Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agusiazet napisał(a):
Ale lepiej, aby go za wiele nie przybyło, z jego słabym kośćcem to powinien być szczuły!

Jeszcze jest chudy ale nie tak strasznie jak na początku. Trzeba będzie dbać o linię:)

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero dzisiaj miałam czas aby przeczytać dokładnie wątek.
Brawo dziewczyny za sprawną akcję.:)
On rzeczywiście chwyta za serce, taki mały i biedny. Ale to może się zmienić.
Mój Dyzio też był mały, chudy i biedny a jak się odpasł, zaznał miłości to zrobił się z niego niezły terrorysta.
A bazarek powolutku robi się.

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Dopiero dzisiaj miałam czas aby przeczytać dokładnie wątek.
Brawo dziewczyny za sprawną akcję.:)
On rzeczywiście chwyta za serce, taki mały i biedny. Ale to może się zmienić.
Mój Dyzio też był mały, chudy i biedny a jak się odpasł, zaznał miłości to zrobił się z niego niezły terrorysta.
A bazarek powolutku robi się.

Dziękuję:)
Martwi mnie tylko cisza na wątku. Trzeba go ożywić, koniecznie....

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Pomóżcie ogłaszać - to maleństwo musi jak najprędzej znaleźć domek.
Ma On wydarzenie na fb?

Nie wiem:( Nie korzystam z fb...Mam nieużywane konto.

Posted

ewu napisał(a):
Niestety cisza :((( To nie jest dobry okres. Przed świętami ludzie myślą o świętach.....Taką mam nadzieję...

Żeby myśleli o świętach a oni głównie o jedzeniu.
Jak widzę w sklepach te tłumy i ten obłęd w oczach to mam ochotę uciec od tych świąt na bezludną wyspę.
A potrzebującego psa to w tym okresie nikt nie zauważy, bo tachanie wałówy do domu ważniejsze.
Na szczęście sa dogomaniacy :)

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Żeby myśleli o świętach a oni głównie o jedzeniu.
Jak widzę w sklepach te tłumy i ten obłęd w oczach to mam ochotę uciec od tych świąt na bezludną wyspę.
A potrzebującego psa to w tym okresie nikt nie zauważy, bo tachanie wałówy do domu ważniejsze.
Na szczęście sa dogomaniacy :)

Też nie znoszę świąt.....Żreć,żreć żreć.....................................:sleeping:
Ja mam pustą lodówkę i zero chęci:shake:

Posted

ewu napisał(a):
Też nie znoszę świąt.....Żreć,żreć żreć.....................................:sleeping:
Ja mam pustą lodówkę i zero chęci:shake:

Ale sosik zrobisz ? :evil_lol:

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Ale sosik zrobisz ? :evil_lol:

Sosik tak:)))
U Stasinka ok, dzisiaj dzwoniłam do Pani Anety. Jest coraz bardziej pewny siebie:)

• 2 weeks later...
Posted

ewu ,na jakimś wątku znalazłam taką informację dotyczącą odzyskania utraconych wątków: " po dogomania.pl/ należy wpisać forum/ wtedy linki zaczynają działać. " Chyba chodzi o numer wątku ?

Posted

Mazowszanka napisał(a):
ewu ,na jakimś wątku znalazłam taką informację dotyczącą odzyskania utraconych wątków: " po dogomania.pl/ należy wpisać forum/ wtedy linki zaczynają działać. " Chyba chodzi o numer wątku ?

Ooo , dziękuję sprawdzę.

Posted

Mazowszanka napisał(a):

Nie umiem tego zrobić , muszę od nowa założyć wątek Sambie...

Posted

Na nowo powstawiam fotki Stasia.
Będą też nowe:)))
Stasinek "zjada" gumowe zabawki w tempie błyskawicy:) Mam pewien pomysł - za niedługo imieniny Stanisława....
Potem wszystko napiszę:))).....

Posted (edited)

Witam,
Byłam wczoraj u Anetki odwiedzić moją sunię i przy okazji pobawiłam się z Tofikiem (Stasiem). Tofik uwielbia bawić się zabawkami. Przywiozłam kilka dla psiaków, ale Tofikowi najbardziej przypadła gumowa, piszcząca kura. Tofik tak się w niej zakochał, że od razu pożarł jej grzebyczek, a dziś kończy głowę.

Tofik - kurożerca ;)

Tofik nie dał sobie za żadne skarby odebrać kurki

Walczył zażarcie ;)

nie poddawał się...;)

Udało się...;) Zdobycz odebrana...

Jak juz kura była mocno zmaltretowana ;) przyszedł czas na czułości ;)

pieszczotliwe podgryzanie ;)...

...i przytulanie ;)

A po dużej dawce intensywnych zabaw i przytulań Tofik wreszcie dał odpoczac kurze ale...cały czas miał ją na oku...

Chociaż oczka się Tofikowi kleiły to nie pozwolił sobie nawet na chwilę drzemki...a nuż ktoś buchnąłby ukochaną...kure ;)

Edited by Mortes
Posted

Dziękuję:))) To właśnie obiecane fotki.
Stasinek - kurojad:))
Na imieniny Stasia zróbmy zbiórkę zabawek dla Solenizanta. Muszę tylko pomyśleć nad rozreklamowaniem wątku, bo coś tu za cicho...