Avilia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='marta-t']Czy byłaby taka możliwość, że została zabrana razem z rodzeństwem do Krakowa?[/QUOTE] Dacie radę ją jutro z Krakowa odebrać?Wieczorkiem by byli. Quote
marta-t Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Damy radę :). Jakie są zalecenia żywieniowe, bo chciałabym coś zakupić stosownego do jej biedniutkich jelitek. [quote name='Avilia']Dacie radę ją jutro z Krakowa odebrać?Wieczorkiem by byli.[/QUOTE] Quote
Avilia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='marta-t']Damy radę :). Jakie są zalecenia żywieniowe, bo chciałabym coś zakupić stosownego do jej biedniutkich jelitek.[/QUOTE] Jutro będziemy dzwonić do kliniki to się dowiemy:) Dzisiaj już prosiłyśmy lekarzy aby dali stosowne wytyczne osobie odbierającej je z kliniki co szczenięta mają jeszcze z leków dostawać.Książeczki też będą założone dla każdego. Mogę prosić dokładny adres pod który ma być dziewuszka dostarczona?I nr tel?Muszę podać Łukaszowi od transportu. Z rozliczeniem będziemy się jeszcze kontaktować.Bo zaprzyjaźniona fundacja załatwiła nam zniżkę,więc musimy czekać na znak od fundacji co i jak.Jak tylko będę coś wiedzieć to dam znać. Quote
marta-t Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Numer do mnie 534 884 174. Co do miejsca dostarczenia to możemy się jakoś umówić z Łukaszem. A chłopczyk w jaki rejon Krakowa jedzie? [quote name='Avilia']Jutro będziemy dzwonić do kliniki to się dowiemy:) Dzisiaj już prosiłyśmy lekarzy aby dali stosowne wytyczne osobie odbierającej je z kliniki co szczenięta mają jeszcze z leków dostawać.Książeczki też będą założone dla każdego. Mogę prosić dokładny adres pod który ma być dziewuszka dostarczona?I nr tel?Muszę podać Łukaszowi od transportu. Z rozliczeniem będziemy się jeszcze kontaktować.Bo zaprzyjaźniona fundacja załatwiła nam zniżkę,więc musimy czekać na znak od fundacji co i jak.Jak tylko będę coś wiedzieć to dam znać.[/QUOTE] Quote
Rudzia-Bianca Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 No to znowu zmiany, ale się dzieje w życiu tych maluchów ... Jednak Łukasz nie pojedzie , nagle wypadł im w domu szczeniak nieszczepiony 5 tygodniowy lepiej dmuchać na zimne...DoPi rozumiemy :) Pojadą dziewczyny więc kasę trzeba za transport zwrócić , Aldrumko tak jak napisałam na pw jakbyś mogła przelać dziewczynom całość uzbieranej kasy żeby już miały na nagłe wydatki. A Klaudus_ z Avilią będą tu wpisywać rozliczenie wydatków . Natomiast pozostałą kasę będziemy nadal zbierać na Twoje konto jeśli nie masz nic przeciwko :) Już podałam nr DoPi , która obiecała dołożyć się do transportu maluchów :) Dzięki Cioteczko :) Super że cała trójka jutro jedzie :) Teraz trzeba organizować coś dla Belli i Donny :) Quote
Isiak Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ale ruch na wątku, tyle się dzieje, że nie nadążam! Na szczęście dobrze się dzieje :) Bazarek z fantami Julii84 i jej siostry, który się zakończył, a był wystawiony na pszczyńską skarpetę, musiał zmienić cel, ponieważ skarpeta chyba raczej nie działa i nie ma konta :roll: Dochód zostaje przeznaczony na szczeniaki - koszty leczenia. Proszę o numer konta. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Isiak']Ale ruch na wątku, tyle się dzieje, że nie nadążam! Na szczęście dobrze się dzieje :) Bazarek z fantami Julii84 i jej siostry, który się zakończył, a był wystawiony na pszczyńską skarpetę, musiał zmienić cel, ponieważ skarpeta chyba raczej nie działa i nie ma konta :roll: Dochód zostaje przeznaczony na szczeniaki - koszty leczenia. Proszę o numer konta.[/QUOTE] Ślicznie dziękuję :) Zaraz podeślę konto Aldrumki szczeniakowej skarbniczki :) Isiak czy to jest ten bazarek - żeby było do potwierdzenia :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/222546-KONIEC-Totalny-misz-masz-na-Pszczy%C5%84sk%C4%85-Skarpet%C4%99-do-05.03[/url]. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Isiak']Tak, to ten, dokładnie.[/QUOTE] Potwierdzimy przelew na bazarku :) Jeszcze raz dziękuję :) Quote
Psia Szkoła Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Isiak']Ale ruch na wątku, tyle się dzieje, że nie nadążam! Na szczęście dobrze się dzieje :) Bazarek z fantami Julii84 i jej siostry, który się zakończył, a był wystawiony na pszczyńską skarpetę, musiał zmienić cel, ponieważ skarpeta chyba raczej nie działa i nie ma konta :roll: Dochód zostaje przeznaczony na szczeniaki - koszty leczenia. Proszę o numer konta.[/QUOTE] wow, gratulujemy kwoty i w imieniu szczeniaczków dziękujemy :) Quote
ewu Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Ja skromne 20 zł też przelałam, dzisiaj będą u Was. Quote
mimblunka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 miałam 2 zapytania o maluchy (tablica Bielsko-Biała) prosiłam o kontakt telefoniczny na nr który podałam w ogłoszeniu, mam nadzieję, że domki się odezwą Quote
marta-t Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Czy w takim razie zmieni się pora przyjazdu szczeniorków do Krakowa? Potrzebuję to wiedzieć, bo moja osobista boksia w nocy dostała ataku padaczkowego i dzisiaj rano znowu. Nie mogę jej zostawić samej, więc będę musiała kogoś zorganizować do odbioru malucha, a to znowu zależy od tego o jakiej porze przyjedzie. Quote
hanyska Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Witam dopiero dziś od wielu dni weszłam tutaj. A wiadomo coś o tych pieskach? Jak duże będą? Mogę wziąść jednego na tymczas i także oferuje pomoc w szukaniu domku:) tylko z góry uprzedzam że chwilowo nie jestem mobilna:( Quote
hanyska Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 7927750 moje gg na niewodocznym ciągle jestem Quote
Rudzia-Bianca Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='marta-t']Czy w takim razie zmieni się pora przyjazdu szczeniorków do Krakowa? Potrzebuję to wiedzieć, bo moja osobista boksia w nocy dostała ataku padaczkowego i dzisiaj rano znowu. Nie mogę jej zostawić samej, więc będę musiała kogoś zorganizować do odbioru malucha, a to znowu zależy od tego o jakiej porze przyjedzie.[/QUOTE] Marta zadzwoń do Klaudii albo Oli , one nie mają chyba dostępu do neta z tego co mówiła Monika- najlepiej ustalicie między sobą, zrezztą dziewczyny miały chyba dzwonić do Ciebie . [quote name='hanyska']Witam dopiero dziś od wielu dni weszłam tutaj. A wiadomo coś o tych pieskach? Jak duże będą? Mogę wziąść jednego na tymczas i także oferuje pomoc w szukaniu domku:) tylko z góry uprzedzam że chwilowo nie jestem mobilna:([/QUOTE] Hanysko jw:) Dzięki za propozycję :) ale proszę skontaktuj się z Klaudią lub Olą telefonicznie, One po pierwsze mają problem z netem, po drugie pewnie w terenie dziś będą bo mają zawozić szczeniaki . Klaudia 785549189 Ola 798596534 Na pewno są dwie sunie Bella i Donna do zabrania . Quote
ang Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Sky nie jedzie do domu:([/QUOTE] co się stało? szczerze to się boję pytać.... Quote
sajlana Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 a mozna wiedzieć czemu....czy nie chcemy wierdzieć..?[quote name='Rudzia-Bianca']Sky nie jedzie do domu:([/QUOTE] Quote
ewu Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Sky nie jedzie do domu:([/QUOTE] Boże a czemu??????????????????????? Quote
ewu Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Napisz proszę co wiesz, strasznie się denerwuję... Quote
sajlana Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Rudzia!!! W morde misia! Co się sytało>????? Quote
Recommended Posts