Aga76 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 I dobrze, może będziesz spokojniej spać i jest pewność, że Aris (przynajmniej na razie) jest bezpieczny. Quote
Sara_i_Aris Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 To był dzień pełen wrażeń :mdleje: Vet przełożył USG pod koniec kwietnia. Oba jądra się nie rozwinęły, w dodatku jedno nie zeszło. Kastracja u Arisa nie jest konieczna. Ja już idę spać. Dobranoc :sleep2: Quote
Anusia & Alutka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Jejku jak mu cudnie w różu :loveu: [SIZE="1"]Roztrojenie, bo pisze jednoczesnie na trzech galeryjkach. Pierwszy raz hi hi. Zawsze skupialam sie na rozmowie z Wami w galeryjce Caprysi. Quote
Aga76 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Cud - miód - malina !!! Super sesja :klacz: Śpij dobrze Saro. Quote
Anusia & Alutka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :smilecol: Kolorowych snów :smilecol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Beatko, Aris to prawdziwy maczo, róż tylko dla ozdoby, coby panny na to leciały :lol: Quote
Pegaza Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Witaj :lol: Arisek wygląda słodziutko jak rózowa landrynka :loveu: Quote
Patikujek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 http://img519.imageshack.us/img519/9308/img0438fr9.jpg Jeju jakie on ma wielkie żebiska:o:o:o:o Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Patikujek, żeby cię zjeść :scream_3: hihi Madziu, kleszcze są wsrętne i okropne, kto te paskudztwo wymyślił hihi :x Quote
Aga76 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Słoneczne dzień dobry Saro :bigcool: Mężczyzna z wiosennym bukietem :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Dzien dobry Aga :multi: Aris trochę bał się sztucznych kwiatków :lol: Quote
Aga76 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Yorkie']Dzien dobry Aga :multi: Bukiet większy od niego, bał się pozować i dlatego tylko 2 zdjęcia :lol: :lol: :lol: Biedactwo, tyle stresu :shake: Co słychać u ciebie i Ariska? Quote
Aga76 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Yorkie']U mnie dobrze, położyłam się spać o 2:15, wstałam o 8:00, idę dzisiaj do szpitala do babci, zostaję sama w domu, więc pójdę też do cioci ;) Aris ma się dobrze, ucieszył się, jak mnie rano zobaczył, bo w nocy spał i nie chciałam go budzić :loveu: To pewnie troszkę zmęczona jesteś, mało snu było :shake: Dobrze, że Arisek miewa się ok. Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Trochę kręciło mi się w głowie jak się obudziłam, ale teraz jest OK :cool2: Quote
Aga76 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Yorkie']Trochę kręciło mi się w głowie jak się obudziłam, ale teraz jest OK :cool2: Jutro może odeśpisz? Jeszcze jak dojedzie zmiana na czas letni, to padniesz na twarz ze zmęczenia. Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 To ja mykam z Ariskiem na dwór :bye: Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Aguś, już się wycwanił :p Beatko, ja rzadko kiedy tak długo śpię. Haha, a raczej nigdy :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 PositiveThought napisał(a):wiesz, w moim przypadku akurat nie chodziło o mnie - mi się udało, to inni zawiedli... ale jesteśmy jednym zespołem i jeśli coś mówią, to mówią o wszystkich. Aidul ogólnie na dwór to nie prosi... chociaż czasem, ale to wtedy przychodzi, stoi i trąca nochalem, ja pytam 'co byś chciał, kochanie?', on wydaje bliżej niezidentyfikowany odgłos, wtedy idę za nim i wtedy lądujemy przy drzwiach/lodówce/łóżku/parapecie, na który sam nie wskoczy/balkonie. Tak, wiem, jak się mówi, to za całą grupę... U mnie tylko czasami jak Aris szczeka stojąc przede mną, to ja się pytam: 'Co chcesz?'. I wtedy mnie prowadzi, tam, gdzie jest coś, co on chce ;) Quote
Anusia & Alutka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Eee jak dla mnie to Arisek tej butelki pilnuje. Cieeekawe :hmmmm: Quote
Pegaza Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Fajnie prosi hihi moja podobnie wyciąga ten kuperek i łapki do przodu robi:eviltong: a chciałam napisac że masz chomika wyglądem przypominającego mojego byłego chomika ten kremowo biały:p niestety zginął śmiercią tragiczną miesiąc temu :placz: Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Eee jak dla mnie to Arisek tej butelki pilnuje. Cieeekawe :hmmmm: To nie butelka, tylko wazonik ze sztucznymi kwiatami :mad: :lol: Żeby Aris pilnował? Chyba ktoś mi yorka podmienił :placz: Pegaza napisał(a):Fajnie prosi hihi moja podobnie wyciąga ten kuperek i łapki do przodu robi:eviltong: a chciałam napisac że masz chomika wyglądem przypominającego mojego byłego chomika ten kremowo biały:p niestety zginął śmiercią tragiczną miesiąc temu :placz: Najlepsza psia poza :evil_lol: Ojej, współczuję, wiem jaka to strata chomika, mój zmarł ze starości i ten co mam teraz (kremowo-biały) jest jego synkiem. Tamten był cały kremowy i taki śliczny :loveu: To jego fotka, tylko jedyna na komputerze :-( Quote
Pegaza Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Saro my w dzień kiedy tamten umarł to kupiliśmy następce cały kremowy jak ten Twój popatrz jak dziwnie, Ty masz kremowo-bialego ja już nie, za to ja mam kremowego a Ty nie.Jednak charakter ma już inny, tamten był tak kofany i grzeczny, wręcz anemiczny tylko spał a ten to smiga ja dziki. Dopiero teraz zaczyna nas akceptować bo byl bardzo bojażliwy a kupiony byl od maleńkości taki tyci tyci:p a mówią że takie najlepiej sie oswaja a wcale:shake: to zależy od charakteru chomika. Quote
Recommended Posts