Kasia Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 cze Sara :lol: jak ja dawno nie widziałam tych małych brzdąców :loveu: Arisek jaki zarośnięty fajnie :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Witam wszystkich w niedzielne popołudnie, niedawno przyjechaliśmy do domu, Holly zachowywała się dobrze i jestem z niej dumna :loveu: Kasiu, musisz częściej do nas wpadać :p A Arisek w środę już zarośnięty nie będzie :p Atka, a myślisz, że u mnie było inaczej? Tylko wyjątki chodziły 3 dni na rekolekcje. Później, teraz mam zdjęcia z wystawy :eviltong: Ta piękna bombka to dzieło Ady (dziękujęmy! :loveu:): I jak się w nich nie zakochać? :loveu: Quote
***Paulina*** Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Hej Sara:bye: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_7589.jpg Śliczna:loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='***Paulina***']Hej Sara:bye: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_7589.jpg Śliczna:loveu::loveu::loveu: Cześć Paulina :loveu: i dziękuję :p Quote
Sara_i_Aris Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Martunia']Śliczne psiaki, ale Holly naj. :loveu: Dziękuję :loveu: Quote
Pegaza Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Cze Sara :p Holly wyglada rewelacja:loveu: a jak jej poszlo? wyniki swietne pewnie:cool1: Quote
madziasto4 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 No, ładnie, ładnie Hollinka wyglądała :loveu: Quote
Aga76 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Zdjęcia Holly to dla mnie ambrozja i nektar w jednym Quote
laurin Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Witam słonecznie Holly jest przeurocza i piękniutka:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Saruś jak Arisek, golutki i wesolutki już? :lol: z Holly rośnie piękna panienka :loveu: Quote
Katie Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Holly jest sliczna:loveu: troche podobna do mojego Nea:loveu: ** a ta hodowla De Villar to nie niest przypadkiem w Pabianicach? Quote
laurin Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Z okazji Świąt życzę: Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! [SIZE=3]Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. Quote
Pegaza Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, atmosfera była miła, a zajączek uśmiechnięty, przyniósł wreszcie te prezenty. Quote
mTa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Umyj jajka, upiecz babę, Złap zająca, Kup sikawkę, Bo Wielkanoc już nadchodzi, więc się bawić nie zaszkodzi, Lecz uważaj też na kaca, bo we wtorek czeka praca WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Quote
Sara_i_Aris Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Dzień dobry :multi: Ile tutaj napisałyście, aż miło jest wracać :loveu: Dziękuję wszystkim za śliczne życzenia wielkanocne :loveu: A tak przy okazji to wpadłam przede wszystkim, żeby Wam też je złożyć: Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" oraz mokrego śmigusa dyngusa, życzy Sara z Arisem & Holly :loveu: Holly na wystawie poszło nawet dobrze, otrzymaliśmy ocenę bdb i mam nadzieję, że kiedyś doskonałą dostaniemy :razz: Z Ariskiem tragedia :placz: Poszliśmy do fryzjera, nalegałam, że nie, bo to babsko ślepe jest i tępe, ale co ja tam wiem :cool1: Pokazałam zdjęcia Oskarka, jak fryzurka ma wyglądać, a w efekcie mam psa z nienaturalnie dużymi uszami (mówiłam, uszu nie tykać!), broda miała być podcięta tylko 1 cm - nic z niej nie zostało, no i ma gdzieniegdzie łyse place, bo źle został wygolony :x Na święta! :mdleje: Ale to nic, rozglądam się za odpowiednią maszynką (Atka, Władka, Madzia? doradźcie!) i sama będę psa strzygła :diabloti: Nowych fotek Arisa nie będzie, bo się go wstydzę... Quote
Sara_i_Aris Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Holly także się udało załapać na zdjęcie, zarówno z Ariskiem, jak i bez niego :cool3: Miłość :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Kasia']Gratulacje dla Holly :multi: Saruś nie bój, włosy nie trawa - w zimę też rosną :evil_lol: Poczekaj ze 2 tydnie i wszystko zacznie ładnie odrastać...;) a na pewno nie wygląda aż tak tragicznie, Arisek to śliczny chłopak więc nawet w beznadziejnej fryzurce będzie mu do pyska :loveu: Wesołych Świąt :loveu: http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/621.jpg Dziękuję :loveu: Nie, Kasiu, Arisowi nie jest we wszystkim ładnie i dlatego zawsze wymagam obcięcia takiego, o jakim mówię. Wiem, co mi się podoba :diabloti: i dlatego chcę sama go strzyc, przynajmniej będę wiedziała, co zostawić, a czego się pozbyć. Holly byłoby ładnie w każdej fryzurce :loveu: Quote
Kasia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Gratulacje dla Holly :multi: Saruś nie bój, włosy nie trawa - w zimę też rosną :evil_lol: Poczekaj ze 2 tydnie i wszystko zacznie ładnie odrastać...;) a na pewno nie wygląda aż tak tragicznie, Arisek to śliczny chłopak więc nawet w beznadziejnej fryzurce będzie mu do pyska :loveu: [CENTER]Wesołych Świąt :loveu: [/CENTER] Quote
laurin Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Witam:multi: biedny Arisek :-( to ta "fryzjerka" ma coś z mojej t:cool1: Ty do niej jedno a ona drugie:cool1: ale włoski odrosną... nie ma co się smucić:loveu::loveu::loveu: wszystkiego dobrego w ten świąteczny czas i każdy kolejny dzień:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts