Jump to content
Dogomania

Przerażony, skrzywdzony przez ludzi, mały kłębek strachu- MA DOM :)))))))))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='hop!']Piasek jest dzisiaj w gazecie Metro. Jest informacja o tym, że powinien zamieszkać w domu z ogrodem i boi się obcych. Ciekawe, czy ktoś zadzwoni.[/QUOTE]

Dzięki wielkie. Dobrze, ze są te informacje, bo inaczej by dzwonili oszołomi, bo ładny piesek przecież. A tak, pomyślą zanim zadzwonią.
Na razie cisza.

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hop!']Wygląda na to, że Piasek tak szybko domu nie znajdzie.[/QUOTE]
Niestety chyba masz rację. Był jeszcze telefon od miłej pani, która ma podobnego psa ale większego. Nauczona doświadczeniem, zapytałam czy Piasek by mieszkał w domu no i okazało się, ze nie.
No i jeszcze jeden telefon od pani mieszkającej z mamą ale mają jeszcze pomyśleć, bo zadzwoniły ze względu na podobieństwo Piaska do poprzedniego psa...

No i tyle.

Posted

Fifek chciał się zaprezentować:)

a Piaseczek jakoś spoważniał na mordce. W ogóle 6 dni w szpitalu i wszystkie psiaki jakieś takie inne. Nawetkoty wydają mi się strasznie wielkie...

Posted

[quote name='mysza 1']Jest śliczny i bardzo kochany:loveu:. Widziałam, wiem co piszę ;) Dobre dziecko, nie dręczy mamy.[/QUOTE]

Zdradziłaś się - lubisz niemowlaczki. ;) Ja wolę starsze dzieci. Najważniejsze, że grzeczny.

Posted

[quote name='hop!']Zdradziłaś się - lubisz niemowlaczki. ;) Ja wolę starsze dzieci. Najważniejsze, że grzeczny.
Bardzo różnie to z tym bywa ;) ale Fifi zrobił bardzo miłe wrażenie :)

Posted

Piasek komentuje z półeczki każdy nasz krok niestety. Na szczęscie Fifiego nie budzi szczekanie psów.
Dziś pojechał Jasper, Piasek autentycznie jest smutny...

Posted

[quote name='ronja']Piasek komentuje z półeczki każdy nasz krok niestety. Na szczęscie Fifiego nie budzi szczekanie psów.
Dziś pojechał Jasper, Piasek autentycznie jest smutny...[/QUOTE]

Ale masz niekłopotliwe i grzeczne dziecko. :)

Smutny Piasek wygląda uroczo.

• 2 weeks later...
Posted

hop! napisał(a):
Na tych zdjęciach Piasek wygląda niezbyt atrakcyjnie. Zresztą Hera też. ;) Za to widać, że świetnie się bawią i lubią śnieg. :lol:

Tak, to zdjęcia zabawowe. :) Ale czasem lubię dodać na FB takie, bo ludzie się cieszą :)

Posted

Piasek zrobił kolejny krok do przodu:)
Daje się głaskać jak leży na półeczce i jest "bezbronny". Ostatnio śpi na półeczce nad Sisi i Kacperkiem - najbliżej przedpokoju. Wcześniej od razu uciekał do Hery albo do Huga. Hera w ramach zabawy zjadła mu kiltix (który i tak traci ważność pod koniec miesiąca) i obróżkę. Zastanawiam się, czy nie lepiej go spryskiwać, bo Hera strasznie go dręczy.