Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta-t']Czy byłaby taka możliwość, że została zabrana razem z rodzeństwem do Krakowa?[/QUOTE]

Dacie radę ją jutro z Krakowa odebrać?Wieczorkiem by byli.

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Damy radę :). Jakie są zalecenia żywieniowe, bo chciałabym coś zakupić stosownego do jej biedniutkich jelitek.

[quote name='Avilia']Dacie radę ją jutro z Krakowa odebrać?Wieczorkiem by byli.[/QUOTE]

Posted

[quote name='marta-t']Damy radę :). Jakie są zalecenia żywieniowe, bo chciałabym coś zakupić stosownego do jej biedniutkich jelitek.[/QUOTE]

Jutro będziemy dzwonić do kliniki to się dowiemy:)
Dzisiaj już prosiłyśmy lekarzy aby dali stosowne wytyczne osobie odbierającej je z kliniki co szczenięta mają jeszcze z leków dostawać.Książeczki też będą założone dla każdego.
Mogę prosić dokładny adres pod który ma być dziewuszka dostarczona?I nr tel?Muszę podać Łukaszowi od transportu.

Z rozliczeniem będziemy się jeszcze kontaktować.Bo zaprzyjaźniona fundacja załatwiła nam zniżkę,więc musimy czekać na znak od fundacji co i jak.Jak tylko będę coś wiedzieć to dam znać.

Posted

Numer do mnie 534 884 174. Co do miejsca dostarczenia to możemy się jakoś umówić z Łukaszem. A chłopczyk w jaki rejon Krakowa jedzie?

[quote name='Avilia']Jutro będziemy dzwonić do kliniki to się dowiemy:)
Dzisiaj już prosiłyśmy lekarzy aby dali stosowne wytyczne osobie odbierającej je z kliniki co szczenięta mają jeszcze z leków dostawać.Książeczki też będą założone dla każdego.
Mogę prosić dokładny adres pod który ma być dziewuszka dostarczona?I nr tel?Muszę podać Łukaszowi od transportu.

Z rozliczeniem będziemy się jeszcze kontaktować.Bo zaprzyjaźniona fundacja załatwiła nam zniżkę,więc musimy czekać na znak od fundacji co i jak.Jak tylko będę coś wiedzieć to dam znać.[/QUOTE]

Posted

No to znowu zmiany, ale się dzieje w życiu tych maluchów ...
Jednak Łukasz nie pojedzie , nagle wypadł im w domu szczeniak nieszczepiony 5 tygodniowy lepiej dmuchać na zimne...DoPi rozumiemy :)
Pojadą dziewczyny więc kasę trzeba za transport zwrócić , Aldrumko tak jak napisałam na pw jakbyś mogła przelać dziewczynom całość uzbieranej kasy żeby już miały na nagłe wydatki.
A Klaudus_ z Avilią będą tu wpisywać rozliczenie wydatków .
Natomiast pozostałą kasę będziemy nadal zbierać na Twoje konto jeśli nie masz nic przeciwko :)
Już podałam nr DoPi , która obiecała dołożyć się do transportu maluchów :)
Dzięki Cioteczko :)

Super że cała trójka jutro jedzie :)
Teraz trzeba organizować coś dla Belli i Donny :)

Posted

Ale ruch na wątku, tyle się dzieje, że nie nadążam! Na szczęście dobrze się dzieje :)
Bazarek z fantami Julii84 i jej siostry, który się zakończył, a był wystawiony na pszczyńską skarpetę, musiał zmienić cel, ponieważ skarpeta chyba raczej nie działa i nie ma konta :roll: Dochód zostaje przeznaczony na szczeniaki - koszty leczenia. Proszę o numer konta.

Posted

[quote name='Isiak']Ale ruch na wątku, tyle się dzieje, że nie nadążam! Na szczęście dobrze się dzieje :)
Bazarek z fantami Julii84 i jej siostry, który się zakończył, a był wystawiony na pszczyńską skarpetę, musiał zmienić cel, ponieważ skarpeta chyba raczej nie działa i nie ma konta :roll: Dochód zostaje przeznaczony na szczeniaki - koszty leczenia. Proszę o numer konta.[/QUOTE]

Ślicznie dziękuję :) Zaraz podeślę konto Aldrumki szczeniakowej skarbniczki :)
Isiak czy to jest ten bazarek - żeby było do potwierdzenia :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/222546-KONIEC-Totalny-misz-masz-na-Pszczy%C5%84sk%C4%85-Skarpet%C4%99-do-05.03[/url].

Posted

[quote name='Isiak']Ale ruch na wątku, tyle się dzieje, że nie nadążam! Na szczęście dobrze się dzieje :)
Bazarek z fantami Julii84 i jej siostry, który się zakończył, a był wystawiony na pszczyńską skarpetę, musiał zmienić cel, ponieważ skarpeta chyba raczej nie działa i nie ma konta :roll: Dochód zostaje przeznaczony na szczeniaki - koszty leczenia. Proszę o numer konta.[/QUOTE]

wow, gratulujemy kwoty i w imieniu szczeniaczków dziękujemy :)

Posted

Czy w takim razie zmieni się pora przyjazdu szczeniorków do Krakowa? Potrzebuję to wiedzieć, bo moja osobista boksia w nocy dostała ataku padaczkowego i dzisiaj rano znowu. Nie mogę jej zostawić samej, więc będę musiała kogoś zorganizować do odbioru malucha, a to znowu zależy od tego o jakiej porze przyjedzie.

Posted

Witam dopiero dziś od wielu dni weszłam tutaj. A wiadomo coś o tych pieskach? Jak duże będą? Mogę wziąść jednego na tymczas i także oferuje pomoc w szukaniu domku:) tylko z góry uprzedzam że chwilowo nie jestem mobilna:(

Posted

[quote name='marta-t']Czy w takim razie zmieni się pora przyjazdu szczeniorków do Krakowa? Potrzebuję to wiedzieć, bo moja osobista boksia w nocy dostała ataku padaczkowego i dzisiaj rano znowu. Nie mogę jej zostawić samej, więc będę musiała kogoś zorganizować do odbioru malucha, a to znowu zależy od tego o jakiej porze przyjedzie.[/QUOTE]

Marta zadzwoń do Klaudii albo Oli , one nie mają chyba dostępu do neta z tego co mówiła Monika- najlepiej ustalicie między sobą, zrezztą dziewczyny miały chyba dzwonić do Ciebie .

[quote name='hanyska']Witam dopiero dziś od wielu dni weszłam tutaj. A wiadomo coś o tych pieskach? Jak duże będą? Mogę wziąść jednego na tymczas i także oferuje pomoc w szukaniu domku:) tylko z góry uprzedzam że chwilowo nie jestem mobilna:([/QUOTE]

Hanysko jw:) Dzięki za propozycję :) ale proszę skontaktuj się z Klaudią lub Olą telefonicznie, One po pierwsze mają problem z netem, po drugie pewnie w terenie dziś będą bo mają zawozić szczeniaki .

Klaudia 785549189
Ola 798596534

Na pewno są dwie sunie Bella i Donna do zabrania .