Jump to content
Dogomania

Troll i Rudi - dwa dobki z Poznania-BRACIA POTRZEBUJĄ DOMU!!!! i mają DOM

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chlopaki jada do swojego domu!!!!!:multi: :multi: Wlasnie pakuja sie do samochou:lol: ale jestem szczesliwa!!!!!:loveu:

Dzodzo, dzieki wielkie za pomoc!! Bez Ciebie by sie to nie udalo!!:loveu:
I wielkie dzieki dla Gosi za pomoc w wyadoptowaniu psow!!:loveu:
Laski normalnie Was wycaluje przy najblizszej okazji:loveu: :lol:

Posted

daga_27 napisał(a):

Laski normalnie Was wycaluje przy najblizszej okazji:loveu: :lol:
To ja Cię trzymam za słowo!!!
I potwierdzam, iż chłopaki właśnie opuściły schron i jadą do domu oddalonego od Poznania o 570 km:crazyeye:

Posted

Bracia dotarli do swojego nowego domu. Zostali z marszu wykąpani i mogli do woli poszaleć w ogrodzie. Gonią kota Państwa... kot nie ryzykuje i chowa się pod tarasem.
Niestety też zdążyli już się pogryźć... Ponoć jeden z nich się tarzał, a ten drugi doskoczył i zaczął go gryźć. Na szczęście nic się nie stało, ale prawdę mówiąc zaskoczyło mnie to, bo to zgodna para. Państwo trochę spanikowali i martwią się żeby to nie było nagminne. Czy sądzicie, że to pod wpływem nerwow związanych z podróżą i nowym miejscem? Czy ustalają hierarchię?

Posted

Ale super, dziewczyny!!! Brawo za super akcję!!!

To dziwne zachowanie, przeciez mieszkali razem i cały czas byli tez razem w boksie.
Chyba, że tamten drugi, który prawie wcale nie wychodził z budy był zdominowany...hmm...a może to jednak stres....