Guest TyŚka Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Jakie słodkie papisie. Choćby wspominkowe :p Jak Maniula się uroczo schowała :D Quote
*Monia* Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Maniula wstydliwa dziewuszka, nie lubi jak ktoś za długo patrzy ;) Szczeniaczki najlepsze są na zdjęciach :evil_lol: Znalazłam sobie nową zabawę, jak zniknę to znaczy że przepadłam w świecie gier na xboxa :evil_lol: . Stał trochę nieużywany i postanowiłam go odkurzyć :mdrmed: Quote
*Magda* Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Ja mam PS i się jakiś czas temu zastanawiałam czy go nie wyciągnąć :hmmmm: Quote
łamAga Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Oooooo widze że swojskie dziewczyny jesteście , ja uwielbiałam grac na PS zwłaszcza w MOH i w Crasha , kurcze ale bym sobie pograła , ale konsole sprzedalam a nowej sie nie dorobiłam .... Quote
*Monia* Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Ja kupiłam Maniuli na którąś 'miesięcznicę', ale nie pamiętam już dokładnie czy to 3ci, 4ty czy 5ty miesiąc był. A teraz sama mam zamiar grać. Tylko gry muszę pokupować, bo nie da się z kompa na xboxa zgrac... I ma problem co brać, bo żadna z wypróbowanych nie podoba mi się na tyle żeby wydać kupę kasy, zagrać kilka razy, rzucić w kąt i już do niej nie wrócić. W nogę z kumplami na PS graliśmy niecałe 2 lata temu non stop, nawet kilka razy mi się udało ich ograć, mimo że nie miałam gdzie ćwiczyć a oni mieli na co dzień :mdrmed: . Może jakąś Fifę sobie sprawię :hmmmm: Quote
łamAga Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Tak tak , Maniuli buahahahaha niezła wymówka :P Fify to ja nie lubię :P już wolałam łupać w tekkena :D a najbardziej właśnie strzelanki lubię i platformówki :D Quote
*Magda* Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Oooooo widze że swojskie dziewczyny jesteście , ja uwielbiałam grac na PS zwłaszcza w MOH i w Crasha , kurcze ale bym sobie pograła , ale konsole sprzedalam a nowej sie nie dorobiłam .... To moja gra :loveu: Aga, przyjeżdżaj!!!!!! Quote
łamAga Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 To ja już wsiadam i jade :D ale bedziemy łupać :D fajna była też ta część co jeździło się samochodzikami i wywalalo sie z trasy zeby być pierwszym , kurde ale wtedy adrenalina rosla jak juz widziałaś mete a ktoś Cię z bazuki namierzył i wywalił z trasy :D Quote
*Magda* Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Bogdan by nas obie za drzwi wystawił :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 ważne żeby to zrobił razem z telewizorem i konsolą :D Theoś na pewno by wybrał nasze towarzystwo a Bodzianowi by było przykro żę został sam :D Quote
łamAga Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 A to zmienia postać rzeczy bo wtedy Theoś wybrał by Bodziana towarzystwo :D Quote
*Magda* Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 A to zmienia postać rzeczy bo wtedy Theoś wybrał by Bodziana towarzystwo :D I bez tego wybrał by Bodziana ;) Od kilku dni jest etap "tatuś! tatuś! tatuś!" Nie ważne co i gdzie się dzieje, byle był z nim tatuś :) Quote
łamAga Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Dla ciebie lepiej , masz wtedy czas coś zrobić ;) większośc dzieciaków jest tylko za mama a tata fanie że jest ale jak go nie ma to też fajnie :P Quote
*Monia* Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Jestem bliska rozwiązania problemu przenoszenia gier z kompa na xboxa, ostatnia kombinacja mi została i mam nadzieję że się uda. Jak się nie uda to trzeba będzie zażyczyć sobie żeby Mani rodzinka kupiła jakieś gry, bo przecież już niedługo (lada moment :megagrin: ) zacznie grać :jumpie: . Sama się nie zdecyduję, jedyna gra którą sobie na próbę ściągnęłam w całości to Sherlock Holmes, reszta to demówki które mi nie pasują. Strzelanki mi się znudziły, wolę gry na kombinowanie albo na tworzenie miast i wojsk a później walczenie z przeciwnikiem np. Age of Empires. Z wiekiem mi nie przeszło zamiłowanie do gierek i czasem sobie coś włączam na kompie. Quote
*Monia* Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 No i gra nie dała się zgrać. Ale znowu coś znalazłam :jumpie: mój chrześniak jak był ciut młodszy od Maniuli a tu miał chyba około 11 miesięcy (wg daty zgrania zdjęć) Był słodkim krasnoludkiem wtedy :loveu: Quote
łamAga Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 A to Ty bardziej takie strategiczne gry wolisz , to ja za takimi nie przepadam , juz bym wolała jakiegos donalda co zbiera gwiazdki buahaha :D Na Tym pierwszym zdjęciu Twój chrzesniak jest bardzo podobny do Maniuli <3 Quote
*Monia* Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Pisałam, ale nie ma tego posta, ciekawe... A pisałam że jestem ciekawa czy jak Maniula będzie miała 11 miesięcy to też jeszcze będą podobni. A tu podobieństwo Maniuliny i Hexy :loveu: ostrość poszła ale co tam A teraz maluch idzie jeść 'pyszny' rybny obiad ze słoika bo mama ma lenia i nie będzie gotować :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 jakie dwa słodziaki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Maniula już zaczyna nabierac takiego poważnego wyrazu twarzy :loveu: już niedługo zacznie Ci sie bieganie za nią i uważanie żeby sobie czegoś na głowe nie ściągnęła :D Quote
Małgonia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 te rybne są nie takie złe :D sama ostatnio swojej podjadłam. Quote
*Monia* Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 jakie dwa słodziaki Maniula już zaczyna nabierac takiego poważnego wyrazu twarzy :loveu: już niedługo zacznie Ci sie bieganie za nią i uważanie żeby sobie czegoś na głowe nie ściągnęła Na zdjęciu ich nie słychać więc słodziaki :) Jak coś kombinuje jest bardzo poważna :mdrmed: . Już pełza i próbuje wszystko ciągnąć, ale póki co po kilku upomnieniach na trochę odpuszcza np obrus i leci do krzesła. I leżaczek zostawiła bo paluszek się przygniótł, a mówiłam że będzie 'ała' :nono: te rybne są nie takie złe :D sama ostatnio swojej podjadłam. Gdyby nie ten cudowny zapach unoszący się jeszcze długo po jedzeniu wszystko by było super :mdrmed: grzeczny piesek, jedynie głośno piszczy zazdrośnica czym mnie doprowadza do rozstroju nerwowego - nienawidzę jej jęków :madgo: ups, mama przyłapała na psuciu puzzli "do mnie mówisz?" Maniul jest brudas ale nie przebieram po jedzeniu specjalnie do zdjęć, tym bardziej że podłogi i tak wyciera ubrankiem :P Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ale ma łobuziarski wyraz twarzy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Monia* Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Bo to łobuz jest, ale póki co łatwy do opanowania :mdrmed: prawie jak buldog :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 dzieci mają boskie te pula :loveu: własnie takie buldogowate :megagrin: Quote
Recommended Posts