siekowa Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Jak to możliwe, że tak wspaniały pies od 4 lat czeka w schronisku? :-( Oczywiście tytułu znowu nie mogę sama zmienić... Quote
siekowa Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 No właśnie się zabrałam za aktualizacje pierwszego postu a tam jest data [SIZE=2]W azylu od 09.06.2005r, w sumie kiedy ja się pojawiłam w azylu to on już był 4 miesiące jakieś. :( Quote
ania_sami Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Jego kolezanka z boksu ta kaukazowata poszla w czw. wiec Kukiz troche odpocznie bez kobiet. Quote
Kostek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 no nie do konca bo ma nowa dziewuszke tez kaukazke;) Quote
siekowa Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 No to już jest jego 5 kaukazka chyba. :-o Kaukazki przychodzą i odchodzą a Rudy ciągle ten sam czeka... Quote
bumel Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Tej też już nie ma...odebrał ją wczoraj właściciel... Quote
pumcia02 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 bumel moze zrobilabys mu jakies fotki :razz: Quote
siekowa Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 No spróbuj jeszcze trochę pomęczyć znajomego i Nemeczka niech jeszcze obfoci prooooosze. :):) Quote
bumel Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 siekowa napisał(a):No spróbuj jeszcze trochę pomęczyć znajomego No pracuję juz nad tym:cool3: Quote
siekowa Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 No mam nadzieje, że jeszcze w tym tygodniu będzie sesja. :) Rudzielecowi dziś tylko gumtree zrobiłam. Quote
pidzej Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Siekowa mogłabyś zmienić tytuł, coś w stylu kto da 20 zł na allegro, Rudy 3 lata w Azylu? w każdym razie z prośbą o allegro. Coś ostatnio o nim myślę, przez zwyczajny wygląd tkwi w boksie już tyle czasu, a jest taki kochany. Jak miał wyróżnione allegro miał dwóch obserwatorów. dopiero teraz zobaczyłam, że w pierwszym poście są linki do stron ze zdjęciami, super je ma. Potrzebne również ogłoszenia... Quote
bumel Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Weźmiemy się i za Rudego - czas najwyższy iść do domu! Dzisiaj to mi się wydaje, że góry mozna przenosić - tyle mam energii:p Zapisuję się na wyróżnione allegro dla Rudego, konto znam. No i Rudego czeka też sesja fotograficzna - czas odświeżyć mu portfolio:cool1: Quote
siekowa Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Dalam Rudego na cafeanimal jako owczarka niemieckiego bo jako mieszanca sie nie dalo. :lol: Musze napisac do moda by zmienil tytul tu i u Oskara bo oczywiscie znowu nie moge tego zrobic sama. :mad: Pidzej Rudy jest juz 4 lata w azylu :( Quote
bumel Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 rany julek...a mi sie te 5 miesięcy Benza wydawały całą wiecznością... biedny Rudy...musimy jego ogłoszenia naprawdę jakoś wyróżnić, bo inaczej kiepsko to widzę...oprócz nowych zdjęć, przydałby się też nowy opis...a z tym ciężko, oj ciężko. Dlatego tak sobie myślę: Siekowa, może by tak wykorzystać Twój list Jordanka do Złotej Rybki? Myślę, że Jordanek się nie obrazi:cool1: Wydaje mi się, że jak jest w ogłoszeniu choć krótki fragment, w którym pies zwraca się w pierwszej osobie, to tak bardziej trafia do ludzi... Tymczasem wczoraj wysłałam na konto fundacji na wyróżnione allegro dla Rudego. Quote
bumel Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 mariolka napisał(a):kolo 6 pewnie ustalmy, ze 5 i tego sie trzymajmy w ogłoszeniach, nie ma co chłopaka postarzać za bardzo... Quote
siekowa Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Ja to bym mu jakies 7 lat dala, bumel chce nam Rudzielca odmlodzic. :) Tekst mozna oczywiscie przerobic. Quote
bumel Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No dobra, to niech będzie już te 6, byle nie 7:roll: Cieszę się, że autorka wyraziła zgodę:lol: - spróbuję go ładnie przerobić i wkleję potem. Quote
bumel Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 List do Złotej Rybki. Witaj. Piszę do Ciebie Złota Rybko, bo mam nadzieję, że pomożesz mi spełnić moje marzenie. Od ponad czterech lat marzę jedynie o tym, by wreszcie znaleźć kochający dom. Przez ten długi czas kilka osób obiecywało, że mnie stąd zabierze, lecz nigdy nawet nie przyjechały mnie odwiedzić. Większość ludzi mówi, że jestem zwykłym kundlem, więc kto by takiego psa chciał... Tak, wiem, nie mam rodowodu, nie mam urody psa rasowego, ale za to życie bym oddał za swojego pana i służyłbym mu najwierniej jak umiem. Gdyby tylko ktoś dał mi wreszcie szansę to pokazałbym mu, jak wierne jest moje psie serce. Nie sprawiam żadnych problemów, dobrze zachowuję się podczas jazdy samochodem. Wolontariusze, którzy mnie znają mówią, że jestem wspaniałym pieszczochem. Ich wizyty zawsze bardzo mnie cieszą, uwielbiam chodzić z nimi na spacery. Tylko, że to zdarza się tak bardzo rzadko… Dlatego proszę Cię Złota Rybko spraw, by ktoś mnie wreszcie pokochał tak jak ja kocham ludzi. Schroniskowa samotność bardzo mnie przygnębia, boję się, że już na zawsze pozostanę sam. Jeśli uda Ci się odnaleźć mojego człowieka to powiedz mu, żeby jak najszybciej zadzwonił pod numer 501 258 303 i zapytał o Rudego. ************************** Rudy to kolejny niechciany pies, który nie ma szczęścia w życiu. Jego szanse na dom przekreśla zbyt zwyczajny wygląd- ot kundel, nie jest w typie żadnej rasy, niczym się nie wyróżnia. Może jednym.... ma piękne, bursztynowe oczy które wiernie wpatrują się w człowieka, to jednak nigdy nie zatrzymało nikogo na dłużej. A Rudy tak bardzo kocha ludzi, tęskni za swoim domem, takim na zawsze. Każdy dzień zmniejsza jego szanse, nie jest już najmłodszy. Ma ok. 6 lat. Jest bardzo zrównoważonym pieskiem - jeździ z nami na wszelkie festyny, gdzie wśród tłumów zachowuje się wprost wzorowo. Jest bardzo przyjacielski, łagodny, spokojny. Polecamy go dla niedoświadczonych osób. Rudy pilnie szuka domu! Nie pozwól, by zestarzał się w schronisku! *********************** Kontakt w sprawie adopcji: 501-258-303 [email protected] Quote
siekowa Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Tekst super przerobiony :) nowe zdjecia koniecznie! :multi:Chcesz to masz sesje Rudego pt. "Parówkowe uśmiechy" :diabloti: Quote
Recommended Posts