wisela1 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Ja chyba jestem zdrowo szurnięta bo najbardziej lubię zwariowane psiaki..... Jak psina jest zrównoważona, spokojna to ja się doszukuję chorób..... Quote
wegielkowa Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='jaanka']Dzień dobry :) [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images38.fotosik.pl/1787/b799067b3255638f.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Toto waży 3kg??????? Quote
jaanka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='wegielkowa']Toto waży 3kg???????[/QUOTE] Trzy z dokładką , zalezy ile zje . To cioteczka Frytencji . ;) Quote
savahna Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='jaanka']Trzy z dokładką , zalezy ile zje . To cioteczka Frytencji . ;)[/QUOTE] W jakim sensie cioteczka Frytencji??:-o Quote
malagos Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Eh, ludzie to mają szczęście, mają ładne psy, a ja biedna same kundle.......... Quote
savahna Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='jaanka']Suczydło moich Rodziców .[/QUOTE] I nic nie mówisz?? Tak wklejasz sobie jakiegoś psiaka...ja poważnie myslałam,że znalazłaś fajną fotkę gdzieś w necie i dla jaj wstawiłas...:evil_lol::evil_lol: Wprawdzie z moim tztem trenuję czasem czytanie w myślach:scream7::look3:... :???:......ale chyba, wynika z tego, marna jeszcze jestem:smhair2::flop: Fajny psiak oryginalny.Skąd go macie??:roll: [quote name='malagos']Eh, ludzie to mają szczęście, mają ładne psy, a ja biedna same kundle..........[/QUOTE] ...i na dodatek bociany..:shake:.Biedna malagos:loveu::loveu: Ja nawet bocianów nie mam....:placz::placz::placz: Quote
jaanka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='savahna']I nic nie mówisz?? [/QUOTE] Byłam ciekawa czy ktoś jeszcze ten wątek przegląda , z braku reakcji wyszło mi że raczej nie . Quote
savahna Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='jaanka']Byłam ciekawa czy ktoś jeszcze ten wątek przegląda , z braku reakcji wyszło mi że raczej nie .[/QUOTE] No i widzisz jaanka tu się bardzo mylisz.To tylko Twoja interpretacja rzeczywistości(że się tak wyrażę).Ja czytam watek, fotkę widziałam, potraktowałam ją jako ciekawostkę z czeluści neta i już....;);):lol: My różne rzeczy wklejamy dla urozmaicenia.:grins::kiss_2:8-)T Teraz mi się już nie chce,bo czasu jakoś coraz mniej, ale wcześniej wyszukiwałam różne głupości i wklejałam.:diabloti::evil_lol: Nikt, nigdy nie pytał co to, bo po co.Taki tam obrazek. :-o:cool1::cool1: Ja juz mojemy chłopu tłumaczę,ze jasnowidzem nie jestem....babce sympatycznej myślałam,że nie muszę:eviltong::eviltong::lol:;) ....:bigcool: [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/442/umiechkota.jpg/"][IMG]http://imageshack.us/a/img442/9743/umiechkota.jpg[/IMG][/URL] Quote
wegielkowa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Savahna, jak Ty ciekawie piszesz:crazyeye:. Jaanno, czy kudłata nastolniczka spotyka się z Waszymi sikaczami? Quote
savahna Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='wegielkowa']Savahna, jak Ty ciekawie piszesz:crazyeye:. [/QUOTE] Z rozumiałaś coś w ogóle???:cool3::evil_lol: Nie za trudne dla Ciebie??:oops::roll: Starałam się,żeby nie było....:cool1: Quote
wegielkowa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='savahna']Z rozumiałaś coś w ogóle???:cool3::evil_lol: Nie za trudne dla Ciebie??:oops::roll: Starałam się,żeby nie było....:cool1:[/QUOTE] Ta dogomaniaczka o trudnym nicku Savahna jest bardzo niegrzeczna. Jej agresywne wypowiedzi będę zmuszona zgłosić do Derekcji tego Zakładu. Quote
savahna Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='wegielkowa']Ta dogomaniaczka o trudnym nicku Savahna jest bardzo niegrzeczna. Jej agresywne wypowiedzi będę zmuszona zgłosić do Derekcji tego Zakładu.[/QUOTE] Dogomaniaczka o trudnym nicku,uczy się od najlepszych([COLOR=#a9a9a9]szczególnie od dogomaniaczki, która 5x z rzędu wpisuje złe hasło na dogo o jej blokują możliwość logowania:eviltong::eviltong:[/COLOR]) i robi już drobne postępy...:cool1: Quote
jaanka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Właśnie wyciągam rzepy z Kartofla . Byliśmy nad skisłą Wisła ( żartuję ). Całkiem ładnie było , wielka plaża i słońce . Nie wiem skąd tyle tego tam .Całe łapki i podwozie . Grzeczna i cierpliwa suczynka z niej , bo tz groził nozyczkami ale nie dam. A co do tej małej , to wiecie że szukałyśmy kudłatej suczynki a ona szkała domu no i jest :) Quote
malagos Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='jaanka']Właśnie wyciągam rzepy z Kartofla . Byliśmy nad skisłą Wisła ( żartuję ). Całkiem ładnie było , wielka plaża i słońce . Nie wiem skąd tyle tego tam .Całe łapki i podwozie . Grzeczna i cierpliwa suczynka z niej , bo tz groził nozyczkami ale nie dam. A co do tej małej , to wiecie że szukałyśmy kudłatej suczynki a ona[B] szkała [/B]domu no i jest :)[/QUOTE] Ja tam i tej osoby nie rozumiem, a co tu mówić o Savance.......... Quote
jaanka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='malagos']Ja tam i tej osoby nie rozumiem, a co tu mówić o Savance..........[/QUOTE] byłam przed obiadem a takie u to smakowity kąsek :) Ale nie martw się , wiele osób mnie nie rozumie . Jestem nieszczęsną zdziwaczałą kobietą która woli zwierzęta od ludzi .:diabloti: Przez całe zycie dążę do idealu bycia starą dziwaczką i niebawem osiągnę sukces :) Quote
malagos Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 e tam, niektórych nie pobijesz :diabloti: Quote
jaanka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='ang']dobry wieczór, zaglądam do Pyry:)[/QUOTE] Miło nam :) Pyra jest wiecznie głodna i chyba już jest za gruba ale nie umiem jej odmówić . Uchodziła dzisiaj krótkie nóżki bo spacer był po wiślanej plaży . Mały to się tak zmęczył że trzeba go było nieść . Duży na szczęście zadowolony i jeszcze by polatał . Quote
wegielkowa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='jaanka']byłam przed obiadem a takie u to smakowity kąsek :) Ale nie martw się , wiele osób mnie nie rozumie .[B] Jestem nieszczęsną zdziwaczałą kobietą która woli zwierzęta od ludzi[/B] .:diabloti: Przez całe zycie dążę do idealu bycia starą dziwaczką i niebawem osiągnę sukces :)[/QUOTE] No niestety, muszę Cię jaanko zmartwić, że nie jesteś oryginalna w tym na dogo:evil_lol:. Obawiam się, że nie ma ni jednej kobity, która napisałaby odwrotnie:evil_lol:. Szanowni zgromadzeni, proszę podnieść rękę do góry, kto woli ludzi od zwierząt:lol: Quote
savahna Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='wegielkowa'] Szanowni zgromadzeni, proszę podnieść rękę do góry, kto woli ludzi od zwierząt:lol:[/QUOTE] Ale z ptakiem czy bez ptaka...?:roll::cool1::razz: Quote
erka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ja też tej savahny zupełnie nie rozumiem:crazyeye:. Quote
savahna Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='erka']Ja też [B]tej [/B]savahny zupełnie nie rozumiem:crazyeye:.[/QUOTE] A to mnie jakoś nie dziwi....:evil_lol::evil_lol: Quote
ang Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='wegielkowa'] Szanowni zgromadzeni, proszę podnieść rękę do góry, kto woli ludzi od zwierząt:lol:[/QUOTE] ja... Franek dziś nam nasikał na łóżko, kolejny raz... mój mąż tak nigdy nie robi Quote
Recommended Posts