tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Ale możesz mieć silną potrzebę poprawienia firanki albo możesz pokoje pomylić :evil_lol: Póki co psy się do pokoju dobijają .. moze im się uda przekonać babcię, zeby otworzyła :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Póki co psy się do pokoju dobijają .. moze im się uda przekonać babcię, zeby otworzyła :evil_lol: Miałaś bardzo dobry pomysł hihihi Mam nadzieję, że aparat się sprawdzi. Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Miałaś bardzo dobry pomysł hihihi Mam nadzieję, że aparat się sprawdzi. No ta ale Jess opadła z sił i leży przytulona do drzwi i czeka na zbawienie, Buff poroznosiła wszystkie laczki dostępne po całym korytarzu no i brak reakcji :niewiem: Też mam taką nadzieję .. myślę, że zaraz ten Józek sobie pójdzie :mad: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):No ta ale Jess opadła z sił i leży przytulona do drzwi i czeka na zbawienie, Buff poroznosiła wszystkie laczki dostępne po całym korytarzu no i brak reakcji :niewiem: Biedna Jess :evil_lol: poległa Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Biedna Jess :evil_lol: poległa Cos tak sie zaczelo ruszac to stoi i patrzy w te drzwi :evil_lol: Agnes zauwazylas,ze tylko my mamy dobra godzine ? :roll: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a): Agnes zauwazylas,ze tylko my mamy dobra godzine ? :roll: Yes :evil_lol: Dlatego staram się czekać z odpowiedzią, żeby nie mieszać... Niestety nie zawsze chce mi się czekać :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Yes :evil_lol: Dlatego staram się czekać z odpowiedzią, żeby nie mieszać... Niestety nie zawsze chce mi się czekać :evil_lol: No ja wlasnie tez czekam ale nie zawsze mi wychodzi :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):No ja wlasnie tez czekam ale nie zawsze mi wychodzi :evil_lol: Myślę, że jeszcze gorzej czyta się to z boku albo po fakcie, w trakcie jeszcze jakoś ujdzie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Myślę, że jeszcze gorzej czyta się to z boku albo po fakcie, w trakcie jeszcze jakoś ujdzie :evil_lol: No ta .. w trakcie sie pamieta mniej wiecej co i gdzie :multi: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):No ta .. w trakcie sie pamieta mniej wiecej co i gdzie :multi: Tym bardziej, że zostałyśmy we dwie, takie odnoszę wrażenie :roll: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):No tyz mi sie tak wydaje :-( Postawmy sobie po lusterku przy monitorze, to będzie nas cztery :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Tym bardziej, że zostałyśmy we dwie, takie odnoszę wrażenie :roll: No tyz mi sie tak wydaje :-( Quote
Sara_i_Aris Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Cześć :loveu: Mam chwilunię to wpadam do Was zobaczyć co się dzieje na dogo hihi :lol: Quote
***Paulina*** Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Cześć Sara:bye: Chcesz może banerek??? Edit: Nawet jak nie chcesz to masz:eviltong: ImageShack - Image Hosting :: arisihollyvd7.jpg A jak nie chcesz to po prostu nie wstawiaj:p Quote
Zuza i Noddy Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Super im w tych polarkach, gdzie je kupiłaś? Quote
Sara_i_Aris Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć Sara:bye: Chcesz może banerek??? Edit: Nawet jak nie chcesz to masz:eviltong: ImageShack - Image Hosting :: arisihollyvd7.jpg A jak nie chcesz to po prostu nie wstawiaj:p Dziękuję Paulinko :buzi: Banerek bardzo mi się podoba, ale chyba jednak zostawię tak, jak jest. Zuza - ubranka kupiłam w YC. Mają duży wybór i super wykonanie (Aris w swoim chodzi już drugi rok). I zagadka: Co to jest? Quote
***Paulina*** Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Dziękuję Paulinko :buzi: Banerek bardzo mi się podoba, ale chyba jednak zostawię tak, jak jest. Dobra :loveu: Jak chcesz... A fotki super:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Śliczne foteczki, a to ostatnie to może czupryna Arisa? Quote
Sara_i_Aris Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Tak, to czupryna Ariska :lol: Quote
Zuza i Noddy Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Cudo po prostu, Holly przepięknie na fotkach wychodzi. Quote
Aga76 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Cześć Saruś :buzi: Cieszę się, że w wolnej chwili jesteś na dogo! http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_6617.jpg Arisek rozkosznie wygląda z nieładem na główce :loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_6638.jpg I co ja mam powiedzieć? Na pewno nic nowego... ona jest booska i jestem w niej zakochana na amen :loveu: Quote
Aurunia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Oby dwoje jak zwykle boscy :loveu::loveu::loveu: padam z nóg na ich widok:mdleje: Czy Aris będzie w Bydgoszczy ?? Czy zostawiacie go w domy. Nie mogę się doczekać poznania Holly :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Zuza - dziękuję :calus: Aguś - ja też się cieszę :loveu: Do ferii na dogo będę bywała, później już trochę rzadziej :oops: Aris pozazdrościł Kapryście nieładu z czasów jej świetności :loveu: Ada - do Bydgoszczy raczej Arisa nie będziemy brali :shake: Na wystawie to Holly jest najważniejsza, a z Arisem i jego uwielbieniem do wszystkiego, co się rusza, to raczej by nie zdało egzaminu - zwłaszcza, że ona będzie na pewno zestresowana. Quote
Aga76 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Sara_i_Aris napisał(a): Aguś - ja też się cieszę :loveu: Do ferii na dogo będę bywała, później już trochę rzadziej :oops: Aris pozazdrościł Kapryście nieładu z czasów jej świetności :loveu: Najważniejsze, żebyś się pokazywała, chociaż na chwilę. Uschnę z tęsknoty za księciem i księżniczką :roll: Muszę przyznać, że fryzurka Arisa też mi się tak kojarzy i wygląda po mistrzowsku :thumbs: Quote
Recommended Posts