ewu Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Śliczny jest nasz Tofik- Stasinek:) Biedna kura.....:) Quote
ewu Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Wpłaciłam Pani Anecie 200 zł, doślę jeszcze 20zł na szczepienie przeciwko wściekliźnie. Quote
ewu Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Staś jest szczęśliwy, ma taki wesołe oczy i ten zakręcony ogonek:)) Quote
ewu Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 No Ciotki podziwiać Stasia , co jest? :eviltong::):iloveyou: Quote
Mortes Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ojj...zabawki dla Tofika ( Stasia) to bardzo ważny atrybut dnia codziennego ;) Niestety dosyć szybko w objeciach Tofika owe zabawki ulegaja zniszczeniu . Na imieniny Stasia przydałyby sie nowe zabawki od kochanych Cioteczek ;) Te ktore kupuje Anetka i te ktore zawiozłam pewnie szybko zostana rozpracowane przez psiaczka :) Ode mnie w poniedziałek pierwsza zabawka na imieniny Stasia zostanie zakupiona i wysłana do Ewu. A i przyszły dom stały trzeba uprzedzić o wyjatkowej sympatii pieska do psich gumowych (i nie tylko) zabawek...on naprawdę ślicznie sie nimi bawi godzinami ! Brawo Ewu!!! Taki pomysl z psimi zabawkami od Cioteczek dla Tofika to bardzo fajny pomysl :) należy się chłopaczkowi za to co przeżyl odrobina dzieciństwa :) :) Quote
ewu Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Mortes napisał(a):Ojj...zabawki dla Tofika ( Stasia) to bardzo ważny atrybut dnia codziennego ;) Niestety dosyć szybko w objeciach Tofika owe zabawki ulegaja zniszczeniu . Na imieniny Stasia przydałyby sie nowe zabawki od kochanych Cioteczek ;) Te ktore kupuje Anetka i te ktore zawiozłam pewnie szybko zostana rozpracowane przez psiaczka :) Ode mnie w poniedziałek pierwsza zabawka na imieniny Stasia zostanie zakupiona i wysłana do Ewu. A i przyszły dom stały trzeba uprzedzić o wyjatkowej sympatii pieska do psich gumowych (i nie tylko) zabawek...on naprawdę ślicznie sie nimi bawi godzinami ! Brawo Ewu!!! Taki pomysl z psimi zabawkami od Cioteczek dla Tofika to bardzo fajny pomysl :) należy się chłopaczkowi za to co przeżyl odrobina dzieciństwa :) :) Dziękuję Ci ,jesteś kochana ale od Ciebie przecież ta kura:) Stasinek-Tofik zasłużył na masę zabawek i już Ciotki zapraszam do zbiórki:) Stanisława niedługo, trzeba się sprężyć:) Quote
ewu Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 (edited) [SIZE=4]Ogłaszam wielką zbiórkę zabawek dla Stasia na jego imieniny:multi::multi::multi: Edited April 14, 2012 by ewu Quote
Avilia Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 ewu napisał(a):[SIZE=4]Ogłaszam wielką zbiórkę zabawek dla Stasia na jego imieniny:multi::multi::multi: Podniosę!Super pomysł:) Quote
ewu Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Avilia napisał(a):Podniosę!Super pomysł:) Dziękuję :) A nowe fotki z kurą widziałaś?:)) Quote
Mortes Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ale bedzie radości z prezentow...Stasio oszaleje!!! Trzymam za Tofika mocno kciuki żeby w domu stałym psiaczek mial tak dobrze jak w hoteliku :) On się tam czuje jak u siebie i w ogole jakby byl tam od zawsze...ma wspaniały charakter i uwielbia ludzi...juz skradł mi serce ;) ;) Quote
ewu Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Mortes napisał(a):Ale bedzie radości z prezentow...Stasio oszaleje!!! Trzymam za Tofika mocno kciuki żeby w domu stałym psiaczek mial tak dobrze jak w hoteliku :) On się tam czuje jak u siebie i w ogole jakby byl tam od zawsze...ma wspaniały charakter i uwielbia ludzi...juz skradł mi serce ;) ;) Stasinek kurojad i na dodatek sercokrad:)) Quote
AtaO Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Stasinek, ale z Ciebie aparat:) Fotki rewelacyjne!!! Quote
ewu Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 (edited) 8 maja Stanisława:tort::cunao: Pamiętajcie o naszym Solenizancie. Może w domu są zbyteczne zabawki, Staś się ucieszy:sweetCyb: Edited April 15, 2012 by ewu Quote
rents Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 ewu napisał(a):No Ciotki podziwiać Stasia , co jest? :eviltong::):iloveyou: No wobec tego ja jako typowa ciotka powiem - Stasinek jest Super ! Uroczy piesek ! Quote
ewu Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 rents napisał(a):No wobec tego ja jako typowa ciotka powiem - Stasinek jest Super ! Uroczy piesek ! Cudny piesio do kochania i do całowania:buzi: Quote
Lobaria Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 (edited) Pomysł na prezenty dla Stasia super, jednocześnie zapraszam Was do przewiezienia parę km pszczyńskiego Alfika / kiedyś Strachulka / do domku stałego http://www.dogomania.pl/forum/threads/225733-Kup-8-km-drogi-i-pomóż-Alfikowi!!!-Do-19-04-godz-20-30-ZAPRASZAM-) Edited April 15, 2012 by Lobaria Quote
ewu Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 agusiazet napisał(a):Pieniazki dla Stasia dzisiaj przelalam:) Dziękuję :) Quote
Avilia Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 ewu napisał(a):Dziękuję :) A nowe fotki z kurą widziałaś?:)) Jasne,że widziałam!:) Wygląda o niebo lepiej niż widziałam go na żywo-w schronie.Przystojniacha że ho ho! Quote
ewu Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Avilia napisał(a):Jasne,że widziałam!:) Wygląda o niebo lepiej niż widziałam go na żywo-w schronie.Przystojniacha że ho ho! Aneta mówi,że jeszcze z 1,5kg musi przytyć. Apetyt ma znakomity, więc nie będzie problemu:) Stasinek dużo biega w ogrodzie. Quote
ewu Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 (edited) http://zapodaj.net/ab76fc75b7a6.jpg.html http://zapodaj.net/388310160d5d.jpg.html http://zapodaj.net/2ce2f30091d9.jpg.html http://zapodaj.net/d2ba34dff194.jpg.html To są linki do zdjęć piesków złapanych przez hycla... Dostałam takiego maila: Prosze o pomoc dla tych psiakow które miały to nieszczęscie że trafiły w ręce świętokrzyskiego hycla . Dla tego człowieka liczy sie tylko kasa i na pewno lada chwila pozbedzie sie tych biedakow w sobie znany tylko sposób po to aby mieć miejsce na następne bezdomne psy za ktore dostanie pieniadze od gmin. Zajrzyjcie proszę... co robić??????????? Edited April 16, 2012 by ewu Quote
Mazowszanka13 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 (edited) Ten ostatni wygląda na dalmatyńczyka. Znalazłam coś takiego www.sosdalmatynczyki.pl Nie wiem dlaczego link nie działa ale można wystukać też PdZ S.O.S Dalmatyńczyki Edited April 16, 2012 by Mazowszanka Quote
Klaudus__ Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 To niemożliwe,że nikt się jeszcze w Nim nie zakochał... Quote
agusiazet Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Ten biały śliczny, gdzie jest i ile ma czasu? Quote
Recommended Posts