Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=sienna]Dobry pomysł, w końcu York to pies obronny :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#a0522d]W ogóle zapomniałam o zdjęciach :oops: To są jeszcze te z sesji:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=black][img]http://img259.imageshack.us/img259/7281/img0602am5.jpg[/img][/COLOR] [img]http://img297.imageshack.us/img297/4051/img0606gc2.jpg[/img] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=sienna]To jest potwierdzenie wpłaty:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [img]http://img297.imageshack.us/img297/615/img0610jb9.jpg[/img] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=sienna]A tak się prezentują obroża i kokardka:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [img]http://img297.imageshack.us/img297/1375/img0611kb2.jpg[/img] Quote
Aga76 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Aris dżentelmen pełnym pycholkiem[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzień dobry po przerwie :loveu: Aris piękny kawaler :razz: Pani, u której kupowałam kokardki ma w ofercie dla chłopców muchy w zestawie z kokardkami :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=sienna]Witajcie :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#a0522d]Dzisiaj prawie cały dzień siedziałam nad lekcjami, jeszcze zostało mi tylko wypracowanie do napisania :loveu: Ale prawie cały tydzień mam zawalony. W poniedziałek sprawdzian z chemii, we wtorek sprawdzian z angielskiego, kartkówka z polskiego i matematyki, na środę muszę namalować obraz. ybrałam temat "Zachód słońca", bo najlepiej mi wychodzi, zresztą inne też... Ale tylko wtedy, gdy mam wenę, teraz mi jej brak z powodu całej nauki :mdleje:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#a0522d]Z Arisem byłam na spacerku, założyłam mu nową kokardkę wystawową, męczyłam się nad jej założeniem z pół godziny, ciągle krzywo mi wychodziła (bo na gumce). Ale w końcu się udało :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=royalblue][I][B]Aris dżentelmen pełnym pycholkiem[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :cool1:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=sienna]Dżentelmen z niego prawdziwy :loveu: Zwłaszcza gdy pcha się pierwszy do drzwi i zajmuje połowę łóżka :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Anusia & Alutka']Dzień dobry po przerwie :loveu: Aris piękny kawaler :razz: Pani, u której kupowałam kokardki ma w ofercie dla chłopców muchy w zestawie z kokardkami :cool3:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=sienna]Cześć Anusia :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#a0522d]Na razie kawaler, kto wie, może znajdzie się jakaś suczka dla niego :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#a0522d]Kokardki zamówiłam na jakiejś stronie, bordową i morelową, ale cena za jedną wynosi 8 zł :-o Na Allegro nie mogę się połapać co i gdzie... I mam pytanie: Na Allegro sprzedają używane już kokardki czy nowe? Bo sama już nie wiem... a do używanych rzeczy mam pewien wstręt :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Sarus :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam po dluzszej nieobecnosci :multi: Ale mialam zdjec do obejrzenia, ale Ariska z przyjemnoscia sie oglada :loveu: Slicznie mu w tej nowej obrozce (bardzo gustowna) no i w tej kokardce, czarny na tym rudym pysiu cudnie wyglada, my mamy czarno-złotą kokardke i bardzo Oskarcia w niej lubie podkresla te intensywne kolorki :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Qrcze ale z Ciebie wzorowa uczennica, same 5 widze, ze zbierasz :lol: W ktorej jestes klasie, ze tak zawziecie walczysz o pasek :cool3: na pewno Ci sie uda, wierze w Ciebie ;) A uczyc to i mnie sie nie chce, na dworze wiosennie to i chetniej spedza sie czas poza domem, z piesiem na spacerku niz z nosem w ksiazkach :evil_lol: Ale jak mus, to mus ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiamy bardzo serdecznie[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Daga&Oskarek :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=sienna]Cześć Daguś :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=sienna]Jestem w II klasie gim... i w tym roku wiem, że paska nie dostanę, ale wierzę w siebie, że może mi się uda. Żebym chociażby miała większą średnią niż na półrocze (które totalnie olałam :oops: ). Jakoś nie mogę siebie wyobrazić, że go nie dostanę :placz: Schowam się w mysiej dziurze, ucieknę z domu, zabić się nie zabiję, szkoda mi życia :evil_lol: Nie no, żartuję, moje motto brzmi: "Żyć, nie umierać" :loveu: Ten rok jest ciężki, to nawet nie chcę myśleć o kolejnym, teraz staszą nas egzaminami, a to tylko parę miesięcy... Nie wiem jak to wytrzymam :mdleje:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Patikujek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [B][COLOR=darkorange]Ja do końca podstawówki miałam pasek a potem to już jedynie na dupie:evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Teraz kończę liceum i nawet nie marze o pasku, co najwyżej modlę się by dociągnąć z roku na rok a teraz przed samymi maturami to jest więcej do nauki niż zwykle i już prawie nie wyrabiam:shake:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Mama dość jak ten rok się skończy to będę w niebie jeszcze tylko miesiąc[/COLOR][/B] Quote
Magda Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Czesc zapracowana Saro! I jak z obrazem? Przyszla wena?:razz: Fajna ta kokardka i obróżka:p Milego dnia! Quote
madziasto4 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dzień dobry :p A gdzie się podziewa właścicielka galerii? :p Quote
Sara_i_Aris Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange]Witajcie :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff8c00]Dzisiaj miałam nawet luźny dzień. Poduczyłam się z chemii na sprawdzian, poszłam z Arisem na spacer, przed chwilą wróciłam z urodzin małej Kornelki ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff8c00]Z Arisem na początku poszłam do parku porobić zdjęcia, ale źle wybrałam. Poszłam do tego 'bliższego' przy najuboższym osiedlu mojego miasta. No może nie najuboższym, ale tam się roi od dresów, chuliganów, pijaków i narkomanów. Bałam się spuścić Arisa ze smyczy i wyjąć aparat, bo wyjątkowo w parku było dużo osób. Poszłam ta gdzie zawsze, porobiłam foteczki, później wstawię :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Ja do końca podstawówki miałam pasek a potem to już jedynie na dupie:evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Teraz kończę liceum i nawet nie marze o pasku, co najwyżej modlę się by dociągnąć z roku na rok a teraz przed samymi maturami to jest więcej do nauki niż zwykle i już prawie nie wyrabiam:shake:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Mama dość jak ten rok się skończy to będę w niebie jeszcze tylko miesiąc[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange]Ja zawsze dostawałam pasek, dyplom w klasie 1-3 dla najlepszej uczennicy, więc teraz to tak głupio zajrzeć do mojej teczki i zobaczyć, że w klasie II gim nie miałam paska. Eh...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Magda_Miki']Czesc zapracowana Saro! I jak z obrazem? Przyszla wena?:razz: Fajna ta kokardka i obróżka:p Milego dnia![/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange]Cześć Magda :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff8c00]Nie mam weny do malowania, chyba zrezyguję z zachodu słońca, namaluję zwykłego kwiatka i wisi mi to. Powiem, że moją wcześniejszą pracę pogryzł pies i nie miałam czasu namalować tego drugi raz :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='madziasto4']Dzień dobry :p A gdzie się podziewa właścicielka galerii? :p[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange]Cześć Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff8c00]Już jestem, ale potem chyba znowu będę musiała na 3 dni od Was odejść :-( Wrócę przed świętami, bo teraz mam za dużo zachodu ze szkołą....[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jestem i ja :razz: Saro kokardki oczywiście nowe. Ja kupowałam u [URL="http://www.allegro.pl/item181518389_york_musi_to_miec_kokardki_do_wyboru_.html"]tej[/URL] Pani. Rewelacyjna cena i rewelacyjne kokardki. Quote
PositiveThought Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jestem i ja :razz: Saro kokardki oczywiście nowe. Ja kupowałam u [URL="http://www.allegro.pl/item181518389_york_musi_to_miec_kokardki_do_wyboru_.html"]tej[/URL] Pani. Rewelacyjna cena i rewelacyjne kokardki.[/QUOTE] mi się podobają [to chyba tutaj] te zestawy bandanka+kokardka ^^ hej Saro... matko, ja się chyba Ciebie zaczynam bać == Quote
Justa95 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=#ff8c00][COLOR=darkorange][FONT=Georgia]Cześć![/FONT][/COLOR] [COLOR=darkorange][FONT=Georgia]Jestem na bieżąco w waszej galerii. Aris jest taki słodziutki :loveu: .[/FONT][/COLOR] [COLOR=darkorange][FONT=Georgia]Ja też mam mnóstwo lekcji (jestem w V klasie podstawówki), klasówek kartkówek... :shake: [/FONT][/COLOR] [COLOR=darkorange][FONT=Georgia]Jutro mam klasówkę z przyrody. Uczy mnie pani dyrektor ale ona mnie baaardzo lubi. Ostatnio postawiła mi 6 z ! tzn. że jakby była jeszcze wyższa ocena np. 7 to bym ja dostała. [/FONT][/COLOR] [COLOR=darkorange][FONT=Georgia]Ale przyroda nie jest moim ulubionym przedmiotem ja KOCHAM matematykę! I samą matmę, pani jest suuuper (nawet ma tak samo na imię jak ja) zawsze mówi do mnie Justysia albo Justyś.[/FONT][/COLOR] [COLOR=darkorange][FONT=Georgia]Ja jestem najlepszą dziewczyną w klasie i nauka na szczęście przychodzi mi łatwo.[/FONT][/COLOR] [COLOR=darkorange][FONT=Georgia]We wtorek mam urodziny i na szczęście nie mam żadnych klasówek i kartkówek.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT] Quote
Zuza96 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Jestem, ale Beatki brak, a jak Betki ni ma to i Aidusiaka też :mad: [/FONT][/COLOR][quote name='Justa95'][FONT=Georgia][COLOR=#ff8c00][COLOR=darkorange][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR] [COLOR=darkorange][FONT=Georgia]Ale przyroda nie jest moim ulubionym przedmiotem ja KOCHAM matematykę! I samą matmę, pani jest suuuper (nawet ma tak samo na imię jak ja) zawsze mówi do mnie Justysia albo Justyś.[/FONT][/COLOR] [/COLOR][/FONT][/quote] Moją wychowawczynią jest pani od matematyki, [SIZE=4][COLOR=Red]ALE MATMY TO JA NIENAWIDZĘ !!! :shake:[/COLOR][/SIZE] Quote
Sara_i_Aris Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jestem i ja :razz: Saro kokardki oczywiście nowe. Ja kupowałam u [URL="http://www.allegro.pl/item181518389_york_musi_to_miec_kokardki_do_wyboru_.html"]tej[/URL] Pani. Rewelacyjna cena i rewelacyjne kokardki.[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Cześć Anusia :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Ta Pani ma super kokardki, ale mam jeszcze jedno pytanko :oops: Od razu muszę płacić przelewem, czy jest taka możliwość, że oni mi przysyłają, a ja dopiero wtedy płacę?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='PositiveThought']mi się podobają [to chyba tutaj] te zestawy bandanka+kokardka ^^ hej Saro... matko, ja się chyba Ciebie zaczynam bać ==[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Cześć Beatko :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#4b0082][COLOR=navy]Czemu zaczynasz mnie się bać? Aż taka straszna to chyba nie jestem :razz:[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Justa95'][FONT=Georgia][COLOR=#ff8c00][COLOR=darkorange][FONT=Georgia]Cześć![/FONT][/COLOR] [COLOR=darkorange][FONT=Georgia]Jestem na bieżąco w waszej galerii. Aris jest taki słodziutki :loveu: .[/FONT][/COLOR] [COLOR=darkorange][FONT=Georgia]Ja też mam mnóstwo lekcji (jestem w V klasie podstawówki), klasówek kartkówek... :shake: [/FONT][/COLOR] [COLOR=darkorange][FONT=Georgia]Jutro mam klasówkę z przyrody. Uczy mnie pani dyrektor ale ona mnie baaardzo lubi. Ostatnio postawiła mi 6 z ! tzn. że jakby była jeszcze wyższa ocena np. 7 to bym ja dostała. [/FONT][/COLOR] [COLOR=darkorange][FONT=Georgia]Ale przyroda nie jest moim ulubionym przedmiotem ja KOCHAM matematykę! I samą matmę, pani jest suuuper (nawet ma tak samo na imię jak ja) zawsze mówi do mnie Justysia albo Justyś.[/FONT][/COLOR] [COLOR=darkorange][FONT=Georgia]Ja jestem najlepszą dziewczyną w klasie i nauka na szczęście przychodzi mi łatwo.[/FONT][/COLOR] [COLOR=darkorange][FONT=Georgia]We wtorek mam urodziny i na szczęście nie mam żadnych klasówek i kartkówek.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Justa95, witaj w galerii Ariska :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#4b0082][COLOR=navy]Ja zawsze z przyrody miałam 6, bardzo ją lubiłam, rozumiałam, moja wychowawczyni uczyła tego przedmiotu i było super :loveu: A matematyki nienawidzę. Niby miałam te 5 (i nadal mam), ale to tylko dzięki wyrażeniom algebraicznym, procentom i ułamkom. A geometria... to dla czarna magia :shake:[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Zuza96'][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Jestem, ale Beatki brak, a jak Betki ni ma to i Aidusiaka też :mad:[/FONT][/COLOR] Moją wychowawczynią jest pani od matematyki, [SIZE=4][COLOR=red]ALE MATMY TO JA NIENAWIDZĘ !!! :shake:[/COLOR][/SIZE][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Cześć Zuza :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Eee... chyba pomyliły Ci się galerie, to jest galeria Ariska, a ja mam na imię Sara :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Witaj w klubie, ja też matmy nienawidzę :angryy: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#4b0082][COLOR=navy]Ostatnio galerię zaniedbałam, mam tyle fot, a brak czasu na ich wstawienie. Na razie dam tylko 2, bo nie chce mi się pomniejszać, mam jeszcze namalować z plastyki i napisać wypracowanie :shake: A potem leniuchowanie, bo wolne od szkoły :multi:[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#4b0082][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Przed czesaniem:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=black][img]http://img337.imageshack.us/img337/4676/img0665kp0.jpg[/img][/COLOR] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Po uczesaniu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=black][img]http://img337.imageshack.us/img337/1560/img0666om2.jpg[/img][/COLOR] Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witamy! Aris nie ucieka przed czesaniem? :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=navy]Cześć Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#000080]Zwykle kiedy nadchodzi pora czesania, to sam do mnie nie podejdzie, usiądzie na podłodze z podkulonym ogonkiem i wtedy go biorę. Później już nie ucieka, ładnie siedzi, robi to co mu każę i raz dwa go czeszę ;) Najwięcej problemów mam z brzuszkiem, bo nie chce się położyć na plecy, wtedy muszę go brać za przednie łapki, podnieść i dopiero wtedy czesać, a to jest męczące, bo mam do dyspozycji tylko jedną rękę :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Yorkie'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Cześć Anusia :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Ta Pani ma super kokardki, ale mam jeszcze jedno pytanko :oops: Od razu muszę płacić przelewem, czy jest taka możliwość, że oni mi przysyłają, a ja dopiero wtedy płacę?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE] Saro chyba tylko z przedpłatą na konto jest opcja. Ja jak kupowałam, to wpłaciłam pieniądze i w ten sam dzień kokardki były wysłane. A odwiedziłaś stronkę tej Pani? Mnóstwo wzorów... Quote
Sara_i_Aris Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#000080]Aha... to w taki sposób. Będę musiała rodziców namówić, bo zwykle jak mi przesyłają paczki, to od razu płacę i nikt się nie czepia, co mi przysłali :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#000080]Stronkę odwiedziłam, kokardki są super :loveu: I bardzo tanie :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Zuza96 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Yorkie'] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Cześć Zuza :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Eee... chyba pomyliły Ci się galerie, to jest galeria Ariska, a ja mam na imię Sara :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Witaj w klubie, ja też matmy nienawidzę :angryy: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote] [COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]aale ja jestem głupia, pseplasam :p Cię Saro, myślałam o Was a napisałam o Beatce :oops::oops:[/FONT][/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Zuzka, szogunie zakręcony :loveu: A ja matmę lubię, bo jest bardzo wdzięcznym przedmiotem. Nawet mature z niej zdawałam. Ale to przez moje lenistwo :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A czemu tak jest?[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=navy]Hmmm... nie wiem, jak się płaci przelewem :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Zuza96'][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]aale ja jestem głupia, pseplasam :p Cię Saro, myślałam o Was a napisałam o Beatce :oops::oops:[/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=navy]Nie ma sprawy Zuza, nie gniewam się na Ciebie :p [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Anusia & Alutka']Zuzka, szogunie zakręcony :loveu: A ja matmę lubię, bo jest bardzo wdzięcznym przedmiotem. Nawet mature z niej zdawałam. Ale to przez moje lenistwo :evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=navy]A ja matmy nie lubię, bo z niej się nie wyuczysz, musisz rozumieć, a ja tak nie umiem. Tak samo fizyka... chociaż zdarzył się jakiś cud, bo dostałam ze sprawdzianu 5 :multi: Chyba pierwszy raz w tym roku :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#000080]A teraz chcę Wam pokazać mój rysunek na plastykę. Nie jest taki wspaniały, bo nie miałam weny i musiałam malować stylem punktowym (?):[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=black][img]http://img410.imageshack.us/img410/1770/img0805rm3.jpg[/img][/COLOR] Quote
AlKil Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dzień dobry! rysunek jest ok, od razu widać, że to koń i w dodatku piekny...:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Yorkie'][img]http://img410.imageshack.us/img410/1770/img0805rm3.jpg[/img][/QUOTE] Och Mon Dieu! Drugi Monet :razz: On sobie kropkami /pozdrowienia dla Zuzy/ zachód słońca namalował i nie dość, że nowy nurt stworzył, to jeszcze sławny został. A to słońce się do kunia nie umywa :shake: Quote
Recommended Posts