***Paulina*** Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Nie powiedziałam, że słabo nam poszło. Z oceny się cieszę :multi: Nie podobało mi się jej zachowanie, było okropne i zniszczyło wszystko to, co u niej wypracowałam w ciągu kilku miesięcy :shake: Będzie coraz lepiej... Zobaczysz;) Musi się przyzwyczaić... Co innego jest chodzić po ogrodzie gdzie nie ma nikogo a co innego gdzieś gdzie jest pełno ludzi i psów... Quote
Pegaza Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 No prosze jakie gwiazdy mamy na dogo:loveu: buziaczki dla Holly Quote
madziasto4 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Sara, a będziecie w Sopocie albo Gdyni na wystawie? Gratulacje oceny bdb. A jeśli chodzi o strach, to pochoodźcie sobie w zaludnione miejsca, z nagródkami, żeby małą przyzwyczajać do dużej ilośc osób i psów. ;) Quote
AmiX Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Sara gratuluje i nie przejmuj się będzie lepiej :) Quote
tigrunia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tak jak Madzka mówi .. idz z nią w tłum :razz: Stopniowo ją przyzwyczajaj do coraz to większej ilości ludzi, hałasu,zgiełku ..przywyknie ;) Quote
nane Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=Courier New]bry Sara miło było poznać chociażby z daleka ;) na wczorajszej wystawie było okropnie nic dziwnego, że psy wariowały :shake: [/FONT] Quote
Aurunia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Sara miło było cię poznać. Mam madzieje że w NDM będziemy stać koło siebie i sobie pogadamy ;) Holi jest śliczna :loveu::loveu: Gratuluję oceny. Quote
Avaloth Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 hej :) mnie znów nie było dwa lata.. :shake: trochę odrobiłam, fotki oglądnęłam :loveu: Holly ma taką śliczną długą sierść ! :loveu::loveu: gratulacje bdb, następnym razem będzie jeszcze lepiej ;) Quote
Sara_i_Aris Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Cześć :loveu: Holly niedługo będzie miała cieczkę, miała strasznie zapchane gruczoły i dlatego była taka wypukła (dziękuję Kasiu! :calus:). Nie chciałam jechać do NDM, ale chyba jednak ją zgłoszę :lol: U nas za oknem pogoda zimowa, ale dość ciepło jest. Madziu, nie będzie nas ani w Gdyni, ani w Sopocie :shake: Za daleko mamy... Quote
tigrunia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A w Grudziądzu lub Inowrocławiu ? :cool3: My sie wybieramy .. Do NDM mi sie nie chce :cool1: Quote
Pegaza Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cze Sara:) a fota jakas bedzie z wystawy? Quote
Sara_i_Aris Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 tigrunia napisał(a):A w Grudziądzu lub Inowrocławiu ? :cool3: My sie wybieramy .. Do NDM mi sie nie chce :cool1: Chciałabym do Inowrocławia, ale to nie ode mnie zależy :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Sara:) a fota jakas bedzie z wystawy? Cześć D-E :multi: Zdjęć żadnych nie mamy :shake: Quote
Pegaza Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć D-E :multi: Zdjęć żadnych nie mamy :shake: oj to szkoda noo Quote
Sara_i_Aris Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Witamy :multi: Pogodę znowu mamy okropną, nie chce nic się robić, tylko leżeć w ciepłym łóżeczku :shake: D-E, no niestety. Holly najpierw musi się oswoić z ringiem, staniem i chodzeniem, ale na razie jakakolwiek obecność mojej mamy fotogafującej w pobliżu jest wykluczona :roll: Pozdrawiamy i życzymy wszystkim miłego dnia :loveu: Quote
nane Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [FONT=Courier New]cześć Sara ;) na to nic nie poradzisz :shake: trzeba jeździć na wystawy ;) Rikuś też pod domem jak ćwiczymy chodzenie to ładnie chodzi a na wystawie - protest był :mad: [/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]cześć Sara ;)[/FONT] [FONT=Courier New]na to nic nie poradzisz :shake:[/FONT] [FONT=Courier New]trzeba jeździć na wystawy ;)[/FONT] [FONT=Courier New]Rikuś też pod domem jak ćwiczymy chodzenie to ładnie chodzi [/FONT] [FONT=Courier New]a na wystawie - protest był :mad:[/FONT] I to mi się podoba :cool3: Zobaczymy, jak będzie w NDM. Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No to moze powystawowe foty jakies beda?:p hej srodowo:multi: Quote
Sara_i_Aris Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Pegaza napisał(a):No to moze powystawowe foty jakies beda?:p hej srodowo:multi: Na to bym nie liczyła :eviltong: Światła nie ma odpowiedniego do zdjęć, a lampy używać nie chcę :cool3: Quote
Avaloth Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Dobry dzień :) wysłać ci żarówkę ? :D:D nie no serio, wiem że najlepsze światło naturalne, szczególnie wcześnie rano, ale może jednak ? nie wybrzydzaj no :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Dzień dobry :multi: Isia - :cool3: Zaraz będą. Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Lubię bardzo to zdjęcie :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='Martunia']Jakie piękne. :loveu: Co tam u Was? ;) Cześć Martuniu :multi: U mnie po staremu, czyli szkoła, dom i tak w kółko :lol: Natomiast psy dzisiaj miały 2-godzinne bieganie na dworzu i wcale na zmęczone nie wyglądały :hmmmm: Quote
Martunia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jakie piękne. :loveu: Co tam u Was? ;) Quote
Recommended Posts