bluzy, bluzki, topy, spodnie i spodenki. A teraz muszę w nich chodzić pomimo tego, że już tego koloru nie lubię :angryy: A niebieski, fioletowy i czarny uwielbiam od zawsze, wolę ciemniejsze kolory, niż jasne :loveu: [quote name='MAREA SHAPIRO']slodki!:oops: [quote name='Pinczerek-Jacky']Ohh siczny:loveu: :loveu: :loveu: Ah, wiem o tym :loveu: :lol: Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :loveu: :loveu: Moze nowe fotki:loveu: :loveu: Quote
Justa95 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Yorkie']Mój też :loveu: I jeszcze fiolet oraz czarny :loveu: Tak wczoraj wyglądał Aris po uczesaniu: CUDOWNY! ŚLICZNY! SŁODKI! MALUTKI! KOCHANIUTKI! (mogłabym tak bez końca) Yorkom to do pyszczka w każdym kolorze. Rany ja chce takiego szkraba w domu... Ale mama nie chce :angryy: :angryy: :angryy: . Quote
Sara_i_Aris Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']:loveu: :loveu: Moze nowe fotki:loveu: :loveu: Ok, już daję. [quote name='Justa95']CUDOWNY! ŚLICZNY! SŁODKI! MALUTKI! KOCHANIUTKI! (mogłabym tak bez końca) Yorkom to do pyszczka w każdym kolorze. Rany ja chce takiego szkraba w domu... Ale mama nie chce :angryy: :angryy: :angryy: . Nie martw się, moja też nie chciała, ale jakoś dało radę się ją namówić :multi: A jest strasznie uparta :mad: Tobie też się w końcu uda ;) A tak dzisiaj wyglądał mój mały chłopczyk :loveu: Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 U mnie w galeri nowe fotki z kapieli :cool3: :cool3: Ahh:loveu: Jak zwykle cudownie :loveu: :loveu: Ja chce juz yorka!!:placz: :cool3: Quote
Aga76 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cześć Saro :loveu: Czy tylko ja nie widzę twojego bannerka :-? Quote
madziasto4 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Aga76']Cześć Saro :loveu: Czy tylko ja nie widzę twojego bannerka :-? Nie tylko Ty...:???: Quote
Sara_i_Aris Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Aga76']Cześć Saro :loveu: Czy tylko ja nie widzę twojego bannerka :-? [quote name='madziasto4']Nie tylko Ty...:???: Sprawa z bannerem już wyjaśniona, musiałam zmienić maila, bo tamten już nie jest mój. No i nie aktywowałam, bo musiałam wysuszyć Arisa, a potem spać. Założyłam nawet na stronie angielskiej, ale go Wam nie podam, bo tam jest moje nazwisko :eviltong: Ale bannerek już chyba widać? :-( Jako że jutro są 2 urodziny Arisa, to świętować możemy i dzisiaj :loveu: I dla każdego torcik: :tort: No i trochę o tym, jak do mnie trafił: Zawsze chciałam mieć psa, najlepiej yorka, bo mi się bardzo podobały. Na wakacje jeździliśmy co roku do Łeby i z każdym rokiem było tam więcej tych psów. Właśnie w wieku 8 lat zakochałam się w tej rasie. Próbowałam namówić rodziców. Tata by się jeszcze zgodził, ale mama? W 2005 r. nad morzem było chyba najwięcej dotychczas turystów z yorkami. Nawet kobieta, która malowała obrazy, go miała. A że moja mama ma słabość do obrazów, to zaczęły rozmiawiać o jej piesku. Zdziwiłam się bardzo, bo mama przekonała się co do psa, ale yorka lub chihuahua krótkowłosego. Dzwoniliśmy po ogłoszeniach, ale albo wszystkie już sprzedane, albo daleko. No i tata nie chciała wyrzucać pieniędzy w błoto, bo wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy, że rodowód oznacza pochodzenie, myśleliśmy, że to tylko papierek na wystawy, a my chcieliśmy psa do kochana. Nie chciał płacić ponad 2000 za psa, który w każdej chwili może zdechnąć. Byłam przygotowana na to, że z psa nici :-( Po przyjechaniu do domu z przyzwyczajenia przeglądałam ogłoszenia. Było o yorkach, pieskach, więc od razu telefon, umówienie się, a następnego dnia wyjeżdżaliśmy do Ostrowii Maz. po szczeniaka. Było 5 słodkich maluszków, ale mi się spodobał malutki, czarny. Już nic innego mnie nie interesowało, tylko mój wybrany york :loveu: W drodze powrotnej nie piszczał, w domu nie piszczał, u veta nie piszczał, w nocy nie piszczał... Pierwszy odgłos wydał w wieku 6 miesięcy, kiedy nie mógł zejść z kanapy :loveu: Szczekać zaczął w wieku 8 miesięcy :loveu: Quote
Aga76 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: :laola::laola: Quote
Aga76 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Cześć Saruś :multi: śalicznie ten Twój Arisek wygląda zarówno przed jak i po czesaniu :loveu: Ooo widzę, że nam się jakas imprezka, szykuje tak? :cool3: No to dla Ariska :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: Quote
Kincia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 STO LAT ARISKU :loveu: :loveu: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: SWIETUJEMY :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: NIEZABRAKNIE ROWNIEZ :cool3: :drinka: Ok spadam pozdrawiem i do nas zapraszam :multi: Quote
Recommended Posts