Sara_i_Aris Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='madziasto4']No bo wiesz, jak pojedziecie, to się spotkamy :cool3:[/quote] Liczę na to :cool3: W razie czego masz prawo jazdy, więc przyjeżdżaj do Białegostoku i Warszawy, tam na 100% się pokażemy :p A Holly będzie miała piękne foty :loveu: Quote
ewa2909 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Arisek znowu chory (biegunka i wymioty), dostał dzisiaj 4 zastrzyki. Nie mam pojęcia, skąd on się tak rozchorował: nie jada śmieci na dworzu, a w domu dostaje to, co zawsze :roll: Holly natomiast jutro po 20:00 będzie miała usuwane kły. [B]2Be,[/B] a jeśli wcale nie będzie zdjęć? :evil_lol: [B]Madziu,[/B] nie wiem, chciałabym na światówkę do Sopotu, ale czy pojedziemy? :niewiem:[/quote] Cześć Sara:loveu: Mizianko dla chorowitka:loveu: Czy nie za wcześnie idziecie na rwanie kiełków? Nie ma szans że wylecą same. Tosiu już zgubił2 i wetka powiedziała że na reszte czekamy nawet do 8 miesiąca. Ale co wet to inna praktyka:mad: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Liczę na to :cool3: W razie czego masz prawo jazdy, więc przyjeżdżaj do Białegostoku i Warszawy, tam na 100% się pokażemy :p A Holly będzie miała piękne foty :loveu:[/QUOTE] Jak będę mieć własne autko, to moooooże kiedyś się wybiorę :lol: A co to się stało, że w ciągu tygodnia na dogo jesteś?? Nie żebym Cię wyganiała...:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='madziasto4']Jak będę mieć własne autko, to moooooże kiedyś się wybiorę :lol: [/quote] czyli na swietego nigdy :evil_lol: cze Sara :loveu: Quote
Aga76 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Cześć Saruś :p Jak się dziś miewa Arisek? Quote
tigrunia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] [B]2Be,[/B] a jeśli wcale nie będzie zdjęć? :evil_lol: [B]Madziu,[/B] nie wiem, chciałabym na światówkę do Sopotu, ale czy pojedziemy? :niewiem:[/quote] Nie ma takiej opcji :mad: Międzynarodówkę mamy w Sopocie. Światówka w Polsce była w zeszłym roku w Poznaniu no i ja kurcze nie pojechałam :placz: Quote
Avaloth Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 jeju ja nie mogę przeboleć tego że Holly wygląda już jak york :D tzn śliczna jest, ale ja bym chciała jak najdłużęj oglądać takie maleńkie kuleczki:loveu::loveu: a Aris to jest jednak cudeńko:lol: Quote
Aurunia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 zajrzałam żeby się zapytać jak przygotowania do wystawy idą?? Quote
Kasia_zg Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Biedny Arisek jakieś wstretne chróbsko sie do niego przplatało...a jak on tam wogóle?? I jak Holly po usuwaniu zabków??[/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=navy][/COLOR][/I] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 A ja mam wieści z ringu :multi: Ale może poczekamy na Sarę aż się pochwali :loveu: A ja tym czasem pogratuluję świetnego debiutu :loveu: :multi::klacz::klacz: Czekamy na fotki :loveu: Quote
AmiX Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Wiedziałam że debiut będzie udany!!!:loveu: Brawa dla ślicznej Holly:loveu: Gratuluje:multi: Quote
***Paulina*** Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Jak wam poszło na wystawie??? Domyślam się że super więc już teraz [SIZE=4][COLOR=Red]gratuluję!!![/COLOR][/SIZE] Quote
Aurunia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ja już też wiem co i jak :loveu::multi: skwituje to jednym słowem: [CENTER][SIZE=5][COLOR=Red]:multi:GRATULACJE!!!:multi: [/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Zuza i Noddy Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Nie no dziewczyny zdradźcie coś, bo ja nie wiedziałam która to Holly na wystawie i nie podeszłam. Quote
Kasia_zg Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Bardzo mi miło było Cie poznać :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Holly jest fantastycza:loveu: a jaka bojowa z niej dziewczynka ;)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Niemogłam zostać do końca i podziwać Was na ringu ale znam oceny czego bardzo Wam Gratuluje:klacz: i niezmiernie sie razem z Wami ciesze że tak fantastycznie Wam poszło:multi:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
madziasto4 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 No nie, wszyscy wiedzą, a ja nie. Sara chwal się szybko :cool1: Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='madziasto4']No nie, wszyscy wiedzą, a ja nie. Sara chwal się szybko :cool1:[/quote] :turn-l::turn-l: Quote
Pegaza Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='madziasto4']No nie, wszyscy wiedzą, a ja nie. Sara chwal się szybko :cool1:[/quote] i ja tez nie wiem :cool1:ja nie rozumiem z czego ta Be sie smieje:mad: ;)przeciez na galerii tego nie doczytalam sie jaką ocene zdobyla.. Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Pegaza']i ja tez nie wiem :cool1:ja nie rozumiem z czego ta Be sie smieje:mad: ;)przeciez na galerii tego nie doczytalam sie jaką ocene zdobyla..[/quote] :evil_lol: Ja mam info z pierwszej ręki :loveu: A wy musicie czekać na Sarę bo jej popsuję niespodziankę jak powiem :-( Quote
AmiX Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Mam nadzieje że fotki będą:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Tak sie gwiazdeczka prezentowała na ringu....:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [URL="http://www.voila.pl/140/cau8w/index.php?get=1&f=1"][IMG]http://www.voila.pl/140/cau8w/index.php?mid=1&f=1[/IMG][/URL] Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 O jenysiu ale nasza gwiazda urosła :loveu: Quote
AmiX Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 jjeeejjj jak wyrosła:-o jest naprawde śliczna:loveu::loveu: takiej to ja bym z rączek nie wypuściła:loveu::loveu::loveu: CUDNA:loveu::loveu::loveu: widze że chyba jest większa od mojej Eti.... Jeszcze raz gratuluje suni i debiutu :) Quote
Pegaza Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Hehe hehe i nic wiecej tez nie powiem:eviltong: no wlos ma cudny:loveu: Quote
Recommended Posts