ewu Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 agusiazet napisał(a):Ale lepiej, aby go za wiele nie przybyło, z jego słabym kośćcem to powinien być szczuły! Jeszcze jest chudy ale nie tak strasznie jak na początku. Trzeba będzie dbać o linię:) Quote
ewu Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Mazowszanka napisał(a):Wypięknieje chłopak jeszcze :) Oj tak:) U Pani Anety wszystkie biedaki pięknieją:) Quote
Maruda666 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Zapraszam na bazarek ciuszkowy na potrzeby podopiecznych Klaudus :smile: - wiele nówek. Wysyłką i zbiórką funduszy zajmie się cioteczka Klaudus http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post18926316 Quote
Mazowszanka13 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Dopiero dzisiaj miałam czas aby przeczytać dokładnie wątek. Brawo dziewczyny za sprawną akcję.:) On rzeczywiście chwyta za serce, taki mały i biedny. Ale to może się zmienić. Mój Dyzio też był mały, chudy i biedny a jak się odpasł, zaznał miłości to zrobił się z niego niezły terrorysta. A bazarek powolutku robi się. Quote
ewu Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Mazowszanka napisał(a):Dopiero dzisiaj miałam czas aby przeczytać dokładnie wątek. Brawo dziewczyny za sprawną akcję.:) On rzeczywiście chwyta za serce, taki mały i biedny. Ale to może się zmienić. Mój Dyzio też był mały, chudy i biedny a jak się odpasł, zaznał miłości to zrobił się z niego niezły terrorysta. A bazarek powolutku robi się. Dziękuję:) Martwi mnie tylko cisza na wątku. Trzeba go ożywić, koniecznie.... Quote
Klaudus__ Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Pomóżcie ogłaszać - to maleństwo musi jak najprędzej znaleźć domek. Ma On wydarzenie na fb? Quote
Mazowszanka13 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Chciałam otworzyć bazarek cichcem, bo tego z podpisu jeszcze nie skończyłam ale się nie da. Są już pierwsze klientki. Dziękuję ewu za liczne i piękne fanty. :loveu: Staś podzieli zebraną kwotę z Czarkiem i kieleckim Niko. ZAPRASZAM: www.dogomania.pl/threads/225285-BIŻUTERII-NIGDY-DOŚĆ Quote
ewu Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Klaudus__ napisał(a):Pomóżcie ogłaszać - to maleństwo musi jak najprędzej znaleźć domek. Ma On wydarzenie na fb? Nie wiem:( Nie korzystam z fb...Mam nieużywane konto. Quote
Avilia Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Klaudus__ napisał(a):Pomóżcie ogłaszać - to maleństwo musi jak najprędzej znaleźć domek. Ma On wydarzenie na fb? Ma wydarzenie i album. Quote
Avilia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 agusiazet napisał(a):Czyli z ogłoszeń nie ma odzewu? Tego nie wiem,bo nr nie do nas... Quote
ewu Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Niestety cisza :((( To nie jest dobry okres. Przed świętami ludzie myślą o świętach.....Taką mam nadzieję... Quote
Mazowszanka13 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ewu napisał(a):Niestety cisza :((( To nie jest dobry okres. Przed świętami ludzie myślą o świętach.....Taką mam nadzieję... Żeby myśleli o świętach a oni głównie o jedzeniu. Jak widzę w sklepach te tłumy i ten obłęd w oczach to mam ochotę uciec od tych świąt na bezludną wyspę. A potrzebującego psa to w tym okresie nikt nie zauważy, bo tachanie wałówy do domu ważniejsze. Na szczęście sa dogomaniacy :) Quote
ewu Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Mazowszanka napisał(a):Żeby myśleli o świętach a oni głównie o jedzeniu. Jak widzę w sklepach te tłumy i ten obłęd w oczach to mam ochotę uciec od tych świąt na bezludną wyspę. A potrzebującego psa to w tym okresie nikt nie zauważy, bo tachanie wałówy do domu ważniejsze. Na szczęście sa dogomaniacy :) Też nie znoszę świąt.....Żreć,żreć żreć.....................................:sleeping: Ja mam pustą lodówkę i zero chęci:shake: Quote
Mazowszanka13 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ewu napisał(a):Też nie znoszę świąt.....Żreć,żreć żreć.....................................:sleeping: Ja mam pustą lodówkę i zero chęci:shake: Ale sosik zrobisz ? :evil_lol: Quote
ewu Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Mazowszanka napisał(a):Ale sosik zrobisz ? :evil_lol: Sosik tak:))) U Stasinka ok, dzisiaj dzwoniłam do Pani Anety. Jest coraz bardziej pewny siebie:) Quote
Mazowszanka13 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 ewu ,na jakimś wątku znalazłam taką informację dotyczącą odzyskania utraconych wątków: " po dogomania.pl/ należy wpisać forum/ wtedy linki zaczynają działać. " Chyba chodzi o numer wątku ? Quote
ewu Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Mazowszanka napisał(a):ewu ,na jakimś wątku znalazłam taką informację dotyczącą odzyskania utraconych wątków: " po dogomania.pl/ należy wpisać forum/ wtedy linki zaczynają działać. " Chyba chodzi o numer wątku ? Ooo , dziękuję sprawdzę. Quote
Lobaria Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Zobaczcie, jaki wspaniały bazarek zrobiła FLY m.in. dla Buni http://www.dogomania.pl/forum/threads/225647-M%C4%99skie-koszule-krawaty-buty-ekskluzywnych-firm-STAN-IDEALNY-damskie-buty-NOWE-do22-04 Quote
ewu Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Lobaria napisał(a):Zobaczcie, jaki wspaniały bazarek zrobiła FLY m.in. dla Buni http://www.dogomania.pl/forum/threads/225647-Męskie-koszule-krawaty-buty-ekskluzywnych-firm-STAN-IDEALNY-damskie-buty-NOWE-do22-04 Bazarek ekstra ale niestety rozmiarówka nie dla mnie:( Quote
ewu Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Mazowszanka napisał(a):ewu ,na jakimś wątku znalazłam taką informację dotyczącą odzyskania utraconych wątków: " po dogomania.pl/ należy wpisać forum/ wtedy linki zaczynają działać. " Chyba chodzi o numer wątku ? Nie umiem tego zrobić , muszę od nowa założyć wątek Sambie... Quote
ewu Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Na nowo powstawiam fotki Stasia. Będą też nowe:))) Stasinek "zjada" gumowe zabawki w tempie błyskawicy:) Mam pewien pomysł - za niedługo imieniny Stanisława.... Potem wszystko napiszę:)))..... Quote
Mortes Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 (edited) Witam, Byłam wczoraj u Anetki odwiedzić moją sunię i przy okazji pobawiłam się z Tofikiem (Stasiem). Tofik uwielbia bawić się zabawkami. Przywiozłam kilka dla psiaków, ale Tofikowi najbardziej przypadła gumowa, piszcząca kura. Tofik tak się w niej zakochał, że od razu pożarł jej grzebyczek, a dziś kończy głowę. Tofik - kurożerca ;) Tofik nie dał sobie za żadne skarby odebrać kurki Walczył zażarcie ;) nie poddawał się...;) Udało się...;) Zdobycz odebrana... Jak juz kura była mocno zmaltretowana ;) przyszedł czas na czułości ;) pieszczotliwe podgryzanie ;)... ...i przytulanie ;) A po dużej dawce intensywnych zabaw i przytulań Tofik wreszcie dał odpoczac kurze ale...cały czas miał ją na oku... Chociaż oczka się Tofikowi kleiły to nie pozwolił sobie nawet na chwilę drzemki...a nuż ktoś buchnąłby ukochaną...kure ;) Edited April 14, 2012 by Mortes Quote
ewu Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Dziękuję:))) To właśnie obiecane fotki. Stasinek - kurojad:)) Na imieniny Stasia zróbmy zbiórkę zabawek dla Solenizanta. Muszę tylko pomyśleć nad rozreklamowaniem wątku, bo coś tu za cicho... Quote
Recommended Posts