Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Kto jest skarbnikiem Stasia ? Mam interes ;)

Ja zajmuję się finansami Stasia:) i wiem o co chodzi.....:eviltong:
Bazarek zakończony:loveu:
Podam Ci nr konta na pw.

Posted (edited)

[quote name='Mazowszanka']Przelew dokonany-Staś otrzymał 205 zł z bazarku :)
Dziękuję, dotarło:)
Ale pobazarkowałyśmy:) Mazowszanka- Mistrzyni:)
Właśnie przelałam 202 zł dla Pani Anety -182 zł -14 dni hoteliku i 20 zł na szczepienie p. wściekliźnie.
Wieczorem zrobię dokładne wyliczenie wpływów i wydatków.
Teraz tyko orientacyjnie:
Do tej pory za hotelowanie Stasia wpłaciłam 782zł i 70 zł za szczepienia. Chyba się jednak pomyliłam bo wścieklizna kosztuje 25zł, wychodzi na to, że muszę jeszcze przelać 3 zł. Hotelik 780 zł- 60 dni.
Poczekam na maila z hoteliku z wyliczeniem , bo moje styki coś dzisiaj przepalone.....:shake:

Edited by ewu
Posted

ewu napisał(a):
Dziękuję, dotarło:)
Ale pobazarkowałyśmy:) Mazowszanka- Mistrzyni:)
Właśnie przelałam 202 zł dla Pani Anety -182 zł -14 dni hoteliku i 20 zł na szczepienie p. wściekliźnie.
Wieczorem zrobię dokładne wyliczenie wpływów i wydatków.
Teraz tyko orientacyjnie:
Do tej pory za hotelowanie Stasia wpłaciłam 782zł i 70 zł za szczepienia. Chyba się jednak pomyliłam bo wścieklizna kosztuje 25zł, wychodzi na to, że muszę jeszcze przelać 3 zł. Hotelik 780 zł- 60 dni.
Poczekam na maila z hoteliku z wyliczeniem , bo moje styki coś dzisiaj przepalone.....:shake:

Ewu, to jak ja mam płacić w maju?

Posted (edited)

[quote name='agusiazet']Ewu, to jak ja mam płacić w maju?

Musisz mi podać od kiedy dokładnie chcesz opłacać Stasiowi hotelik? Policzyłam,że Staś ma opłacone do 12 maja włącznie.Ty się zobowiązałaś do płacenia 380 zł miesięcznie , resztę będę opłacać ja i ew. bazarki. Muszę jeszcze na wątku przedstawić pozostałe wydatki, które poniosłam ale one oczywiście są w mojej gestii i trochę mi pomoże ten bazarek.Muszę też kupować Stasiowi witaminy i glukozaminę na stawy, to też w mojej gestii. Posłałam fanty Mazowszance a Ona zrobiła super bazarek :)
Zrobię szczegółowe rozliczenie wieczorem.
Odnośnie samego hoteliku:
Na hotelik wydałam 782zł czyli opłaciłam 60 dni( 2zł przejdzie na szczepienie) Ty wpłaciłaś 380 zł. Staś zabezpieczony do 12 maja.Przyjechał do hoteliku 14 marca dlatego tak śmiesznie wychodzi.
Przelew od Ciebie dostałam chyba 15-go kwietnia, więc by nawet pasowało:)

Później dopisane
Błąd w podanym wyliczeniu :oops:, sorki, poniżej sprostowanie w opisie - Finanse Stasia

Edited by ewu
Posted (edited)

Finanse Stasia
Podróż Stasia do Gliwic - zasponsorowali AtaO i Rents
Wykupienie Stasia 40 zł- Agusiazet
Odrobaczenie , badania i prześwietlenia- 177 zł -ewu
Szelki 27 zł - ewu
Kołnierz 15 zł-ewu
Witaminy 28zł-ewu, glukozamina - nie pamiętam ile:)-ewu
Bilet do Krakowa dla ewu 25 zł - ewu
Bilet dla Stasia 15 zł-ewu
Bilet powrotny dla ewu 25zł -ewu
Szczepienie -wirusówki 50 zł-ewu
Hotelik 390 zł- Bardzo przepraszam , wcześniej napisałam na wątku 400zł , pomyliłam się:( Poprawiłabym wyliczenie ale Agusiazet mnie zacytowała i dlatego tu zamieszczam sprostowanie.
Przelew do hoteliku-200 zł
Przelew do hoteliku -202 zł
W sumie do Hoteliku wpłaciłam 792 zł(59 dni pobytu i 25 zł na poczet szczepienia)
Wszystkie poniesione dotąd koszty ( bez podróży do Gliwic i leku)
wynoszą 1194 zł
Wpłaty
40 zł-wykup Agusiazet
38 zł- Agusiazet dołożyła do podróży pociągiem z bazarku transportowego
380zł - hotelik Agusiazet
205 bazarek- Mazowszanka - fanty ewu i Mazowszanka . Praca przy bazarku -Mazowszanka:)
W sumie 663 zł

Suma sumarum Staś ma opłacony hotelik do 11-go maja włącznie (jeszcze raz przepraszam za wcześniejszy błąd , powodujący lawinę złych wyliczeń...)
59 dni pobytu -767 zł i 25zł na szczepienie
najbliższy opłacony wydatek to 25zł szczepienie p. wściekliźnie

Edited by ewu
Posted (edited)

agusiazet napisał(a):
Czyli ok. polowy maja mam przelac kolejna wplate, ok, wszystko jasne;0

Byłoby super:) Staś opłacony do 11-go maja włącznie.

Edited by ewu
Posted

agusiazet napisał(a):
Co słychać u Stasia?

Może ktoś zafundowałby mu kolejny pakiet ogłoszeń?

U Stasia w porządku.Trzeba koniecznie zrobić ogłoszenia. Poproszę Panią Anetę o nowe fotki.Ja teraz z doskoku na dogo bo jestem u córki i czekamy na poród....
Ogłoszenia warto zrobić po weekendzie.
Ja niestety nie umiem:(
Kto pomoże???

Posted

ewu napisał(a):
U Stasia w porządku.Trzeba koniecznie zrobić ogłoszenia. Poproszę Panią Anetę o nowe fotki.Ja teraz z doskoku na dogo bo jestem u córki i czekamy na poród....
Kto pomoże???

Spróbuję zrobić mu plakat taki do drukowania i rozwieszania.
Ktoś będzie chętny porozwieszać u siebie w okolicy?

Posted

ewu napisał(a):
Kto pomoże???

Ja chętnie zrobię Stasiowi ogłoszonaka :) Bardzo proszę o tekst, a zdjęcia wezmę z wątku.

Posted

terier napisał(a):
Ja chętnie zrobię Stasiowi ogłoszonaka :) Bardzo proszę o tekst, a zdjęcia wezmę z wątku.

Dziękuję:)

Posted (edited)

Propozycja tekstu:
Staś to uroczy, mały, delikatny i niezwykle przyjazny piesek. Niestety pomimo bardzo młodego wieku Staś został wyjątkowo okrutnie potraktowany przez los i jego malutkie ciało nosi ślady potwornego cierpienia.Poturbowany i zagłodzony trafił do schroniska a następnie do hoteliku, gdzie przebywa do tej pory. Dzięki pomocy jest zdrowym i radosnym psiakiem. Staś szuka domu i ludzi, których pokocha bezgranicznie swoim pełnym miłości i oddania psim serduszkiem. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna.
Kontakt w sprawie adopcji....

Edited by ewu
Posted (edited)

Jeśli tekst uważacie za odpowiednin do ogłoszenia to jest tylko problem z podaniem kontaktu.Ja chętnie służę numerem ale jestem w UK i trudno odbierać telefony bo roaming jest dość drogi. Wracam po 15 maja ( chyba). Numer do Klaudii też nie ma sensu bo Ona ma za dużo na głowie często nie odbiera. Kto wyrazi zgodę na podanie swojego namiaru do ogłoszeń?
Jeśli tekst jest zły , to spróbuję napisać inny , proszę tylko o uwagi co jest do zmiany.

Edited by ewu
Posted

ewu napisał(a):
Jeśli tekst uważacie za odpowiednin do ogłoszenia to jest tylko problem z podaniem kontaktu.Ja chętnie służę numerem ale jestem w UK i trudno odbierać telefony bo roaming jest dość drogi. Wracam po 15 maja ( chyba). Numer do Klaudii też nie ma sensu bo Ona ma za dużo na głowie często nie odbiera. Kto wyrazi zgodę na podanie swojego namiaru do ogłoszeń?
Jeśli tekst jest zły , to spróbuję napisać inny , proszę tylko o uwagi co jest do zmiany.

Można podać mój,ale od czerwca mogę być średnio dostępna (nie wiem kiedy na porodówce wyląduję;) ) także w czerwcu trzeba by było zmienić nr na czyjś inny.
798 596 534

Posted

Avilia napisał(a):
Można podać mój,ale od czerwca mogę być średnio dostępna (nie wiem kiedy na porodówce wyląduję;) ) także w czerwcu trzeba by było zmienić nr na czyjś inny.
798 596 534

Super , dziękuję:) A z tą porodówką to serio?:-o