ewu Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Avilia']Ja też cały czas zaglądam...[/QUOTE] Stasinek- Tofik dziękuje:calus::Dog_run::Dog_run: Quote
Avilia Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Stasinek jest takim ładnym psiakiem.Ja się naprawdę dziwię,że nikt o niego nie dzwoni... Ludzie gdzie Wy oczy macie?! Quote
ewu Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Avilia']Stasinek jest takim ładnym psiakiem.Ja się naprawdę dziwię,że nikt o niego nie dzwoni... Ludzie gdzie Wy oczy macie?![/QUOTE] Oczy i serca... Przecież on wzbudza najlepsze uczucia wręcz macierzyńskie...To taka słodka kruszyna. Quote
ewu Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 W hoteliku Stasinek-Tofik jest bardzo szczęśliwy. Biega , szaleje z innymi psiakami, uwielbia łapać piłeczki.Teraz jestem u córki i mój pobyt się przedłuża ale zaraz po powrocie pojadę odwiedzić Stasia. Przedwczoraj zakupiłam dwa zestawy kolorowych , gumowych piłeczek , specjalnych dla piesków- jeden dla mojej sfory a drugi dla Stasia:) Powinien się ucieszyć:) Quote
ewu Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Staś ma bardzo słabą miednicę. Po dawnym połamaniu jest bardzo źle pozrastana. Weterynarz , który róbił mu prześwietlenia był zdziwiony,że on tak wspaniale funkcjonuje.Warunkiem dobrej sprawności Stasia jest szczupła sylweytka. U Pani Anety jest znakomita sytuacja ponieważ Staś ma warunki do ogromnej aktywności , co pozwala zachować "parametry":) pomimo dużego apetytu. Taki domek z ogrodem byłby marzeniem. Quote
Mortes Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Widziałam wczoraj Tofika (Stasia) , bo odwiedzałam moja Maszę. Nie widac juz zadnych żeberek :) Tofik to najbardziej energiczne, żywiołowe i wesołe zwierze u Anetki. Wszędzie go pełno, kazdego wita owacyjnie i od razu pakuje sie na kolana. Uwielbia towarzystwo wszystkich piesków, nikogo sie nie boi, probuje nawet pakowac się do Maszy , wiec trzeba go bardziej pilnowac niz inne psiaki ktore jednak przed Maszą czuja respekt ;) Przez cały czas gdy byłam u Anetki Tofik brykal, podskakiwal zaczepial do zabawy, biegał po ogrodzie z Tosią . To naprawdę bardzo ruchliwy piesek , raczej widze go w domku z ogrodem gdzie mialby miejsce do brykania. No a szczytem marzen by było jakby mial jakiegos wesołego pieska do towarzystwa - bylby w siodmym niebie :) Quote
ewu Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Dzięki Mortes za wieści , jestes nieoceniona:calus::calus::calus: Quote
ewu Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 A ja mam wnuka, wczoraj się urodził:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::loveu::loveu::loveu::cunao::cunao::cunao: Stasiu wybacz ale musiałam sią pochwalić:) Quote
Avilia Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='ewu']A ja mam wnuka, wczoraj się urodził:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::loveu::loveu::loveu::cunao::cunao::cunao: Stasiu wybacz ale musiałam sią pochwalić:)[/QUOTE] Gratuluję i tutaj!;) Quote
agusiazet Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='ewu']a ja mam wnuka, wczoraj się urodził:sweetcyb::sweetcyb::sweetcyb::loveu::loveu::loveu::cunao::cunao::cunao: Stasiu wybacz ale musiałam sią pochwalić:)[/quote] gratulacje! Quote
agusiazet Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Zamówiłam Stasiowi 130 ogłoszeń, jak będą zrobione wkleję:) Quote
__Lara Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='agusiazet']Zamówiłam Stasiowi 130 ogłoszeń, jak będą zrobione wkleję:)[/QUOTE] 130 ogłoszeń :-o:-o :-o:loveu::loveu::loveu: Quote
Avilia Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='__Lara']130 ogłoszeń :-o:-o :-o:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] O matko...ja podziwiam dziewczyny,które te ogłoszenia trzaskają... Quote
ewu Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='agusiazet']Przelalam pieniazki dla Stasia:) Dziękuję , dotarło 380zł:) Quote
ewu Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Dzisiaj przeleję 390 zł za 30 dni pobytu w hoteliku. Quote
ewu Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='agusiazet']gratulacje![/QUOTE] Dziękuję:) Quote
ewu Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Stasinek opłacony do 10.06 włącznie. Mam nowe fotki , kto pomoze zamiescić bo nie ma hostingu?????????????/ Quote
ewu Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='__Lara']ewu, ja mogę, podeślij mi na: [email protected] Dziękuję, prześlę potem:) Quote
Recommended Posts