supergoga Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [FONT=Calibri]Teksas i Alaska – dwa piękne szczeni orki maja ok. 3-4 miesięcy. Trafiły niedawno do przytuliskowego kojca. Są grzeczne, mile i pełne uroku. [/FONT] [FONT=Calibri]Teksas – ma łatki na uszkach w kolorze czerni z brązem.[/FONT] [FONT=Calibri]Alaska – jaśniejsza, uszka w brązowa łątkę.[/FONT] [FONT=Calibri]Będę według lekarza wet. średniakami. Biała sierść niebawem zmieni kolor i błysk zniknie ze szczenięcego oczka jeśli nie przytulą psiaków opiekunowie, którzy zabiorą maluszki do domów. [/FONT] [FONT=Calibri]Teksas i Alaska czekają na nowe domki. Mają książeczki zdrowia, są odrobaczone i zaszczepione.[/FONT] Teksas Teksas i Alaska Dobrze byłoby zabrać je z przytuliska. Tylko dokąd. Quote
Pyrdka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Widziaa psiaki na fb, Sa cudne.Trzeba je zabrać z przytuliska Szkoda ich. Quote
snuszak Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 śliczne oby tylko dobre domy w ich sprawie się odzywaly Quote
eduso Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Byłam wczoraj u Teksasa i Alaski - jak one pragną uwagi! :-( Przeciskają się przez kraty, wystawiają główki i łapki, żeby je pomiziać... Są przecudne. Mam kilka zdjęć, niestety tylko zza krat. Postaram się jak najszybciej je wrzucić. Quote
Boogie Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 W takim razie czekamy na zdjęcia. Ja ciągle czekam na kontakt osoby, która chciała wziąc maluchy na tymczas. Mam nadzieję, że po weekendzie sie odezwie. Quote
supergoga Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Jak wygladaja biedaki swoich ludzi. Na raziemaja tylko opiekunow wirtualnych. Quote
eloonia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Kolejne piękne psiaki... ostatnio mam wrażenie, że wokół jest coraz więcej stworów potrzebujących pomocy... Quote
Boogie Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 To nie jest "coraz więcej" tylko jest jakiś wysyp! Quote
supergoga Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Dawno tak nie bylo, że nawet o szczeniorki nikt nie pyta. Quote
eloonia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Wesoło teraz w kojcu mają - tyle towarzystwa im doszło... ;) Quote
Penny Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Patrzę na te zdjęcia, na których maluchy chcą przecisnąć się przez kraty i tak mi smutno. Biedne maluszki. Mam nadzieję, że osoba, która chciała wziąć psiaki na tymczas zadzwoni i pieski będą grzać swoje dupki w cieple. Jeżeli jednak ta osoba zrezygnuje z ich tymczasowania to jedynie mogę polecić hotel Psanatorium (dawny hotel Terier), który znajduje się pod Nowym Tomyślem. Wraz z kilkoma innymi osobami opiekuję się tamtejszymi psami. Jeśli psy mają wątki to często na nich piszemy (a właściwie zdajemy relacje :) ) i wstawiamy zdjęcia. W razie czego podaję numer do Pani Joasi (właścicielki hotelu): 606–612–957. Prawdopodobnie do Psanatorium w najbliższym czasie trafią trzy szczeniaczki (link). Coś ostatnio dużo tych małych piesków :( Quote
What May NN Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Teksas pojechał do swojego domku! Alaska trafiła na tymczas! Quote
jechorekoppl Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Alaska to taka super pocieszna gapa, bardzo spragniona miziania, przytulania... jakiegokolwiek kontaktu z człowiekiem.Na razie zwiedza wszystkie kąty i poznaje otoczenie... Quote
Penny Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 What May NN napisał(a):Teksas pojechał do swojego domku! Alaska trafiła na tymczas! Widzę, że wszystko się ładnie układa :) Powodzenia Taksas w nowym domku, bądź grzeczny. Alaska też pewnie niedługo trafi do domu. Quote
snuszak Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 powodzenia Teksas, dziękuję za DT dla Alaski - sama nie mogła zostać w tym schronisku bidulka Quote
jechorekoppl Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 czysta przyjemnosc! :-)snuszkak napisał(a): dziękuję za DT dla Alaski - sama nie mogła zostać w tym schronisku bidulka Quote
jechorekoppl Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Juz po wizycie u weta. Odrobaczona, przebadana, w pełni zdrowa!:lol: Rzeczywiscie ma ok 3-4 miesiecy, wazy 10 kg i najprawdopodobniej bedzie wysokim psiakiem ok 25kg. Za tydzien szczepienie. Quote
supergoga Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Dzięki za kolejnego szczyla. MOże znow się spotkamy na jakimś psim programie ... Jak tylko będą fotki to powstawiamy Alaskę - i myslę że coś znajdziemy Quote
supergoga Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 A czy o jakieś fotki można poprosić. Alaska nie ma żadnych zdjęć poza schroniskowymi kratami. A do ogłoszeń potrzebne. I czas plynie. Quote
Recommended Posts