Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakie piękne fotki:multi:
zwłaszcza z ostatniego postu, portrety miodzio!

w pon kończy się Rudemu zwykłe allegro, wyróżnione musi już być koniecznie z nowymi fotkami no i listem do złotej rybki:p

Posted

pidzej napisał(a):
cudne:) tylko teraz pol dnia mi zajmie wklejanie ich na allegro ;)

ale Rudy tak jakby...posiwiał bardziej? i jakiś mniejszy się wydaje.

Fakt, troszkę mu siwizna pyszczek oprószyła, ma też sporą ranę na mordce, pewnie przez koleżankę z boksu zadaną, ale wciąż jest super zwinny, skoczny, szybki, wesoły, młody duchem i ciałem;)

Posted

Pidzej:loveu:, allegro przepiękne!

Ja miałabym tylko dwie malutkie uwagi:
1. może by z tytułu wyrzucić słowo: duży, bo może to odstraszać, a on raczej z tych średniaczków.
2. No i nieśmiało proponuję zastąpić tę fotkę:

np. na taką:

albo na taką, starszą:

Wczoraj nawet o tym gadałyśmy z Siekową, która broniła tej foteczki, że fajna, że z patyczkiem, ale co ja poradzę, że dla mnie jest poprostu okropna, wyszedł na niej jak jakiś bezszyjny:evil_lol:

Posted

ee, czepiasz się, ja też lubię zdjęcie z patyczkiem. ok, pozmieniam ale to przy wyróżnianiu. juz mi niedobrze od tego wznawiania i przerabiania 15 aukcji dziennie;)

Posted

No dobra, może i zdjęcia się trochę czepiam, ale żeby zmienić tytuł (wyrzucić słowo: duży), to będę sie upierać:evil_lol:.

Rudy znowu zmienił lokum, teraz jest z nową suką (co wyglada trochę jak Hiena) w boksie po Robinie.

Posted

Oj bumelku. :lol: Mi się to zdjęcie podoba, Rudy wygląda na nim jak jakiś potwór z bagien, może by kogoś urzekł taki piękny brzydalek. :loveu: Dałam go na: adopcjapsa.pl, cafeanimal, kupsrzedaj, mammisia i e-zwierzaka.

Nowa koleżanka Rudego jest świetna. Wczoraj byłyśmy z nimi na spacerku.

Posted

siekowa napisał(a):
...jak jakiś potwór z bagien...

nic dodać nic ująć:cool1:, ok, wycofuję się ze zdjęcia, wiem, że Pidzej ma kłopoty z fotkami, nie będę jej ciśnienia podnosić, ale tytuł aukcji koniecznie do zmiany.

Posted

zmieniłam na taki ''Rudy, wspaniały, łagodny mix owczarek POMÓŻ!'' ale jak ktoś ma lepszy bardziej chwytliwy pomysł to zmienię.

biedny, teraz w tym małym boksie...