Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojj...zabawki dla Tofika ( Stasia) to bardzo ważny atrybut dnia codziennego ;) Niestety dosyć szybko w objeciach Tofika owe zabawki ulegaja zniszczeniu . Na imieniny Stasia przydałyby sie nowe zabawki od kochanych Cioteczek ;) Te ktore kupuje Anetka i te ktore zawiozłam pewnie szybko zostana rozpracowane przez psiaczka :) Ode mnie w poniedziałek pierwsza zabawka na imieniny Stasia zostanie zakupiona i wysłana do Ewu.
A i przyszły dom stały trzeba uprzedzić o wyjatkowej sympatii pieska do psich gumowych (i nie tylko) zabawek...on naprawdę ślicznie sie nimi bawi godzinami !
Brawo Ewu!!! Taki pomysl z psimi zabawkami od Cioteczek dla Tofika to bardzo fajny pomysl :) należy się chłopaczkowi za to co przeżyl odrobina dzieciństwa :) :)

Posted

Mortes napisał(a):
Ojj...zabawki dla Tofika ( Stasia) to bardzo ważny atrybut dnia codziennego ;) Niestety dosyć szybko w objeciach Tofika owe zabawki ulegaja zniszczeniu . Na imieniny Stasia przydałyby sie nowe zabawki od kochanych Cioteczek ;) Te ktore kupuje Anetka i te ktore zawiozłam pewnie szybko zostana rozpracowane przez psiaczka :) Ode mnie w poniedziałek pierwsza zabawka na imieniny Stasia zostanie zakupiona i wysłana do Ewu.
A i przyszły dom stały trzeba uprzedzić o wyjatkowej sympatii pieska do psich gumowych (i nie tylko) zabawek...on naprawdę ślicznie sie nimi bawi godzinami !
Brawo Ewu!!! Taki pomysl z psimi zabawkami od Cioteczek dla Tofika to bardzo fajny pomysl :) należy się chłopaczkowi za to co przeżyl odrobina dzieciństwa :) :)

Dziękuję Ci ,jesteś kochana ale od Ciebie przecież ta kura:)
Stasinek-Tofik zasłużył na masę zabawek i już Ciotki zapraszam do zbiórki:)
Stanisława niedługo, trzeba się sprężyć:)

Posted

Ale bedzie radości z prezentow...Stasio oszaleje!!!
Trzymam za Tofika mocno kciuki żeby w domu stałym psiaczek mial tak dobrze jak w hoteliku :) On się tam czuje jak u siebie i w ogole jakby byl tam od zawsze...ma wspaniały charakter i uwielbia ludzi...juz skradł mi serce ;) ;)

Posted

Mortes napisał(a):
Ale bedzie radości z prezentow...Stasio oszaleje!!!
Trzymam za Tofika mocno kciuki żeby w domu stałym psiaczek mial tak dobrze jak w hoteliku :) On się tam czuje jak u siebie i w ogole jakby byl tam od zawsze...ma wspaniały charakter i uwielbia ludzi...juz skradł mi serce ;) ;)

Stasinek kurojad i na dodatek sercokrad:))

Posted (edited)

8 maja Stanisława:tort::cunao:
Pamiętajcie o naszym Solenizancie. Może w domu są zbyteczne zabawki, Staś się ucieszy:sweetCyb:

Edited by ewu
Posted

ewu napisał(a):
No Ciotki podziwiać Stasia , co jest? :eviltong::):iloveyou:

No wobec tego ja jako typowa ciotka powiem - Stasinek jest Super ! Uroczy piesek !

Posted

rents napisał(a):
No wobec tego ja jako typowa ciotka powiem - Stasinek jest Super ! Uroczy piesek !

Cudny piesio do kochania i do całowania:buzi:

Posted

ewu napisał(a):
Dziękuję :) A nowe fotki z kurą widziałaś?:))

Jasne,że widziałam!:) Wygląda o niebo lepiej niż widziałam go na żywo-w schronie.Przystojniacha że ho ho!

Posted

Avilia napisał(a):
Jasne,że widziałam!:) Wygląda o niebo lepiej niż widziałam go na żywo-w schronie.Przystojniacha że ho ho!

Aneta mówi,że jeszcze z 1,5kg musi przytyć. Apetyt ma znakomity, więc nie będzie problemu:)
Stasinek dużo biega w ogrodzie.

Posted (edited)

http://zapodaj.net/ab76fc75b7a6.jpg.html

http://zapodaj.net/388310160d5d.jpg.html

http://zapodaj.net/2ce2f30091d9.jpg.html

http://zapodaj.net/d2ba34dff194.jpg.html

To są linki do zdjęć piesków złapanych przez hycla... Dostałam takiego maila:

Prosze o pomoc dla tych psiakow które miały to nieszczęscie że trafiły w ręce świętokrzyskiego hycla . Dla tego człowieka liczy sie tylko kasa i na pewno lada chwila pozbedzie sie tych biedakow w sobie znany tylko sposób po to aby mieć miejsce na następne bezdomne psy za ktore dostanie pieniadze od gmin.

Zajrzyjcie proszę... co robić???????????

Edited by ewu