Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies upodabnia się do właściciela :evil_lol: A może człowiek do psa :hmmmm:

Dzisiaj byłam na spacerze z Arisem razem razem z koleżanką i kolegą, fajnie było :-D Aris dzisiaj pierwszy raz w życiu tak ładnie pozował do zdjęć, chyba pogoda mu dopisuje :loveu: Jest 25 stop. C i straszny upał :mdleje: Muszę się poświęcać dla psa i wychodzić z nim na dwór :roll: Ale za to mam 30 super zdjęć :Cool!: Później je wstawię ;)

Posted

Yorkie napisał(a):
Pies upodabnia się do właściciela :evil_lol: A może człowiek do psa :hmmmm:

Dzisiaj byłam na spacerze z Arisem razem razem z koleżanką i kolegą, fajnie było :-D Aris dzisiaj pierwszy raz w życiu tak ładnie pozował do zdjęć, chyba pogoda mu dopisuje :loveu: Jest 25 stop. C i straszny upał :mdleje: Muszę się poświęcać dla psa i wychodzić z nim na dwór :roll: Ale za to mam 30 super zdjęć :Cool!: Później je wstawię ;)

Saruś, ale i tu też coś wstaw :modla: bo na offie takie ładne widziałam...

Posted

Gdzie morze? :-? Ja mieszkam w centralnej części kraju, w samym środku miasta :evil_lol: Jak już to najwyżej brudna rzeka - Narew, ale żeby tam dojść, minęła by 1-2 godziny :roll: I nie znam drogi :siara:

Spacer Arisa część II

To na zjeżdżalni, nawet kawałek mnie widać :siara:

Bezdomny pies, który się wystraszył Arisa i uciekł :roll: A mówiłam mu, żeby się nie narzucał :evil_lol:

Posted

Zapomniałam tam dopisać Cdn... Jest jest 3 tura :loveu:

PositiveThought napisał(a):
tutaj mi się strasznie podoba :loveu:
naprawdę jak dziewczynka, i tak słodko :cool3:

normalnie po spacerze czuję się zawiedziona, spotkałam tylko 7 yorków, co się dzieje z tymi ludźmi? o.O

Sfochałam się na ciebie, gdzie on tam dziewczynka :obrazic:

Tylko 7 :-o Przerażasz mnie! Ja ani jednego! Biorąc pod uwagę ile spędziłam na dworzu to było: jamnik, ratlerek i 3 kundelki. Z jamnikiem nie chciał się bawić, z ratlerkiem tylko się przywitał, jeden kundelek wystraszył się Arisa, drugi wystraszył się mnie (dokładnie to aparatu, bo chciałam mu cyknąć fotkę), trzeci próbował obsikać Arisa i najbardziej mu przypadł do gustu :evil_lol:

Aga76 napisał(a):
Słodki bubuś, zdjęcie miodzio :cool2: A jaki ma zawodowy kucyk!

Kucyk zawodowy, bo robiony przeze mnie :loveu: Nie no, żartuję, wyszła palemka, bo na fontannę ma za krótkie włoski :oops:

Posted

wiem przecież, że Ty nie nad morzem, ale bardzo plażowato wyglądało... i to niebieskie jak krzysło ratownika :evil_lol:

cudne kolory i mina :loveu:

piękny wielki jęzor :loveu:
ale Aris jest dłuuuuuuuugi :o

To niebieskie to karuzela, a piasek to z piaskownicy :lol: :lol: :lol:

Minka niczego sobie :evil_lol:

Jęzorek tak wielki, że zasłonił nos :-o
Aris długi, zjadł gumę i się rozciągnął :evil_lol:

Aga76 napisał(a):
Super ujęcie w słoneczku :cool1:

Zdjęcie z języczkiem :eviltong: jak zawsze bomba!

Klasyczny sik męski bardzo poprawny :thumbs:

Mogłam zrobić jeszcze sik bezdomnego psa, ale Aris zasłaniał :mad:

Resztę zdjęć wstawię później, bo już muszę iść :bye:

Posted

miłej nocy Saruś, wymiziaj Ariska!

Aga76 napisał(a):
Papa Saro :bye:

Ale ja jeszcze nie idę spać, musiałam kończyć, bo mój tata wchodził na kompa :p

Spacer Arisa część III

Nie wiem czemu takie ciemne wyszło :shake:

Koniec!

Posted

Aris kokardki uwielbia :loveu: Ale czasami wstąpi w niego diabeł i tarza się, żeby ją zdjąć. Mam nawet jego zdjęcie przed chwilą zrobione, ale wstawię po przyjściu z kościoła ;)

Posted

Cześć Anusia :multi:
Kupiłam Arisowi fioetową kokardkę, bo to mój ulubiony kolor i bardzo mi się spodobał w tym kolorku :loveu: Dzisiaj ma pomarańczową frotkę, ale chyba zaraz zamienię na kokardkę :hmmmm:
Eee... Alicja na pewno wygląda ślicznie :loveu: Ale to dziewczynka, więc nic dziwnego, że ładniej jej w różowej, żołtej i czewonej :loveu: No i w niebieskiej też na pewno wygląda bosko :loveu:
Wymiziaj ją ode mnie :buzi:

Posted

Bandanka z YorkCentrum :loveu:
Głupio zrobiłam, że założyłam do pomarańczowej gumki :-o Ale tak cieputko :loveu: Później zmieniłam na niebieską kokardkę i byłam na długim spacerku :loveu:
Aris zaczyna się mnie słuchać na dworzu :multi: Już nie ucieka jak kiedyś, tylko przybiega na zawołanie. Cały spacer był bez smyczy i tylko raz uciekł, na wszelki wypadek wzięłam z domu psie ciasteczko i go zawołałam. Przybiegł i zjadł. A potem się pilnował, biegał po trawie i nie uciekał :loveu: Jestem cała happy, nie mogę uwierzyć, że zrobił się taki posłuszny :loveu: :multi: Może to tylko taki okres, ale chciałabym, żeby tak już było zawsze :loveu: I teraz na dworzu już ładnie pozuje do zdjęć :loveu: Zresztą sami widzieliście na wczorajszych fotkach ;)

Posted

A ja teraz poluję na różnokolorowe kokardki i szelki oraz smycz do nich pasujące :loveu: Ostatnio widziałam takie super ubranka dla yorków, ale dla suczek :angryy: Dla psów nic nie ma, przynajmniej takiego fajnego, oprócz kubraczków i koszulek :angryy:
Aidiemu odwala, a Aris jest posłuszny :evil_lol: Mają zmienne nastroje :evil_lol:
Aris się raz na mnie obraził, bo został na parę godzinek u babci i zupełnie o nim zapomniałam, zajęta czymś innym :roll: Biegłam po niego o 22:00, jak mi mama przypomniała ;) Był na mnie sfochany aż 3 dni :-o

Posted

Aidiemu teraz odwala O_o głupi okres jakiś. ucieka, tylko by o suczkach myślał, obrażalski...

Oj nieee tylko :roflt:

Saro, ja kokardy kupiłam na allegro po całe 2,50 sztuka, a w smyczuszki i obróżki zaopatruję się na wystawach. Ostatnio kupiłam jasny róż smycz+obroża za całe... Nie zgadniecie ile :shake:

Posted

O, to muszę popatrzeć :multi: Tylko, że na wystawy nie jeżdżę :-(

Przez pewien czas nie będzie mnie na komputerze, nie będę zaglądała do Waszych galerii, czasami tylko do tej, żeby dać nowe fotki. Powód: muszę się uczyć na sprawdzian z historii i z biologii :placz: Do czwartku :placz:

Do zobaczenie :bye: