Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie wieczorową porą!
Chciałam dzisiaj z Arisem iść na działkę, ale przez te deszcze było pełno błota. Szkoda... nie chce mi się czekać do wakacji :placz:
Aris przekonał się co do takich kabanosów:

Zjadł aż ćwiartkę kabonosika, co zdarza się nieczęsto. A ma je od Bożego Narodzenia :evil_lol: A teraz po pożywnym i obfitym (?) posiłku poszedł spać :sleep2: Wygrzeje mi poduszkę, to też pójdę.
[quote name='Pati i Daisy']Jakie słodkie ocka:loveu: :multi: :loveu:
Ach, dziękujęmy :calus:
[quote name='Dagusia1992']śliczne focie xD zawodowe śpiewak :D i jak zawsze kokardka xD
Bez kokardki to nie ten sam pies, wygląda jak potargany CoŚś (ja jestem KtOś :evil_lol: )
[quote name='maartucha']i jak tu Ariska nie pokochac :loveu:
No nie wiem :lol:

Posted

Czesc Saruś :multi:

śliczny masz bannerek i avatarek - sama robilas?
Arisek jest taki malusi, ile on wazy? 2kg? gdyby stanął za Oskarkiem to pewnie widacby go nie było hihih
Śliczne nowe kokardeczki kupilas, ale mu w kazdej jest do pysia, sliczny jest nie moge sie napatrzec, takie maleństwo :loveu: :loveu:

P.S mi tez ostatnio poczta na interii szwankowala, ciagle mi pisalo, ze nieprawidłowe dane podałam, zmieniłam hasło, po czym problem wystapił jeszcze raz, więc zmieniłam hasło poraz kolejny i nareszcze działa :multi:

Posted

Cześć Daga!
Banner i avatar robiłam sama, pierwszy raz udało mi się coś zrobić na poziomie :multi:
Tak, Aris waży 2 kg, a mierzy 23 cm. Malutki jest, ale co tam ;) U veta ostatnio spotkaliśmy chihuahua długowłosego, to był większy od Arisa :evil_lol: Te krótkowłose to są chyba mniejsze :hmmmm: Albo się takie wydają.
Kokardkę kupiłam jeszcze bordową, ale nie mam z nią zdjęcia. Dzisiaj mu zrobię, bo zaraz zacznie się czesanie :evil_lol:

Ale ja mam pocztę na onecie, i tam jak jest nieprawidłowe hasło, to wtedy się naciska "Przypomnij hasło", wyskakuje np: Twoje nazwisko i piszesz. A mi się ktoś włamał i zmienił pytanie. Nie wiem czy na interii też tak jest, bo nigdy nie miałam tam poczty :shake:

Posted

Cześć Aga!
Też chyba założe sobie pocztę na szybszym serwerze, bo na onecie to mogę czekać cały dzień na jakieś potwierdzenie, albo coś :roll:

Reszta fotek:

Wrona, która odwróciła łepek:

A tutaj przeganiał wrony:

Posted

[quote name='Aga76']Suuuper ujęcie :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Aris jest niesamowicie słodkim psiakiem :evil_lol:
i ślicznie mu w kokardce

To ujęcie się Wam podoba? :-? Myślałam, że to drugie, te jest takie sobie :roll:
Dziękujęmy :calus: Bez kokardki wygląda zupełnie inaczej, ja go wolę w kitce i dlatego mu robię. Tak to cały dzień chodzi bez, dopiero jak wrócę ze szkoły, to mu czeszę :lol:
[quote name='Pinczerek-Jacky']Hej Saro:cool1: To ujecie jest poprostu zarabiste :cool3:

Chcemy wiecej fotek :cool3: :cool3:
Na spacerku :cool3:
Pzdr;)
OK, już zmniejszam i wstawiam.
[quote name='Pati i Daisy']Tak, Arisek wygląda przedłodko w kokardce!!!:lilangel:
Dziękujęmy :calus:

To są już ostatnie zdjęcia, reszta będzie w niebieskiej kokardce:

Posted

Parę minut temu wróciłam z Arisem z działki. Miałam z nim wyjść na spacer, ale poszłam zobaczyć czy na działce nadal jest mokro. Nie jest nasza, tylko dziadków, i akurat był dziadek, Aris się wybiegał, zerwałam sobie kwiatki i było miło :loveu: Tylko, że... w połowie drogi zapomniałam dalszej części wiersza, który muszę jutro wyrecytować :roll: Więc zaraz mykam.
[quote name='Patikujek_Zabrze']http://img207.imageshack.us/img207/332/img0754qr1.jpg
Arisek na jednej łapce umie stac:o:o:o
ale zdolniacha:o:o:o
Heh, nawet latać i śpiewać potrafi :lol: Do cyrku się nadaje :lol:
[quote name='Dagusia1992']śliczne focie xD chcemy więcej chcemy więcej :P heh
Dobra, to zaraz dam.
[quote name='madziasto4']Witamy Sarę i elegancika Ariska :)
Witaj Madziu!

Tutaj wygląda jak pajac :-?

I sik prosty stylem dowolnym

Posted

[quote name='madziasto4']Myszek :loveu:
Myszek? :hmmmm:

Wiecie jaka mnie ochota na naukę naszła? :lol: W parę minut nauczyłam się tematu z WOSu, którego nie kapowałam. Mogłaby być jutro kartkówka z tego, bo umiem.

Posted

[quote name='Yorkie']Myszek? :hmmmm:

Wiecie jaka mnie ochota na naukę naszła? :lol: W parę minut nauczyłam się tematu z WOSu, którego nie kapowałam. Mogłaby być jutro kartkówka z tego, bo umiem.

hihi głupico :D ukaac jej sie zachcialo :roll: jejQ Cudddaaasne fotunie :D takie:"tylko mnie kochaj" :loveu:

Posted

[quote name='maartucha']hihi głupico :D ukaac jej sie zachcialo :roll: jejQ Cudddaaasne fotunie :D takie:"tylko mnie kochaj" :loveu:
Wiem, czasami tak chce mi się czegoś pouczyć, że aż sama się sobie dziwię :-?
[quote name='Aga76']To niewinne i ciepłe spojrzenie Ariska jak zawsze mnie zauroczyło

Niewinne :loveu: Kiedy coś zbroi to dopiero ma takie spojrzenie, że aż nie chce mi się go karać, tylko tulić i całować :calus:
[quote name='madziasto4']Myszka rodzaju męskiego :lol:
Aha, dobrze wykombinowane :klacz:

Posted

Pegaza napisał(a):
Niebieska kokardka, niebieskie szelki jak widze chłopak ubrany pod kolor:lol:

Chlopaczek taki odpicowany i tylko czeka az inne panciulki beda sie ogladac :loveu: