Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panca napisał(a):
pojawila sie chetna do adopcji suni na Facebooku , pochodzi z Pulaw, zajrzyjcie dziewczyny

Widziałam, piranha się musi wypowiedzieć - mnie trochę martwi brak dobrego weta na miejscu/brak możliwości dojazdu, ale to ona z dziewczyną, która znalazła psa, podejmują decyzję.

Posted

rozmawiałam już z tą chętną osobą z puław, podjełysmy wspolna decyzje ze jednak połamana sunia do niej nie pojedzie. Ale to dobry dom i przedstawiłam jej inne sunie husky z zamoscia szukajace domu i została wybrana jedna z zamojskiego schroniska;-), jade dziś ją zaklepać do sterylizacji i bedziemy dogrywac szczegoly;-)

Posted

Suńka dostała imię Coda.

Suńka dziś:

Niestety próbuje się podnosić, przez co obciąża nogi, a to nie powinno się dziać - nie ma jednak opcji, żeby ktoś z nią siedział non stop... Trzeba było dziś poprawiać opatrunek.

Ma kupioną całą wyprawkę: obroże, szelki, szampon (bo trzeba ją codziennie myć), lek na odrobaczanie (na później) i Frontline. Wet ma przygotować dane medyczne.

Posted

Sunia przebywa pod opieką Fundacji Adopcje Malamutów. Wszelkie wplaty prosimy kierować na poniższy nr konta, koniecznie z dopiskiem: DAROWIZNA - CODA

numer konta
20 1500 1054 1210 5008 3156 0000
Kredyt Bank SA
I Oddział KB SA w Poznaniu

Dla przelewów zagranicznych:
(IBAN) PL 20 1500 1054 1210 5008 3156 0000
(BIC) KRDBPLPW

Kredyt Bank SA
I O/Poznań
al. Niepodległości 22 61-714 Poznań

Posted

Coda będzie musiała mieć ponownie nastawiane i śrubowane łapy. Koszt operacji wyniesie ponad 1000zł... To jedyna możliwość by ta młodziutka sunia mogła w przyszłości chodzić... Bardzo prosimy o wsparcie finansowe dla tej suni.
Dodatkowo koszt hotelowania suni wyniesie 450zl/msc.

FUNDACJA ADOPCJE MALAMUTÓW W POZNANIU
ul. Krotoszyńska 13
61-315 Poznań
20 1500 1054 1210 5008 3156 0000

Z dopiskiem: Darowizna - Coda

Naprawde jest bardzo ciezko i FAM potrzebuje finansowego wsparcia!

Zdjecia z dzisiejszego RTG:

Posted

Parę osób mi pisało, że wysłało po 50 zł. Przekazałam też araman kontakt do Pani, która chciała coś wpłacić za pomocą Western Union.

• 2 months later...