mysza 1 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='hop!']Piasek jest dzisiaj w gazecie Metro. Jest informacja o tym, że powinien zamieszkać w domu z ogrodem i boi się obcych. Ciekawe, czy ktoś zadzwoni.[/QUOTE] Dzięki wielkie. Dobrze, ze są te informacje, bo inaczej by dzwonili oszołomi, bo ładny piesek przecież. A tak, pomyślą zanim zadzwonią. Na razie cisza. Quote
mysza 1 Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Z Metra był wczoraj jeden telefon, niemiły facet który nie nadawał się na opiekuna Piaska. Ciężka sprawa :( Quote
hop! Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Wygląda na to, że Piasek tak szybko domu nie znajdzie. Quote
mysza 1 Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='hop!']Wygląda na to, że Piasek tak szybko domu nie znajdzie.[/QUOTE] Niestety chyba masz rację. Był jeszcze telefon od miłej pani, która ma podobnego psa ale większego. Nauczona doświadczeniem, zapytałam czy Piasek by mieszkał w domu no i okazało się, ze nie. No i jeszcze jeden telefon od pani mieszkającej z mamą ale mają jeszcze pomyśleć, bo zadzwoniły ze względu na podobieństwo Piaska do poprzedniego psa... No i tyle. Quote
Lemoniada Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Szok. Taki piękny pies. Rozumiem, że trudny, ale żeby telefon się nie urywał? Choćby i oszołomy miały dzwonić... Quote
ronja Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Fifek chciał się zaprezentować:) a Piaseczek jakoś spoważniał na mordce. W ogóle 6 dni w szpitalu i wszystkie psiaki jakieś takie inne. Nawetkoty wydają mi się strasznie wielkie... Quote
hop! Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='ronja']Fifek chciał się zaprezentować:) http://imageshack.us/a/img87/8539/p30091211000001.jpg a Piaseczek jakoś spoważniał na mordce. W ogóle 6 dni w szpitalu i wszystkie psiaki jakieś takie inne. Nawetkoty wydają mi się strasznie wielkie... Jak na noworodka, to wygląda całkiem znośnie. ;) Grzeczny jest? Szybko wróciłaś na forum. :lol: Quote
mysza 1 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Jest śliczny i bardzo kochany:loveu:. Widziałam, wiem co piszę ;) Dobre dziecko, nie dręczy mamy. Quote
hop! Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='mysza 1']Jest śliczny i bardzo kochany:loveu:. Widziałam, wiem co piszę ;) Dobre dziecko, nie dręczy mamy.[/QUOTE] Zdradziłaś się - lubisz niemowlaczki. ;) Ja wolę starsze dzieci. Najważniejsze, że grzeczny. Quote
mysza 1 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='hop!']Zdradziłaś się - lubisz niemowlaczki. ;) Ja wolę starsze dzieci. Najważniejsze, że grzeczny. Bardzo różnie to z tym bywa ;) ale Fifi zrobił bardzo miłe wrażenie :) Quote
hop! Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 A jak Piasek reaguje na dziecięce dźwięki? Komentuje z półeczki? ;) Quote
ronja Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Piasek komentuje z półeczki każdy nasz krok niestety. Na szczęscie Fifiego nie budzi szczekanie psów. Dziś pojechał Jasper, Piasek autentycznie jest smutny... Quote
mysza 1 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Piaseczek :loveu: bidulek polubil Jasperka :) Quote
hop! Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='ronja']Piasek komentuje z półeczki każdy nasz krok niestety. Na szczęscie Fifiego nie budzi szczekanie psów. Dziś pojechał Jasper, Piasek autentycznie jest smutny...[/QUOTE] Ale masz niekłopotliwe i grzeczne dziecko. :) Smutny Piasek wygląda uroczo. Quote
ronja Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 i na znak protestu przeniósł się do Hery i Huga... Quote
Lemoniada Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 To prawda, Piasek jest wyjątkowo pięknym psem :) Oby ktoś właściwy to w końcu dostrzegł... Quote
mysza 1 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Co słychać u Piaska? Wątek zapomniany... mocno. Zamawiam fotki ;) Quote
mysza 1 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Lemoniada napisał(a):Świetne :) Ten drugi to rezydent? Nie, to moja Hera :) Szuka domu. Dzięki, super zdjęcia śnieżne. :loveu: Quote
hop! Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Na tych zdjęciach Piasek wygląda niezbyt atrakcyjnie. Zresztą Hera też. ;) Za to widać, że świetnie się bawią i lubią śnieg. :lol: Quote
mysza 1 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 hop! napisał(a):Na tych zdjęciach Piasek wygląda niezbyt atrakcyjnie. Zresztą Hera też. ;) Za to widać, że świetnie się bawią i lubią śnieg. :lol: Tak, to zdjęcia zabawowe. :) Ale czasem lubię dodać na FB takie, bo ludzie się cieszą :) Quote
ronja Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Piasek zrobił kolejny krok do przodu:) Daje się głaskać jak leży na półeczce i jest "bezbronny". Ostatnio śpi na półeczce nad Sisi i Kacperkiem - najbliżej przedpokoju. Wcześniej od razu uciekał do Hery albo do Huga. Hera w ramach zabawy zjadła mu kiltix (który i tak traci ważność pod koniec miesiąca) i obróżkę. Zastanawiam się, czy nie lepiej go spryskiwać, bo Hera strasznie go dręczy. Quote
mysza 1 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Jak kiedyś przyśnie i zleci z tej póleczki to może przestanie tam przesiadywać ;) Quote
Recommended Posts