Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']No bo wiesz, jak pojedziecie, to się spotkamy :cool3:[/quote]
Liczę na to :cool3: W razie czego masz prawo jazdy, więc przyjeżdżaj do Białegostoku i Warszawy, tam na 100% się pokażemy :p A Holly będzie miała piękne foty :loveu:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Arisek znowu chory (biegunka i wymioty), dostał dzisiaj 4 zastrzyki. Nie mam pojęcia, skąd on się tak rozchorował: nie jada śmieci na dworzu, a w domu dostaje to, co zawsze :roll:
Holly natomiast jutro po 20:00 będzie miała usuwane kły.

[B]2Be,[/B] a jeśli wcale nie będzie zdjęć? :evil_lol:

[B]Madziu,[/B] nie wiem, chciałabym na światówkę do Sopotu, ale czy pojedziemy? :niewiem:[/quote]
Cześć Sara:loveu:
Mizianko dla chorowitka:loveu:
Czy nie za wcześnie idziecie na rwanie kiełków?
Nie ma szans że wylecą same.
Tosiu już zgubił2 i wetka powiedziała że na reszte czekamy nawet do 8 miesiąca.
Ale co wet to inna praktyka:mad:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Liczę na to :cool3: W razie czego masz prawo jazdy, więc przyjeżdżaj do Białegostoku i Warszawy, tam na 100% się pokażemy :p A Holly będzie miała piękne foty :loveu:[/QUOTE]
Jak będę mieć własne autko, to moooooże kiedyś się wybiorę :lol:

A co to się stało, że w ciągu tygodnia na dogo jesteś?? Nie żebym Cię wyganiała...:evil_lol:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']
[B]2Be,[/B] a jeśli wcale nie będzie zdjęć? :evil_lol:

[B]Madziu,[/B] nie wiem, chciałabym na światówkę do Sopotu, ale czy pojedziemy? :niewiem:[/quote]
Nie ma takiej opcji :mad:

Międzynarodówkę mamy w Sopocie. Światówka w Polsce była w zeszłym roku w Poznaniu no i ja kurcze nie pojechałam :placz:

Posted

jeju ja nie mogę przeboleć tego że Holly wygląda już jak york :D tzn śliczna jest, ale ja bym chciała jak najdłużęj oglądać takie maleńkie kuleczki:loveu::loveu:
a Aris to jest jednak cudeńko:lol:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Biedny Arisek jakieś wstretne chróbsko sie do niego przplatało...a jak on tam wogóle?? I jak Holly po usuwaniu zabków??[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy][/COLOR][/I] [/CENTER]

Posted

A ja mam wieści z ringu :multi:
Ale może poczekamy na Sarę aż się pochwali :loveu:
A ja tym czasem pogratuluję świetnego debiutu :loveu: :multi::klacz::klacz:
Czekamy na fotki :loveu:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro:)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Bardzo mi miło było Cie poznać :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Holly jest fantastycza:loveu: a jaka bojowa z niej dziewczynka ;)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Niemogłam zostać do końca i podziwać Was na ringu ale znam oceny czego bardzo Wam Gratuluje:klacz: i niezmiernie sie razem z Wami ciesze że tak fantastycznie Wam poszło:multi:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='madziasto4']No nie, wszyscy wiedzą, a ja nie. Sara chwal się szybko :cool1:[/quote]
i ja tez nie wiem :cool1:ja nie rozumiem z czego ta Be sie smieje:mad: ;)przeciez na galerii tego nie doczytalam sie jaką ocene zdobyla..

Posted

[quote name='Pegaza']i ja tez nie wiem :cool1:ja nie rozumiem z czego ta Be sie smieje:mad: ;)przeciez na galerii tego nie doczytalam sie jaką ocene zdobyla..[/quote]
:evil_lol: Ja mam info z pierwszej ręki :loveu: A wy musicie czekać na Sarę bo jej popsuję niespodziankę jak powiem :-(

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Saro:)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Tak sie gwiazdeczka prezentowała na ringu....:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]
[URL="http://www.voila.pl/140/cau8w/index.php?get=1&f=1"][IMG]http://www.voila.pl/140/cau8w/index.php?mid=1&f=1[/IMG][/URL]

Posted

jjeeejjj jak wyrosła:-o jest naprawde śliczna:loveu::loveu: takiej to ja bym z rączek nie wypuściła:loveu::loveu::loveu: CUDNA:loveu::loveu::loveu: widze że chyba jest większa od mojej Eti....
Jeszcze raz gratuluje suni i debiutu :)