Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czeeść :multi:

Ja dzisiaj tak dosłownie na minutkę wchodzę do naszej galerii przywitać się z Wami i uciekam Was podwiedzać. Od razu przepraszam, że do Waszych galeryjek nie zaglądałam wcześniej, ale czasu mi brakowało :oops:

Jutro jak mi się uda to na dłużej zagoszczę, a teraz lecę do Was :hand: :bye:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Czeeść :multi:

Ja dzisiaj tak dosłownie na minutkę wchodzę do naszej galerii przywitać się z Wami i uciekam Was podwiedzać. Od razu przepraszam, że do Waszych galeryjek nie zaglądałam wcześniej, ale czasu mi brakowało :oops:

Do nas trafiłas :loveu::multi:
No to ja lece Twój wątek nadrabiac, moze znajde cos na temat planowanych wystaw z Holly :cool3:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Czeeść :multi:

Czeee Saruś

Posted

Dzień dobry :cool3:

Paulina - witaj :multi:

Mc - dziękujemy za odwiedziny w naszej galerii :multi:

Martuniu, Agusiu - czeeść, czeeść :multi:

Ewuś - oprócz tego, że Holly ma sporą niedowagę to wszystko OK :cool1: A przecież jej niczego nie brakuje :hmmmm:

Mc - gratuluję, mi by się nie chciało :eviltong:
Nie, debiut był w Kielcach, w klasie szczeniąt.

Posted

OoOOoo ktoś tu dziś ma urodzinki widzę :lol: !!! No to 100 lat Saruś i samych sukcesów - zarówno życiowych jak i oczywiście wystawowych życzę!!! :lol:

:smilecol::smilecol::new-bday::BIG::new-bday::BIG::tort::bday::tort::BIG::new-bday::beerchug:

Posted

Urodziny fajne są :loveu: Ja odkąd pamiętam co roku imprezkę robię urodzinową :loveu:

Wsio naj Sara :new-bday: Dużo zdrówka , sukcesów oczywiście i co - następnego pieska też można Ci życzyć ? :evil_lol:

Wszystkiego dobrego !! :BIG:

Posted

Ale trafiłam akurat na urodzinki...kawałek tortu proszę:loveu:

hejka co tam słychać, zazdroszczę ci tych twoich 2 rozrabiaków, mi tez by się drugi przydał bo ten to się starzeje powoli

Posted

Cześć :multi:

Anusiu :loveu:, Martuniu :loveu:, Ada :loveu:, Agusiu :loveu:, D-E :loveu:, Paulina :loveu:, Mc :loveu:, Be :loveu:, Gosiu :loveu:, Aniu :loveu:, Zuza :loveu:, Pati :loveu:, Madziu :loveu:,
bardzo dziękuję, jest mi niezmiernie miło, że o nas nie zapominacie mimo braku zdjęć i mojego nie częstego wpadania na moją i Wasze galerie.

To dla Was: