pumcia02 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 tlok sie zrobil u Rudego na watku :loveu: teraz powinny sie kolejki ustawiac chetnych do adopcji :cool3: Quote
bumel Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 mru napisał(a):znów weź dwa :):):) wzięłam trzy:cool1:, na Brutusa miejsce jeszcze się znajdzie... Quote
Lolek Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ojoj Bumel, co Ty wyprawiasz...teraz moje dziecko zakochało się w Rudym...:shake: Nie wiem czy powinnam zaglądać tutaj..znowu nie będę mogła spać:( Jak Rudy z kotami i innymi pieskami? Jest tak łagodny jak Benio? Bo mordeczkę ma sliczną;) Quote
Kostek Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 niestety Rudy lubi kotki nawet kocha ale jesc:( Quote
Lolek Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 :placz:szkoda...bo mam 2 kotki i jednego małego pieska... Quote
bumel Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Rudy znowu zmienił "lokal", niestety tylko w obrębie azylu (teraz mieszka z Gają). K****a, dlaczego ten pies tak długo nie może znaleźć domu i najlepsze swoje lata spędza w schronie... Pidzej jutro przeleję 12 zł na wyróżnioną aukcję dla Rudego. Jeżeli ktoś ma jeszcze możliwość wyskrobać właśnie taką kwotę, żeby wyróżnić allegro temu wspaniałemu psu czekającemu już ponad 4 lata na to, aż ktoś go wreszcie zauważy, to niech się nie waha:cool3:, tylko szybko robi przelew na to konto: Fundacja Azylu pod Psim Aniołem 03 1020 1042 0000 8802 0109 6528 ul. Kosodrzewiny 7/9 04-979 Warszawa z dopiskiem "allegro Rudego" Quote
pidzej Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Rudy wyróżniony. Bez wyróżnienia ma jakieś 15 wejsc na całą aukcję :-( Quote
enchantress Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Przypadkiem weszłam na ten wątek, jestem w szoku, że przez tyle czasu nikt nie wziął takiego psiaka fajnego...:(( Przelałam właśnie 12 zł. Quote
bumel Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='enchantress']Przypadkiem weszłam na ten wątek, jestem w szoku, że przez tyle czasu nikt nie wziął takiego psiaka fajnego...:(( Przelałam właśnie 12 zł.[/quote] Dokładnie, ja też tego pojąć nie mogę:shake: Enchantress:loveu:, ślicznie Ci dziękuję w imieniu Rudego. Jak chłopak ma wyróżnioną aukcję, to od razu rosną statystyki odwiedzających. To zwiększa szansę, że ktoś go wreszcie wypatrzy. Quote
enchantress Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Aż mi serce pęka jak na niego patrzę :-( Taka radość życia z niego bije, mimo wszystko... Ja niestety nie mogę go wziąć, bo już mam psa (i cały czas mi na sercu leży, że mam rasowego, ale z różnych względów taka decyzja zapadła). Nie znam też nikogo kto by mógł się nim zainteresować :( Ogarnął mnie smutek straszny. Dobrze, że są tacy ludzie jak Wy na świecie, może się wreszcie uda, ja chociaż w opis gg wrzucę linka, nie wiem co jeszcze mogłabym zrobić :( Quote
bumel Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Rudy, wędruj do góry, może jeszcze na dogo kogoś złapie za serce Twój smutny los ... Quote
bumel Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Widzę Pidzej, że odnowiłaś wyróżnione allegro dzięki wpłacie enchantress. A powiedz, jak po tamtym, dużo wejść było? Ja wyjeżdżam na dłużej, dlatego już teraz przeleję na kolejne allegro dla Rudego, ale trzymam mocno kciuki, żeby nie było ono konieczne. W razie czego wyróżnij jakiemuś innemu starszakowi np. Miśkowi albo Fidze... Quote
ania_sami Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 malo.. ok 250 wiec to kiepsko jak na wyroznione. Quote
bumel Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ania_sami napisał(a):malo.. ok 250 wiec to kiepsko jak na wyroznione. to rzeczywiście b. słaby wynik:shake:. No nic, trzeba coś w taki razie zakombinować z tytułem aukcji czy zdjęciem w miniaturce. Pomyślmy... Quote
szachrajka14 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 PRZEPRASZAM ZA OFFA KRYTYCZNA SYTUACJA SCHRONISKU W KTÓRYM PRZEBYWA MÓJ ZBYREK GROZI LIKWIDACJA. ZBIREK SZUKA DOMU: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-zbirek-tyle-juz-wycierpial-ile-jeszcze-ma-znosic-sytuacja-krytyczna-133054/ JEŻELI NIE MOŻESZ DAC DOMU POMÓŻ PODPISUJĄC PETYCJE : ::::::www.petycje.pl::::::Petycja o wyznaczenie nowego terenu dla azylu "Cichy Kąt" hy_ksta.html BARDZO PROSIMY O PODPISY!! Quote
siekowa Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 RUDY WRESZCIE ZNALAZŁ DOM! :multi::multi::multi::multi: Quote
enchantress Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Cudownie :multi: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ania_sami Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 P. Karolina sledzila ogloszenia Rudego juz od 2 miesiecy na gumtree. B. urzekl ja list do zlotej rybki( uklon dla siekowej bo jordan tez znalazl dzieki niemu domek!!) Tyle czasu zwlekala z adopcja bo miala zlamana noge i nie poradzilaby sobie ze spacerkami. Rudy zamieszkal na Targowku w 3 pokojowym mieszkaniu, bonusowo bedzie jezdzil na dzialki do rodzicow p. Karoliny. Mam nadzieje ze nic sie nie zdrarzy i Rudy bedzie juz tam do konca swego zycia! Quote
olix4 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Nareszcie moje Rude piękności znalazły dom!!!!:multi: mam nadzieje ze taki na jaki zasługuje-wspaniały :) Quote
Slomka22 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 SUPER - Rudy obyś miał juz domek na zawsze Quote
Recommended Posts