Pegaza Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cze Sara:multi: co tak skromnie tylko dwie foteczki:roll: rob focie i wstawiaj bo my je ogladac chcemy ... Arisowi kitka sie przewraca na druga strone z zmeczenia:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_7050.jpg Piękne zdjęcie :loveu: Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cześć Saruś :loveu: Pięknie Arisek wyszedł na tych zdjęciach! Zamyślony mężczyzna w słonecznych barwach :cool3: Quote
Avaloth Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 jejku ależ on cudny :loveu::loveu: to przymrużone oczko <33 kocham go xD więcej ! :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Dogo świętuje :sweetCyb: Multicytat zadziałał, to co, że tylko na dwie osoby, liczy się sam fakt :roflt: A tak poza tym to Witamy wszystkich :multi: [quote name='tigrunia']http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_7050.jpg Piękne zdjęcie :loveu: Cześć B :multi: Też bardzo lubię to zdjęcie :loveu: [quote name='Pegaza']Cze Sara:multi: co tak skromnie tylko dwie foteczki:roll: rob focie i wstawiaj bo my je ogladac chcemy ... Arisowi kitka sie przewraca na druga strone z zmeczenia:evil_lol: Aż dwie :eviltong: bo teraz będziecie narzekały na brak fotek do wiosny :p Agusiu, Isia - witamy i dziękujemy :loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Dogo świętuje :sweetCyb: Multicytat zadziałał, to co, że tylko na dwie osoby, liczy się sam fakt :roflt: :shake: Multicytat działał już dawno na pierwsze dwa posty na każdej stronie... A czemu do wiosny fotek nie będzie??? Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 ***Paulina*** napisał(a)::shake: Multicytat działał już dawno na pierwsze dwa posty na każdej stronie... A czemu do wiosny fotek nie będzie??? Mi nie działał :shake: Bo kiedy wracam ze szkoły, jest już późno :p W weekend może zrobię, ale nie obiecuję. Quote
***Paulina*** Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Mi nie działał :shake: Bo kiedy wracam ze szkoły, jest już późno :p W weekend może zrobię, ale nie obiecuję. No, czyli jak dobrze pójdzie to za 5 dni będą fotki:multi::multi::multi: Quote
Avaloth Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Sara_i_Aris napisał(a): Aż dwie :eviltong: bo teraz będziecie narzekały na brak fotek do wiosny :p chybaś zwariowała :D jak my przeżyjemy z dwoma fotkami do wiosny ? :placz: Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Cze Sara:p Ty chyba zartujesz z tymi fotkami?:-o oo wystawowe sa:multi: Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Dobry wieczór :multi: ***Paulina*** napisał(a):No, czyli jak dobrze pójdzie to za 5 dni będą fotki:multi::multi::multi: Postaram się :p Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Andziu, bardzo dziękuję za zdjęcia :loveu: Isia, przeżyjecie, będę wpadała i Was odwiedzała, więc czas szybko minie :eviltong: A może nawet zdjęcia będą wcześniej, ale to już nie ode mnie zależy. Nie ufam Arisowi i nigdy go nie puszczę, kiedy jestem sama, już o robieniu zdjęć nie mówiąc :shake: D-E, raczej nie :eviltong: Czasu mi brak! Pierwsze klasy mają p... głupi plan popołudniowy :roll: W kwietniu będziemy mieli na rano, będzie jaśniej, więc i zdjęć będzie więcej. Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Oj no to do kwietnia nie daleko wiec poczekam:p Quote
Sara_i_Aris Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Cześć :multi: Pegaza napisał(a):Oj no to do kwietnia nie daleko wiec poczekam:p Mam dwa zdjęcia, ale to tylko próbne i nie psów. Chcesz? Quote
Aga76 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Zaraz coś wstawię :eviltong: Fajowa nocna fotka :p Quote
Aga76 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ooo jest szansa na jakieś fotki :cool3: to poczekam :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć :multi: Mam dwa zdjęcia, ale to tylko próbne i nie psów. Chcesz? dawaj!!:p 10 znakow Quote
Sara_i_Aris Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Aga76 napisał(a):Ooo jest szansa na jakieś fotki :cool3: to poczekam :evil_lol: Zaraz coś wstawię :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 EDIT: Usunęłam :razz: PhotoBucket zniszczył mi jakość zdjęcia, buuu :placz: Quote
Sara_i_Aris Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Aga76 napisał(a):Fajowa nocna fotka :p Aga, co ty tak do przodu wyskoczyłaś :-o:cool3: D-E, robiłam takie próbne fotki i efekty mi się podobają, ale czekam na moment, kiedy będę zadowolona na 100% :diabloti: Chyba zacznę wieczorem latać z aparatem :hmmmm: Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Zdazylam zobaczyc:evil_lol: no tylko uwazaj bo wieczorem skwerki niebezpieczne:roll: Quote
Aga76 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Aga, co ty tak do przodu wyskoczyłaś :-o:cool3: A tak mnie jakoś podrzuciło :evil_lol: ale widziałam fotkę :multi: Quote
Recommended Posts