tigrunia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 I tu oczywiście życzenia zostawimy :loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witaj Saro :loveu: Wszystkiego Najlepszego w tym Nowym Roku :loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Jesteśmy :multi: Dziękuję za życzenia i miłe słowa :loveu: Aż chce się tu być :loveu: Nie odzywałam się, bo nie miałam kiedy. Mam kilka(dziesiąt) zdjęć Arisa i Holly, wreszcie było trochę czasu, żeby je ufocić. Nie wiem, czy dam radę je jeszcze dzisiaj pokazać, bo są zdjęcia zaległe ze świąt, więc najpierw zacznę od nich :cool3: Madziu, nie wiem... Wydaje mi się, że trochę lepiej, ale nadal nie jest świetnie :shake: Quote
Kasia_zg Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Cześć Saro :) Ale piekne focie...Twoja panienka jest coraz piekniejsza:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Kasia_zg']Cześć Saro :) Ale piekne focie...Twoja panienka jest coraz piekniejsza:loveu: Dziękuję Kasiu :calus: Quote
Martunia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ooo jak masz dużo zdjęć, to świetnie! Lubię oglądać ten duecik. :loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Martunia napisał(a):Ooo jak masz dużo zdjęć, to świetnie! Lubię oglądać ten duecik. :loveu::loveu::loveu: I jeszcze trochę ich mam :p Postaram się odezwać w poniedziałek. Pozdrawiam :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Świetnie z nich psiaki. Holly robi powalające minki. Quote
***Paulina*** Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Arisek- jak zawsze śliczny:loveu: Holly- z dnia na dzień piękniejsza:loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_6195.jpg Czy mi się wydaje czy Holly już przerosła Arisa???:cool3: Quote
mTa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 prześlicznie masz oba pieski:) normlanie zawsze chciałam mieć yorka o takim umaszczeniu jak Twoja sunia *serduszka*:))) Quote
Aga76 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze :sweetCyb: Księżniczka :loveu: od razu mi lepiej! Jak zdrówko Ariska, trzyma już chłopak normę? Quote
AmiX Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Holly :loveu::loveu::loveu: ona jest po prostu cudna!!:loveu::loveu::loveu:włoski ma już śliczne...mam nadzieje że kiedyś się spotkamy na jakiejś wystawie :) Quote
Sara_i_Aris Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Dzień dobry :multi: Jestem jeszcze przed szkołą, więc postanowiłam, że do Was zajrzę i wstawię zdjęcia. Paulina, nie wydaje Ci się, Holly już przerosła Arisa aż o 3 cm! Agusiu, z Ariskiem już lepiej, nie wymiotuje, nie ma biegunki, nawet trochę przytył :cool3: Oby już tak zostało, to będzie OK. Quote
Sara_i_Aris Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Mamy zimę :multi: Uff :lol: Mam nadzieję, że to Wam na razie starczy :cool3: Ja teraz zmykam z dogo i zbieram się powoli do szkoły :roll: Pozdrawiam i miłego dnia życzę :multi: Quote
mTa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 super są:) Twoje pociechy- przepiękne, i masz śliczną choinkę! a zima faktycznei już przyszła:))) Quote
Aurunia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jak zwykle śliczni:loveu::loveu:. A Arisek jaką ma śliczną kokardkę. Zgłosiłaś już Holly do Bydgoszczy?? Quote
Sara_i_Aris Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Bry :multi: Ada, jeszcze nie :shake: Ale zgłoszę na pewno :cool3: Quote
tigrunia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ale mają ciuchy fajne :multi: No czad :loveu: Ja dziś zgłosiłam Jess do Głogowa :multi: Sobie dziś wypisałam na króre wystawy bym chciała jechać i wyszło mi 33 wystawy :crazyeye: Na pewno lista będzie skrócona :-( Quote
Martunia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ale mają fajne ubranka! :loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_6232.jpg Aris zrobił dziwną minę, a to pewnie dlatego, że Holly prawie go zasłoniła, a akurat było robione zdjęcie. :D Piękni modele. :loveu: Quote
Recommended Posts