Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To był dzień pełen wrażeń :mdleje:

Vet przełożył USG pod koniec kwietnia. Oba jądra się nie rozwinęły, w dodatku jedno nie zeszło. Kastracja u Arisa nie jest konieczna.

Ja już idę spać. Dobranoc :sleep2:

Posted

[quote name='Yorkie']Dzien dobry Aga :multi:
Bukiet większy od niego, bał się pozować i dlatego tylko 2 zdjęcia :lol: :lol: :lol:

Biedactwo, tyle stresu :shake: Co słychać u ciebie i Ariska?

Posted

[quote name='Yorkie']U mnie dobrze, położyłam się spać o 2:15, wstałam o 8:00, idę dzisiaj do szpitala do babci, zostaję sama w domu, więc pójdę też do cioci ;)
Aris ma się dobrze, ucieszył się, jak mnie rano zobaczył, bo w nocy spał i nie chciałam go budzić :loveu:

To pewnie troszkę zmęczona jesteś, mało snu było :shake: Dobrze, że Arisek miewa się ok.

Posted

[quote name='Yorkie']Trochę kręciło mi się w głowie jak się obudziłam, ale teraz jest OK :cool2:

Jutro może odeśpisz? Jeszcze jak dojedzie zmiana na czas letni, to padniesz na twarz ze zmęczenia.

Posted

PositiveThought napisał(a):
wiesz, w moim przypadku akurat nie chodziło o mnie - mi się udało, to inni zawiedli... ale jesteśmy jednym zespołem i jeśli coś mówią, to mówią o wszystkich.

Aidul ogólnie na dwór to nie prosi... chociaż czasem, ale to wtedy przychodzi, stoi i trąca nochalem, ja pytam 'co byś chciał, kochanie?', on wydaje bliżej niezidentyfikowany odgłos, wtedy idę za nim i wtedy lądujemy przy drzwiach/lodówce/łóżku/parapecie, na który sam nie wskoczy/balkonie.

Tak, wiem, jak się mówi, to za całą grupę...

U mnie tylko czasami jak Aris szczeka stojąc przede mną, to ja się pytam: 'Co chcesz?'. I wtedy mnie prowadzi, tam, gdzie jest coś, co on chce ;)

Posted

Fajnie prosi hihi moja podobnie wyciąga ten kuperek i łapki do przodu robi:eviltong: a chciałam napisac że masz chomika wyglądem przypominającego mojego byłego chomika ten kremowo biały:p niestety zginął śmiercią tragiczną miesiąc temu :placz:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Eee jak dla mnie to Arisek tej butelki pilnuje.
Cieeekawe :hmmmm:

To nie butelka, tylko wazonik ze sztucznymi kwiatami :mad: :lol: Żeby Aris pilnował? Chyba ktoś mi yorka podmienił :placz:

Pegaza napisał(a):
Fajnie prosi hihi moja podobnie wyciąga ten kuperek i łapki do przodu robi:eviltong: a chciałam napisac że masz chomika wyglądem przypominającego mojego byłego chomika ten kremowo biały:p niestety zginął śmiercią tragiczną miesiąc temu :placz:

Najlepsza psia poza :evil_lol:
Ojej, współczuję, wiem jaka to strata chomika, mój zmarł ze starości i ten co mam teraz (kremowo-biały) jest jego synkiem. Tamten był cały kremowy i taki śliczny :loveu: To jego fotka, tylko jedyna na komputerze :-(

Posted

Saro my w dzień kiedy tamten umarł to kupiliśmy następce cały kremowy jak ten Twój popatrz jak dziwnie, Ty masz kremowo-bialego ja już nie, za to ja mam kremowego a Ty nie.Jednak charakter ma już inny, tamten był tak kofany i grzeczny, wręcz anemiczny tylko spał a ten to smiga ja dziki.
Dopiero teraz zaczyna nas akceptować bo byl bardzo bojażliwy a kupiony byl od maleńkości taki tyci tyci:p a mówią że takie najlepiej sie oswaja a wcale:shake: to zależy od charakteru chomika.