Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Saro :)
Świetną kurteczke ma Arisek:loveu: aż żałuje że ta moja gadzina nie chce chodzić w ubrankach
Mizianeczko dla pieseczków i pozdrowionka dla Ciebie:loveu:

Posted

Cześć :multi:

Nie ma mnie ostatnio, bo jakoś tak czasu brakuje żeby wejść na kompa, a druga sprawa to taka, że codziennie się uczę - non stop :cool1: Ale efekty są i podchodzę do tego z przyjemnością :p

D-E - gonią, cały czas.

Posłanko Holly odziedziczyła po Arisku, który już z niego wyrósł :lol:

Nie, to nie kwiatuszka zrobił, dzielnie je sprzątamy więc nawet nie ma co zakopywać :lol: Po prostu obsikał drzewko i nie wiedzieć czemu musiał je zakopać :hmmmm:

Zuza, Martuniu, Kasiu - dziękuję :loveu:

Karolina - witamy już poniedziałkowo :lol:

Zaraz wstawię jakieś zdjęcia :cool3:

Posted

Jestem już, ale jakoś nic mi się nie chce, a mam takie potworne zaległości. Mam zdjęcia sprzed 3 tygodni, które jeszcze czekają, żeby wstawić je tutaj na dogo. Obiecuje, że we worek wpadnę chociażby na moment i je Wam pokażę.
Teraz lecę poodwiedzać kilka Waszych galerii.

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Jestem już, ale jakoś nic mi się nie chce, a mam takie potworne zaległości. Mam zdjęcia sprzed 3 tygodni, które jeszcze czekają, żeby wstawić je tutaj na dogo. Obiecuje, że we worek wpadnę chociażby na moment i je Wam pokażę.
Teraz lecę poodwiedzać kilka Waszych galerii.

Cześć :loveu:

Noo dobra, do wtorku jakoś wytrzymamy :roll: tylko, że z tęsknoty powoli usychamy...

Posted

Dzień dobry :multi:

Wy to mnie chyba zabijcie za tą moją nieobecność i brak obiecanych fotek :oops: ale to czasu brak, to chęci i jakoś tak wyszło :oops:
Za to teraz dam Wam zdjęć z nadmiarem tak, żeby znowu na jakiś czas starczyły :lol: W przyszłym tygodniu jedziemy na wystawę do Nowego Dworu Mazowieckiego, tym razem nie ja będę wystawiała Holly, więc zdjęć przywiozę na pewno dużo, na to możecie liczyć :cool3:

A teraz fotki jeszcze z początku marca :oops:

Posted

Zdjęcia śliczne :loveu::loveu::loveu: kto będzie wystawił Holly?? Sara podejdź do mnie z Holly na wystawie to pokarze ci jak spięć te uszy bo ostatnio zapomniałam :oops: