paulina02 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ale tu wszystko ładnie sprawnie idzie .Za Stasia kciuki .....:multi: Quote
rents Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Gdyby były problemy z transportem Stasia to się oferuję - dajcie znać. Quote
ZZPON Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='Klaudus__']Chyba sobie żartujesz... Znalazłam dop.jaką dostałam od Fotosika. > Jeżeli użytkownik Fotosika wystawia np. aukcje na allegro i do swoich > aukcji dodaje linki do zdjęć, które są gromadzone i przechowywane na > Fotosiku to wtedy ruch generują osoby otwierające daną aukcję. Ile razy > na dzień ktoś wejdzie na aukcję tyle razy będzie naliczony transfer w > zależności od wielkości i ilości zdjęć (z Fotosika) na aukcji. > Czyli ruch generują użytkownicy chodzący po aukcjach. > To jest ruch zewnętrzny i polega na oglądaniu fotki przez inny serwis > internetowy (np. allegro). > Nie trzeba dodawać nowych fotek do Fotosika żeby transfer rósł bo to nie > od tego zależy. > Transfer zewnętrzny zależy tylko i wyłącznie od ruchu na Fotkach ale po > za Fotosikiem. > Oblicza się go biorąc pod uwagę liczbę odsłon na aukcji oraz wielkość > fotek na niej zamieszczonych. > > Im więcej odwiedzających tym większy transfer. Quote
ewu Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 rents napisał(a):Gdyby były problemy z transportem Stasia to się oferuję - dajcie znać. Dziękujemy i oczywiście damy znać. Podaj mi proszę swój nr tel. na pw. Quote
agusiazet Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='ewu']Załatwiłam Stasiowi DT na dwa tygodnie. Będzie u mojej dobrej znajomej. Ja pokryję koszty szczepienia i ew.podleczenia Stasia w czasie jego pobytu w Gliwicach. Dt jest bezpłatne:) Stasia dowiozę do dt jeśli będzie można go wziąć do soboty. Po niedzieli Klaudia coś załatwi:) bo ja nie prowadzę auta a mój mąż wyjeżdża. Damy radę:)))) Bajecznie, Staś to prawdziwy szczęściarz! Darmowe DT to jest cud, prawdziwy cud. Hotelik poinformowany, że na miejsce mojego wielkopsa Baja przybędzie maleńki Staś! Teraz czytam jeszcze, że ktoś oferuje transport, czy on jest darmowy, czy trzeba uzbierać kasę na paliwo? Bo jeśli po kosztach lub (nie daj Boże) darmowy tylko, to mamy kolejny cud :) Wątek cudów się nam zrobił ale to dobrze, żeby i inne wątki takie były! Quote
rents Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Klaudus ma wszelkie namiary na mnie. Sorki - miałem na myśli (gdyby się nie udało do soboty) przerzucenie z Pszczyny do Gliwic. A co do ewentualnego transportu do Poznania . . . musiałbym się zastanowić, czy mi jakaś trasa w tamtym kierunku wypali. Quote
agusiazet Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 rents napisał(a):Klaudus ma wszelkie namiary na mnie. Sorki - miałem na myśli (gdyby się nie udało do soboty) przerzucenie z Pszczyny do Gliwic. A co do ewentualnego transportu do Poznania . . . musiałbym się zastanowić, czy mi jakaś trasa w tamtym kierunku wypali. Aha, czyli źle zrozumiałam! Ale przemyśl, może coś po drodze będzie, a i kasę będziemy zbierać! Quote
ewu Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 agusiazet napisał(a):Bajecznie, Staś to prawdziwy szczęściarz! Darmowe DT to jest cud, prawdziwy cud. Hotelik poinformowany, że na miejsce mojego wielkopsa Baja przybędzie maleńki Staś! Teraz czytam jeszcze, że ktoś oferuje transport, czy on jest darmowy, czy trzeba uzbierać kasę na paliwo? Bo jeśli po kosztach lub (nie daj Boże) darmowy tylko, to mamy kolejny cud :) Wątek cudów się nam zrobił ale to dobrze, żeby i inne wątki takie były! Bo Staś jest cudowny:))) Quote
ewu Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 rents napisał(a):Klaudus ma wszelkie namiary na mnie. Sorki - miałem na myśli (gdyby się nie udało do soboty) przerzucenie z Pszczyny do Gliwic. A co do ewentualnego transportu do Poznania . . . musiałbym się zastanowić, czy mi jakaś trasa w tamtym kierunku wypali. Super:) Ja myślałam,że pojadę ewentualnie pociągiem ale Klaudia powiedziała,że Staś jest zbyt lękliwy.Dziękuję więc za pomoc w dowiezieniu chłopaczka. A jak trasa do Poznania wypali, to będzie mega cud:) Quote
Akrum Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 jestem i ja u chłopaka :) tak sobie myślę, że szkoda że chłopak już na dniach jechać nie może, bo z Psanatorium do Wrocławia jedzie przecież nasza Gaja na operację i będzie wracała z powrotem, gdyby ktoś podrzucił Stasia do Wrocławia, to chłopak mógłby się od razu zabrać do Lipki Wielkiej :) Quote
agusiazet Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Gliwice - Wrocław to też daleko i na poczekaniu to nam się nie uda transportu znaleźć! Ale można byłoby wpisać w tytule, że poszukujemy takiego transportu, może a nuż ktoś wypatrzy! Quote
Akrum Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 po południu albo poniedziałek, albo wtorek - jeszcze zależy od tego, jak nam się uda załatwić transport, czy bezpośrednio na poniedziałek, czy ktoś powiezie Gaję w niedzielę i będzie odbierał we wtorek. Jakby się udało, to zawsze połowę drogi już byście mieli za darmo. Quote
agusiazet Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 To już musi się Akrum wypowiedzieć! Ale Gaja ma operację we Wrocławiu w najbliższy poniedziałek w godzinach rannych, więc pewnie powinna być przywieziona w niedzielę do klinki! Quote
Akrum Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Tak jak pisałam wyżej, albo pojedzie już w niedzielę i wtedy byłaby odbierana we wtorek, to albo w niedzielę, albo we wtorek mógłby się do Lipki Wielkiej zabrać. Albo Gaja pojedzie w poniedziałek raniutko innym transportem i będzie odebrana pod wieczór pewnie też w poniedziałek i pojedzie do Lipki W. Wszystko sie powinno dzisiaj wyjaśnić. Dam znać. Quote
AtaO Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 To znaczy, że Stasiu mimo iż nie ma szczepień może już pojechać do hoteliku? Quote
agusiazet Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Nie, wcześniej musi być zaszczepiony i mieć książeczkę zdrowia! Quote
rents Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 No właśnie - trochę to za szybko idzie i trudno coś połapać, zaplanować na spokojnie. Quote
rents Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Jeżeli byłby 2 tygodnie w DT w Gliwicach - w tym czasie książeczka, szczepienia itd - i po tym czasie na spokojnie coś się pomyśli i zorganizuje . . . . Quote
agusiazet Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 rents napisał(a):Jeżeli byłby 2 tygodnie w DT w Gliwicach - w tym czasie książeczka, szczepienia itd - i po tym czasie na spokojnie coś się pomyśli i zorganizuje . . . . Też tak uważam, szczególnie, że ma coś z tymi łapkami i warto, aby go porządnie jakiś konkretny wet. obejrzał. Quote
rents Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 A tak w ogóle to gdzie jest Klaudia :mad: ? No bo przecież to K. ma ze Stasiem stały kontakt i wie co tam u niego :cool1: . . . Quote
Avilia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 U Stasia bez zmian.Czeka biedak aż go zabierzemy. Klaudia będzie dzisiaj wiedzieć czy można go już zabrać. Tylko opłata za wykup 40zł na już potrzebna;/ Bez tego psiaka nie dostaniemy. Quote
rents Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Aha - on nie ma kasy - cholewcia, wczoraj miałem transport do Pszczyny, to bym te 40 zeta przekazał - przelewać ? tylko na które konto ? bo już tego nie ogarniam (za stary jestem :) ) Quote
Recommended Posts