Jump to content
Dogomania

Przerażony, skrzywdzony przez ludzi, mały kłębek strachu- MA DOM :)))))))))))

Recommended Posts

Posted

Ładniutki ten Piasek, szkoda, że tak mało ludzi pyta o niego a jeśli już to jacyś wybiórczo przyswajający informacje ;)

Wcześniej chyba nie przepadał za Jasperem więc chyba jednak lubi tłum ;)

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wcześniej chyba nie przepadał za Jasperem więc chyba jednak lubi tłum ;)

Albo lubi niszczyć posłanie Jaspera. ;)

Piasek jest ładny, ale specyficzny - nie dla każdego.

Posted

hop! napisał(a):
Dzisiaj czwartek - trzymam kciuki. ;)

Możesz na razie puścić :) Okazało się, ze Piasek nie ma jajek :)
Dzisiaj nic nie zrobili, trzeba umówić się na usg i sprawdzić czy nie jest wnętrem.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Możesz na razie puścić :) Okazało się, ze Piasek nie ma jajek :)
Dzisiaj nic nie zrobili, trzeba umówić się na usg i sprawdzić czy nie jest wnętrem.

A to nas Piasek zrobił w jajo...:lol:

Posted

do głowy by mi nie przyszło, że nie ma jajek. ma długie futerko, a nie jest typem wywalającym brzuch do głaskania. zresztą, podobno całe zycie spędził w schronisku, więc kastrowany raczej nie był. wczoraj weci nie mieli czasu na bardziej skomplikowany zabieg, Bartek też miał napięty czas i nie mógł zostać na usg. wstępnie umówił się na wtorek na usg i zabieg, ale musimy przesunąć, bo do wtorku mamy jeszcze pomoc przy remoncie.

Posted

ronja napisał(a):
do głowy by mi nie przyszło, że nie ma jajek. ma długie futerko, a nie jest typem wywalającym brzuch do głaskania. zresztą, podobno całe zycie spędził w schronisku, więc kastrowany raczej nie był. wczoraj weci nie mieli czasu na bardziej skomplikowany zabieg, Bartek też miał napięty czas i nie mógł zostać na usg. wstępnie umówił się na wtorek na usg i zabieg, ale musimy przesunąć, bo do wtorku mamy jeszcze pomoc przy remoncie.

Ok, mnie się nie pali.

Posted

Piaska Bartek odebrał wczoraj przed samym zamknięciem i nie było już doktora. Mamy się pokazać w piątek. Dziś Piasek w dobrym nastroju, nawet kołnierz specjalnie mu nie przeszkadza. Plusy dodatkowe kastracji - nie szczeka jak opętany jak zawsze:)

Posted

ronja napisał(a):
Piaska Bartek odebrał wczoraj przed samym zamknięciem i nie było już doktora. Mamy się pokazać w piątek. Dziś Piasek w dobrym nastroju, nawet kołnierz specjalnie mu nie przeszkadza. Plusy dodatkowe kastracji - nie szczeka jak opętany jak zawsze:)

A on miał cięty brzuszek? Nie do konca ogarniam ten zabieg ;) chociaż mój Hugus też był wnętrem jednostronnie.

Posted (edited)

Karmelek też był wnetrem i Gwoździk jeszcze chyba. Nie znam szczegółów Piaskowych jajek, bo nie było doktora, a Bartek odbierał Piaska od nowej wetki, więc już jej nie męczył, tym bardziej, że już zamykali. Jutro dowiemy się szczegółów. Ja w ramach rozrywki też pojadę, to dopytam o Jaspera.

Edited by ronja
Posted

szczeka już normalnie. dziś próbował doskoczyć na swoje miejsce obserwacyjne, ale kołnierz mu przeszkadzał. mysleliśmy, że po kastracji nieco się wyciszy, a tu nic;)

Posted

ronja napisał(a):
szczeka już normalnie. dziś próbował doskoczyć na swoje miejsce obserwacyjne, ale kołnierz mu przeszkadzał. mysleliśmy, że po kastracji nieco się wyciszy, a tu nic;)

Jeszcze nie odczuł jej skutków ;) Hormony wciąż szaleją :) I przypuszczam, że skoki mu nie przejdą i tak ;)